A legnépszerűbb ugandai online kaszinó webhelyek

Sok olyan dolog van, amely egyedi az online szerencsejátékok számára. És ezért sok játékos kezd elhagyni a szárazföldi szerencsejáték csarnokokat, és az internetes oldalak felé vándorol. Néhány kritériumnak kell teljesülnie, hogy Uganda egyik legjobb online kaszinójának lehessen tekinteni. Néhány fő szempont, amelyet figyelembe kell venni, a kaszinó játékválasztása, bónuszok, mobilbarátság és biztonság. A játékok minőségét és mennyiségét illetően semmi sem hasonlítható össze az online kaszinókkal. Sok webhely száz, ha nem több, mint 1000 játékot kínál a játékosoknak. Az összes kedvenc ott van, rulett, Blackjack, résidők és így tovább.

A top 10 ugandai online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

Akár 2,250 USD-ig ÜDVÖZÖLI BÓNUSZT

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz $ 2250

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $ 300

120% 50 mBTC-ig + 100 extra forog

Kifizetés 98.16%
Teljes bónusz 50 mBTC

600 eurós kaszinó üdvözlő bónuszcsomag

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 600

100% -os meccsbónusz 250 £ -ig

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz £250

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz € 500

100% bónusz 500 euróig + 200 extra pörgetés!

Kifizetés 98.15%
Teljes bónusz € 500

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200

Akár € / $ 300 + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.84%
Teljes bónusz € / $ 300A top 10 ugandai online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Sajnos mindannyiunk szerencsejáték-rajongója számára Uganda nem pontosan Las Vegas. Valamely ok miatt, annak ellenére, hogy az ország elég nagy és a szerencsejáték teljesen legális, a kaszinók egyszerűen nem tűnnek különösen népszerűnek. Az országban nem igazán sok olyan kaszinó található, és léteznek mind a fővárosban Kampalában. Ugyanakkor, a Kampala nem igazán furcsa hely a kaszinók számára - éjszakai élete valószínűleg a leglenyűgözőbb Uganda egész területén, számos éjszakai klubjával, éttermeivel, költési éjszakáival és egyéb helyszíneivel. Tehát valóban a kaszinók otthon otthon érzik magukat, különösen azok számára, akik úgy érzik, hogy piszkosan kezünket teszik. De ha nem érzi magát Ugandába utazni, ha csak egy kaszinóban szeretne játszani, itt megnézheti a legjobb online kaszinó oldalakat. A slot, a rulett és a Blackjack online is játszható. Ennek ellenére, bár ebben az afrikai országban nincs olyan sok kaszinó, még mindig elég ahhoz, hogy megálljon, és pontosan azon gondolkodjon, hogy menjenek. Annak érdekében, hogy segítsünk az ugandai szerencsejátékokban, úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy rövid, de praktikus listát a Kampala öt legfontosabb kaszinójáról!

Az ugandai szerencsejátékok áttekintése

Annak ellenére, hogy Uganda a világ egyik legkülső partjától távol lévő ország, az utóbbi évtizedekben jelentős gazdasági növekedést tapasztalt, ami a szerencsejátékok népszerűségének növekedéséhez vezetett. Ugandában létezik a világ egyik legliberálisabb szerencsejáték-törvénye, a kormány elismerte a szerencsejáték-adók és az állami szerencsejátékok bevételi potenciálját. Míg a törvények homályosak és rosszul hajtják végre, az ország továbbra is virágzik az online és szárazföldi szerencsejáték lehetőségeivel, ideértve a sportfogadásokat, a kaszinókat és a lottókat.

A kritikusok szerint Ugandában a szerencsejáték-ipar szabályozása továbbra is lazán szabályozott vagy „alulszabályozott”. A rendelet általában csak az engedélyezésre vonatkozik, és a sportfogadás az ország legnépszerűbb fogadási formája. A következetes internet-kapcsolat hiánya miatt a szárazföldi kaszinók és a sportfogadási üzletek az Ugandában a legnépszerűbb szerencsejáték-forma, mivel ezek lehetővé teszik a bélyegzők számára, hogy manuálisan fogadjanak a fogadási formákat, szemben a mobil vagy asztali böngészőkkel. Számos nemzetközi szerencsejáték-szolgáltató is virágzott a térségben, nevezetesen azért, mert a kormány vonakodott uralkodni a külföldi szerencsejáték-szolgáltatásokban.

Az EliteBet és a Worldstar Betting, mint Uganda legnagyobb fogadási üzlete, a Betin, az SBA Uganda és az ABA Bet szorosan követve. A Worldstar talán a legnagyobb és leginkább felismerhető, mivel Uganda és Afrika többi részén keresztül szárazföldi üzleteket üzemeltet. Számos szárazföldi kaszinó is működik, amelyek mindegyike Kampalában található. Öt kaszinó található a városban, és nem meglepő, hogy Ugandában ez az egyetlen hely, amely legalizálta a szárazföldi kaszinó szerencsejátékokat. A Kampala Kaszinó, a Mayfair Kaszinó és a Pyramids Kaszinó talán a legismertebb és legnépszerűbb, és itt megtalálhatja az összes tipikus kaszinójátékot, beleértve a rulett, a blackjack, a póker, craps, és játékgépek.

Ha a városon kívül tartózkodik, akkor a szerencsejáték-kínálata a sportfogadásokra, a bingóra, a lottókra és az online kaszinók webhelyeire korlátozódik, amelyek nem szabályozottak és stabil internet-kapcsolattal elérhetők. Futball A rögbi és a rögbi messze a legnépszerűbb sportok az országban, és mint ilyenek hoznak a legtöbb pénzt a fogadásokból.

Az online szerencsejátékok nyilvánvaló okokból egyre népszerűbbek, bár az iparág teljesen szabályozatlan, bár teljesen legális. Számos nemzetközi online kaszinó lehetővé teszi az ugandai játékosok számára az online játékot, általában üdvözlőbónuszokat kínálva a betétek összeegyeztetése, ingyenes pörgetések, újratöltési bónuszok és így tovább. Valószínűleg érdemes megjegyezni, hogy az online szerencsejátékok szabályozatlan jellege miatt Ugandában el kell kerülni az országban található online kaszinókat, kivéve, ha azokat a kormány engedélyezi és szabályozza. A nemzetközi online kaszinók egyszerű és hatékonysága még akkor is megkönnyíti a helyi alapú webhelyekkel szembeni előnyben részesítésüket.

A legjobb online fogadások Ugandában

Az online sportfogadás Ugandában egyre népszerűbb. Miért? Mivel ez mindenkinek nagyon egyszerű - a fogadást bármikor megteheti mobiltelefonjáról vagy laptopjáról. Sok eseményen élő fogadásokat is fogadhat, például a Premier League-en, miközben a Manchester by-t nézi a TV 🙂-ben

Mivel az online fogadási piac növekszik, egyre több online fogadási szolgáltató érkezik Ugandába, hogy új ügyfeleket szerezzen, és nem könnyű megkülönböztetni a jót a rosszatól. Ezért készítettük el ezt a cikket, amely néhány útmutatást nyújt Önnek, amikor kiválasztja az online fogadási szolgáltatót.

Betway Uganda

A Betway az egyik vezető ugandai bukmékerek. Ez a szolgáltató fogadásokat kínál az ország minden fontosabb sporteseményén és a világ minden tájáról. A meccs előtti sportfogadás kivételével élő fogadásokat is tehet, valamint kaszinó- és virtuális fogadásokat is találhat a Betway weboldalán.

A Betway nagyon fejlett webhelyekkel rendelkezik - az oldal szép dizájnnal és könnyű navigációval rendelkezik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy mindent nagyon gyorsan és minimális erőfeszítéssel megtalálhassanak. A Betway-nél a számla regisztrációja nagyon egyszerű. Az oldal szintén mobilbarát, és a mobilalkalmazás iOS és Android rendszereken is elérhető.

A legnépszerűbb ugandai online kaszinó webhelyek Frissítve: Június 1, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

online kaszinók befizetési bónusz