Toys R 'Us bezárja az 180 üzleteket

0 Comments

Úgy tűnik, hogy egy korszak végére jöttünk, mint játék óriás, Toys R 'Us bezárja az 180 üzleteket az Egyesült Államokban a csőd elkerülése érdekében. Amíg a kanadai unokatestvéreik nem lesznek hatással, a boltok teljes átalakításra szorulnak, ha versenyképesek maradnak a modern digitális piacon. Az online vásárlások, a digitális játék és a kaszinó online játékok növekedésével a játéklánc nehezen tud lépést tartani a görbével, és már nem tud gondoskodni a gyerekekről vagy a felnőtt testületek gyerekeiről!

Látjuk, hogy a digitális médiák mellett a klasszikus játékoktól való eltérés? Lehetséges, de hogyan viszonyulnak a modern alkalmazások és játékok az 80 és az 90 legismertebb játékaihoz? Azt hittük, hogy egy listát készítünk, és hagyjuk, hogy eldöntsd magad.

A Rubik kocka

Minden idők legkelendőbb játékának tekinthető, hogy ez a színes műanyag darabja nemzedékek óta frusztrált gyermekeket és felnőtteket. Az 1980-ban történő értékesítés óta több mint 350 millió darabot szállítottak a puzzle szerető rajongók szíves kezébe.

Káposzta javítás gyerekek

Ha gyermeke volt a korai 80-ekben, akkor esélye van egy káposztafoltnak, vagy inkább kétségbeesetten. Teljesen ruhával készültek, ezek a kedves, de csúnya bűnbakok hatalmas hóbort lettek, és valójában az amerikai történelem egyik leghosszabb futó franchise-ját hozták létre.

Game Boy

Az 1980-ek közül a legnépszerűbb hordozható játékgépek a 39 népszerű kultúrában évek múlva is láthatóak. Miközben nagy árcédulát hordozott, minden játékvezetőnek egy életkorában volt egy Game Boyja.

Tizenéves mutáns Ninja teknős figurák

Az 90-ek minden gyermeke szeretettel fog emlékezni a teknősökre. Ilyen volt örökség hogy két követő animációs sorozatban és pár élő akciófilmben születtek. Amikor megjelentek a figurák, felkapták őket, mint a hotcakes, és 30 millió darabot értékesítettek 2010.

Modern játékok és alkalmazások

Az 2018-ban a gyerekek elfelejtették a digitális világ kedvéért készült műanyag figurákat. Az egyik alkalmazás, amely megfelelően mutatja ezt az átmenetet, a Toca Nature. Ezzel az alkalmazással a gyerekek teljes természeti világot hozhatnak létre dombok, tavak és folyók építésével, csatornák ásásával és fák ültetésével. A lények hamarosan megjelennek, mint például a halak, a hódok és a medvék, ahol a gyerekek felülnézhetik őket.

Az én nagyon éhes Caterpillar

Ez a digitális fizikai helyettesítés másik esete. Ebben az alkalmazásban a gyerekek közel állnak hozzá és személyesek egy virtuális hernyóállathoz. A tojásból indulva a hernyónyílások egy aranyos és barátságos wrigglert tárnak fel, amely elrontja az ételeket, amiket ad. A hernyó egy kis játékidőt is élvez, és addig nő, amíg végül egy pillangóvá válik, ahol a ciklus újra elkezdődik.

Kodable

A gyerekek kódolása tűnhet, de ez az alkalmazás az 4 és az 11 korosztályok számára készült. A jó hír az, hogy az alkalmazás nem követeli meg a felnőttek vagy a gyermekek számára, hogy bármilyen kódolási tapasztalattal rendelkezzenek. Az interaktív történetek segítségével az alkalmazás 40 parancsfájlokat készít az 200 tevékenységekkel. Az alkalmazás célja, hogy ösztönözze a gyerekeket, hogy úgy gondolkodjanak, mint a programozó, és írjanak nekik JavaScript-et, mielőtt kerékpározhatnak! Nem csoda, hogy a Toys R 'Us nem tud versenyezni.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Toys R 'Us bezárja az 180 üzleteket Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon