Végső olvasási lista a kaszinó rajongók számára

0 Comments

Ha az 80-ekben nőtt fel, mint én, tudni fogja, hogy a személyes javulás akció montázson keresztül történik. Amikor az idő javulni fog, egy személynek arra kell támaszkodnia, hogy elviselje az erőteljes tevékenység gyors vágását, melyet egy cheesy 80s hatalmi balladával fednek le. A Eye Of The Tiger a nyilvánvaló választás, de szerzői jogvédelem alatt áll, ezért saját felelősségére használja.

A szerencsejáték világa nem különbözik a professzionális boksz világától, így a montázsok mindkét esetben jól működhetnek. És ebben a feljegyzésben, ha egy szerencsejáték-javító montázsot tervez, nyilvánvalóan nem fog járni a futáson strand abszurd módon izmos lábakon. Ehelyett fontos szerencsejáték-könyveket olvas. Akárhogy is, a végeredmény ugyanaz lesz. Ha valaki T-t ismételten az arcába ütközhet, hogy megnyerje a győzelmet rulett, vagyis.

Íme néhány kitűnő könyv, amely segít a szerencsejátékok jobb megszerzésében, és így segíthet Mister T-nek az arcán. Szívesen.

Scarne teljes útmutatója a szerencsejátékhoz

John Scarne, még életben maradt és a kaszinókba ütközött, szerencsejáték-legenda volt. De, és ez talán az ember legérdekesebb aspektusa, ő is hihetetlenül jó bűvész volt. Ez a két dolog kéz a kézben jár, így egy olyan embert, aki nemcsak a kaszinójátékokat tudja jól játszani, hanem megértette, hogyan kell őket megcsalni.

Ha most azt gondolod, hogy ez egy könyv arról, hogyan kell csalni a kaszinójátékokban, akkor tévedsz. John Scarne tudta, hogy a kaszinójátékok elejére, hogyan kell megcsaltak rajtuk, igen, de hogyan is játszhatnak és nyerhetnek, a legális módon. A Szerencsejátékok teljes útmutatója egyfajta kaszinójátékok enciklopédia, amely számos témát és témát tartalmaz, és amely teljes körű általános oktatásnak tekinthető.

Bárki, aki komolyan veszi a kaszinójátékokat, a könyvet a könyvtárának lényeges részének tekinti.

A kaszinók verése a saját játékukon

Ha a Szerencsejátékok teljes útmutatója egy kicsit nehéz olvasásnak tűnik, és nem feltétlenül hibáznám, a kaszinók saját játékban való legyőzése sokkal gyorsabb. A könyvet az amatőr kaszinó-látogatók határozottan írták, és így nem fognak megsemmisíteni az agyakat, és nem keverik össze az újoncokat.

A könyv számos népszerű kaszinójátékot ölel fel, és nagyjából megpróbálja biztosítani, hogy az olvasó megértse, hogy mi a magyarázat. Azok számára, akik csak bejutnak a szerencsejátékba, ez a tökéletes könyv. És csak az Ön és én között "szerencsejáték-szakemberek", tényleg nem árt, hogy visszalépjen és frissítse a memóriáját az alapvető alapokkal.

Ne aggódj; nem fogsz rúgni a Gentleman Gambler klubjaiból, ha egy újonc könyvet talál. Ígérem.

A professzor, a bankár és az öngyilkos király

A professzor, a bankár és az öngyilkos király az, amit „edutainment” regénynek hívok. Elmondja, hogy egy szerencsétlenül magas tétű pókerjáték játszott a szerencsejáték-legendák között, és az egyes játékosok döntéseire összpontosít. Valójában egy személynek kell lennie ahhoz, hogy a pókert játszhassa, hogy kövesse a szöveget, de a legtöbb esetben még egy póker amatőr is nagy értéket fog találni az oldalakon.

Magának a történetnek is köszönhető, ha a pókerjátékra összpontosít, szemben a hagyományos karakterfejlesztéssel. Akárhogy is, az a személy, aki megpróbálja javítani a pókerjátékát, úgy fogja találni, hogy az olvasó megragadja. Végtére is, aki nem csoda, hogy mit gondol egy személy, amikor húszezer dolláros póker tétet tesz? Ha azon tűnődsz, hogy természetesen csak megkérdezhetnél, és megmentheted a könyvet olvasó gondokat, de ez meglehetősen legyőzi a pontot, ugye?

Video póker az intelligens kezdőnek

A listán szereplő összes könyvből talán a legkevésbé az Intelligens Kezdő Video Pókerje, mondom, szórakoztató. De akkor a képzési montázsok nem mindig lesznek szórakoztatóak, ugye? Ami azonban a jobb játékos létét illeti, ez a könyv ugyanúgy lehet az első helyen.

Ahelyett, hogy a bokor körül verekedne, az Intelligens Kezdő videó pókerje egy egyszerű képzési kézikönyv. Fontos információkat szolgáltat, különösen az elektronikus alapú szerencsejáték-konzolok esetében. Ha kíváncsi, igen, a könyv részletei rendkívül átgondolt stratégiák a videó póker nyerésére. És ha még nem tudta, a video póker az egyik kevés kaszinójáték, amely valóban elsajátítható. Ha, vagyis tudod, melyik játékot kell ragaszkodnod, és melyeket kell elkerülni. Én csinálom. Elolvastam a könyvet.

Az utolsó megjegyzést illetően a könyv részletesen ismerteti a videó pókerjátékok különböző nyerési esélyeit, és a játékos számára legkedvezőbbek. És ha mindent megtanul a tréning montázsban, akkor a legfontosabb leckék lehetnek a legérdekesebb kaszinójátékok helyszíne.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Végső olvasási lista a kaszinó rajongók számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon