A szopós fogadás megértése

0 Comments

Fogja meg a szopós fogadásokat, hogy ne kapja meg… suckered!

Mi az a szopós fogadás?

Bár igaz, hogy a kaszinóknak nyereséget kell kapniuk, hogy nyitva tartsák az ajtókat, mindannyian remélünk a győzelemre, és amikor online játszik, van néhány igazán nagy jackpot. A cél gyakran pusztán a nyugodt társadalmi környezetben való szórakozás, a játék, amit szeretünk, és a barátokkal és hasonló gondolkodású egyénekkel játszunk. Ugyanígy előnyben részesítjük a veszteségek minimalizálását, és végül egy kicsit jobban el is jönünk, mint amit eljöttünk - vagy legalábbis megszakadtunk.

A sucker tét az egyenlőtlenség ellensége. Ez egy tét, amely várhatóan alacsonyabb hozamot eredményez, mint a tényleges fogadás értéke. Más szóval: ez veszteség. És a veszteségeknek van egy szokása, hogy gyorsan felhalmozódnak.

Vigyázz a Soft Seventeenre

Annak érdekében, hogy az esélyek még előnyösebbek legyenek, sok kaszinó most már egy verziót kínál Blackjack benne egy lágy tizenhét. A kereskedőknek korábban az 17-en kellett állniuk, de nem többé. Most megkülönböztetünk egy hagyományos tizenhét és egy enyhébb, puha tizenhét között.

Egy puha tizenhétet érnek el, ha a kereskedő keze tartalmaz egy ászot, amelyet akár tizenegy, akár egyet használnak. Ez egy enyhébb platformot hoz létre a kereskedő számára, és eldöntött előny, amikor a nagy húszegyűre próbál fegyvert tenni.

A puha tizenhét eszköz szabályai által szabályozott táblázat elkerülése a szopós tét elkerülésével.

Osztott osztás 10-ek

Az 10-ek szétválasztása a Blackjack-játékosok kedvelt szokása, és néhány szakember is támogatja. Az igazi szakértők tudják, hogy a két tíz együtt tartása a nagyon biztonságos 20 elérése érdekében a legjobb cselekvési mód - és gyakrabban fog fizetni, mint az 21 felosztásának és reményének kockázata.

Az 10 akkori megosztása - biztosan egy szopós tét!

Side Bet Suckers

Az oldalsó fogadások rendkívül megtévesztőek, látszólag megteremtik az extra lehetőséget a győzelemre. Azok a játékosok, akik jól tudják, hogy az oldalsó fogadások nagyon ritkán fizetnek ki. Ehelyett inkább a legjobb esélyek és a nagyobb játék esélye legyen. Ez hosszú távon sokkal előnyösebb lesz. Az oldalsó fogadások hulladékok és csak egyszer fizetnek egy kék holdban; az oldalsó fogadások tipikus szopós fogadások!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A szopós fogadás megértése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon