Az élő kaszinók mögötti technológia megértése

0 Comments

Élő kaszinók az egyik új online kaszinójáték-iparág, amelyek, bár viszonylag újok, folyamatosan egyre népszerűbbek. Mivel a gyors internet-sebesség egyre inkább elérhetővé válik a világnak, így több játékos is élvezheti az élő kaszinók által kínált csodálatos szolgáltatásokat. Úgy tűnik, hogy az online kaszinójátékok következő evolúciós lépése.

De valaha abbahagyta, hogy gondolkodjon arról, hogy mi lehet az élő kaszinó? Sokkal bonyolultabb lehet, mint képzelni.

Először is azok számára, akik nem tudják, az élő kaszinó olyan online szolgáltatás, amely valós idejű videót közvetít egy stúdióból, közvetlenül a játékos asztali számítógépére vagy mobileszközére. Egy igazi croupier kezeli a kaszinó játékot, és a játékos látja, ahogy a játék kibontakozik. A telepítés mélyen magával ragadó és kielégítő élmény, különösen azért, mert a játékosok egy valós játékra fogadhatnak, ami kibontakozik, még akkor is, ha ez a játék a világ másik oldalán zajlik. Szóval, mit is jelent az élő kaszinó stúdió?

Élő kaszinó internetes sebességkövetelmények

Fontos szem előtt tartani, hogy az élő kaszinók a gyors, stabil internetkapcsolatokra támaszkodnak. Mivel az élő kaszinó célja, hogy lehetővé tegye a játékosok számára, hogy élő fogadásokat készítsenek, a folyamban nem lehet késedelem vagy más kérdés. A YouTube-hoz hasonló szolgáltatások esetében a videofelvétel bármilyen sebességgel adható meg a fogadó adatoktól, mivel a valós idejű megtekintés nem szükséges. Élő kaszinó esetén a feedet azonnal el kell küldeni és fogadni. Ez azt jelenti, hogy az internetkapcsolatnak képesnek kell lennie nagy mennyiségű adat továbbítására. Sajnos, az a hátrány, hogy nem mindenki képes élni az élő kaszinókkal.

Az élő kaszinó oldalán rendkívül erőteljes kiszolgálók használhatók, amelyek képesek egyidejűleg több nézőnek egy videofelvételt közvetíteni. Tekintettel arra, hogy az internetes technológia ilyen elképesztő mértékben fejlődött, a nézőnek nem kell ugyanabban az országban lennie, vagy akár ugyanazon a kontinensen, mint a szerver. Természetesen a takarmány megbízhatóbbá válik, ha a néző ugyanabban az országban van, de ez semmiképpen sem követelmény. Mindenesetre a játékos lehet a világ másik oldalán, és ha elég erős internetkapcsolat van, részt vehet egy élő kaszinóban, gond nélkül.

Élő kaszinó beállítás

Egy élő kaszinó természetesen tehetséges, professzionális croupiereket igényel a játékokért. De csak azért, mert jó croupier nem elég, az a személynek is kényelmesnek kell lennie a kamerák előtt, és rendelkeznie kell bizonyos fokú karizmával és varázsaival. A közelmúltban az élő kaszinó-csoportok kezdtek speciális képzést folytatni a munkájukért, és néhányan még mini-hírességnek is tekintettek. Néhány játékos csak akkor vesz részt egy élő kaszinóban, ha a kedvenc croupier lesz felelős.

Legalább 2 kamerák, és néha annyi, mint az 4, egy élő kaszinó játékhoz használatosak. Az egyik összpontosít a croupier egy közeli fel, a másik nyújt szélesebb szögben nézet a croupier, a harmadik középpontjában a játék egy közeli fel, és a másik ad szélesebb távolságra nézet a játék. Ezeknek a kameráknak mindegyikének szüksége van egy operatőrre, hogy nyomon kövesse a műveletet, és egy másik személynek kell átkapcsolnia a kamerák között és vezérelni a feedet. És ha úgy gondolja, hogy bonyolultnak hangzik, még mindig a mélyebb szempontokhoz jutunk.

Technológia és a Pit Boss

A technikusnak biztosítania kell, hogy a játék információit digitális nyelvre fordítsák. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy fogadásokat tegyenek az élő játékra. Ráadásul a játéktól függően a technikusnak is szüksége lehet arra, hogy folyamatosan frissítsen adatokat a rendszerbe. A modernebb élő kaszinók olyan rendszert használnak, amely automatikusan lefordítja az igazi játékot rulett játékot digitális formába, de egy technikus még mindig szükséges a folyamat felügyeletéhez.

Mivel egy igazi croupier egy élő kaszinót irányít, általában egy gödör főnöknek is meg kell állnia. Ha bármilyen vita merül fel a croupier tevékenységeiről, a gödör főnök az a személy, aki végleges döntést hoz a helyzetről. Bármely játékos aggodalomra adhat okot, ha látja, hogy megfelelő, és a gödör főnöke gyorsan, hatékonyan kezeli a helyzetet, és végleges döntést hoz.

Élő kaszinó élvezet

Mindezek a szempontok teszik ki az élő kaszinó élvezetes online élményét. Ez nem olcsó művelet, és nem egy egyszerű, hanem rendszeresen új élő kaszinó stúdiókat hoznak létre. Mivel egyre hozzáférhetőbbek és gyakrabban fordulnak elő, nem kétséges, hogy a világ hamarosan élő kaszinókra fordul, mint rendszeres szórakoztató forrás.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az élő kaszinók mögötti technológia megértése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon