Trump, akit megtámadnak?

0 Comments

Kevés Egyesült Államok elnökök, akik ugyanolyan vitát okoztak, mint Donald Trump. Úgy tűnik, hogy az első naptól kezdve a kampány nyomában, az elutasítás egy vagy más formában sújtotta őt. De most, amikor egyre több történet jelenik meg a különböző állítólagos téves cselekedetekről, a szóváltás szó egyre gyakoribbá válik, és a feszültségek egyenlő mértékben nőnek az országban.

A legújabb két botrány közül Michael Cohen bűnös jogalapot von maga után, mivel két felnőtt filmcsillagot fizetett, hogy elhallgassa őket Trumpdal a választási kampány előtt, valamint egy bejövő próbát Trumpban meg kell szüntetni az Oroszországgal való potenciálisan megkérdőjelezhető kapcsolatok vizsgálatát. Ha ez nem elég üzemanyag, Trump korábbi kampányvezetője, Paul Manafort bűnösnek találták az 8 külön csalási díjazásában.

Majdnem úgy néz ki, mint egy politikai thriller szkriptje, és az elkerülhetetlen káosz csak a horizonton lebeg. De mi történne, ha Trumpot elítélnék?

Trump - „A piacok összeomlik”

Az elnök elítélése nem kicsi, és lehet olyan bonyolult, mint egy győztes Blackjack ha az időzítés ki van kapcsolva. Ha azonban helyesen végezzük el, akkor ez egy olyan folyamat, amely általában a kívánt eredményhez vezet.

Egy interjúban az elnök gyorsan rávilágított arra, hogy ha megbüntetésre kerül, úgy gondolta, hogy az Egyesült Államok gazdasága összeomlik, és mindenki nagyon rossz lenne. Sokan megrémültek, azt állítva, hogy ez nem más, mint egy fenyegetés, de a szavak valószínűleg nem messze az igazságtól, legalábbis bizonyos tekintetben.

De mennyire valószínű, hogy valóban megtörténik? A Trump jogi csapata későn elterjedt, és körülbelül egyharmada kisebb volt, mint korábban, és jelentősen gyengébb volt. Miért? Mert a pletykák azt állítják, hogy a jól elismert jogászok ugrottak a hajóra, attól tartva, hogy egy olyan emberhez kapcsolódnak, aki most növekvő 64% elutasító minősítéssel rendelkezik.

Egy boszorkány vadászat?

A Cohen ügye, hogy bűnösnek ítélte Karen McDougal és Stormy Daniels pénzének fizetését, az a hely, ahol jelenleg nagy hangsúlyt kap. A cselekmény bűnös volt, mivel a spekuláció Trump maga is elrendelte a kifizetések elvégzését. Ezt a helyzetet azonban összehasonlítjuk Bill Clinton és Monica Lewinsky botrányával, amely az évtizedekkel ezelőtt eltörte az 2-et, ami Clinton-nak az 1998-ban való megtorlását eredményezte.

A boszorkány-vadászat szavait gyakran a káosz idején dobták, a demokraták pedig kijelentették, hogy az elnök szerelmi élete nem befolyásolta az ő hivatali képességét. Ezzel ellentétben a demokrácia fókuszpontjává vált, ami sokakat szemöldökkel emel, és a képmutatásra csörög. Akárhogy is, ez egy olyan botrány, amely nem fog hamarosan elmenni, és amit meg kell oldani.

Ha Trumpot meg kellene szüntetni, akkor ő lesz a harmadik amerikai elnök, aki elveszti hatalmi pozícióját, és mindkét korábbi embert felmentették a vádakról később. Clinton és Andrew Johnson, akit az 1868-ban megtorlattak, az amerikai szenátus felmentése után felmentették, és Richard Nixon, aki szintén a megpróbáltatásban állt, lemondott a folyamat megkezdése előtt.

Következő elnök?

Nem számít, mennyire valószínű, vagy valószínűtlen, hogy Trump-ot valaha is elítélik, a kérdés, hogy mindenkinek kell lennie; ki helyettesítené, ha ez megtörténne? Az 1947 öröklési törvényével összhangban erre a kérdésre adott válasz a jelenlegi alelnök, Mike Pence.

Jelenleg az egész világ megteheti a lélegzetelállító lélegzetet, és figyelemmel kíséri a helyzetet. Ha Trumpot elítélnék, az Egyesült Államokban folytatott mop-up műveletnek messzemenő társadalmi-gazdasági hatásai lehetnek, amelyek több évig is tarthatnak. Az egyre növekvő elutasító minősítés alapján azonban úgy tűnik, hogy egyre több állampolgár és politikus úgy gondolja, hogy érdemes a kockázat megszüntetése az embert az Ovális Irodáról egyszer és mindenkorra.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Trump, akit megtámadnak? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: