Váratlan előnyök a kaszinó-vélemények írásáról

0 Comments

Egyszer volt a legrosszabb online kaszinó élményem az életemben. És ez sokat mond, mivel számos komolyan megkérdőjelezhető online kaszinót látogattam meg. Természetesen nagyszerű ajánlatokra törekszem.

Emlékszem, a kaszinó nem regisztrált betétet, ami önmagában teljesen elfogadhatatlan. De akkor a keserű seb sójának dörzsölése érdekében az ügyfélszolgálati központ teljes egészében egy olyan személyt működtetett, aki nem értette a különbséget az Ön és te között. Ha ez egy ötletet ad a professzionalizmus szintjéről. Vagy más módon; a csevegőablakban az emberrel való kölcsönhatás hasonló volt ahhoz, hogy egy pár fúró szúrja be a szememet.

Körülbelül egy órányi zavaró interakció után a betétem végül eljött. De természetesen ekkorra már elveszett minden szándékát, hogy bármikor eltölteni a kaszinóban. Az összeget azonnal visszavontam, és leültem. Az életem egy órája ellopták, és valaki, vagy valahol valami, amit meg kellett éreznem a haragomnak.

Igen, azt mondtam magamnak, egy kegyetlen mosoly, ami felcsavarja az ajkait. Írok egy véleményt. A legveszélyesebb, leginkább dühös felülvizsgálat, amit valaha írtam.

A Szó Kinyerése

Igazán dühös áttekintést írtam a kaszinóról. Őszintén szólva, nem vagyok dühös ember, annak ellenére, hogy minden ellenkezőjét bizonyítottam. Igazán nagyon nyugodt és megértő vagyok a legtöbb helyzetben. Legalábbis én vagyok, ha úgy érzem, hogy az érintettek őszinteek. A korábban említett név nélküli kaszinó esetében megkülönböztetett benyomást keltettem, hogy csak egy kis készpénzt nyert a tudatlanból, és senki sem adta meg még két rakodót az ügyfélélményről.

Szóval igazán éreztem, hogy a felülvizsgálatom segíthet másoknak, hogy elkerüljék ugyanezt a fájdalmat és haragot. Az esetek többségében azonban biztos vagyok benne, hogy az online kaszinókat a legjobb szándékkal futtatják, így az általam közzétett vélemények egyszerűen segítenek az embereknek abban, hogy jobb munkát végezzenek. Furcsa, durva igazság az emberi természetről, de az emberek többnyire csak véleményeket írnak, ha valami komolyan negatívnak mondják.

Tudom, hogy itt kérem az emberi természet megváltoztatását, de miért ne írjon időről időre hasznos kaszinó-áttekintést, egyszerűen azért, hogy segítsen a kaszinóban?

Segítség Kaszinók javítása

Amint már említettük, a felülvizsgálatok általában csak akkor íródnak le, ha az emberek el akarják fújni a gőzöket, és néhány rossz szavát el kell hagyniuk a rossz időért felelősek számára. Éppen ezért az olyan helyek, mint az online kaszinók, valóban csak nagy változásokat hoznak a kritikus kritika miatt. De tényleg, legyünk őszinték, milyen más lehetőségek is vannak? Ha nincs értékelés, akkor tényleg nincs más választásuk, mintha mindent rendben tartanának.

Természetesen a korábban említett kaszinó tudta, hogy nem fogják pontosan működtetni a velencei online egyenértéket. De ahogy már említettem, a legtöbb online kaszinó a legjobb szándékkal dolgozik. Szóval, egy olyan áttekintés, amely néhány olyan dolgot említ, amelyek javítani szeretnének, valóban hosszú utat jelentene.

Lát? A szívem igazán csak egy kedves fickó, aki azt akarja, hogy az online kaszinó közösség javuljon. Csak a valódi alkalmatlanság szembesülése miatt ébred a belső felülvizsgálata dühös fenevad, és keresi a vér ízét.

Az érzés csak érzés

Az online világ kemény érzelmek kultúrájában él. Miért? Mert, amint azt már említettem, az emberek általában nem mondanak semmit, egészen addig a pontig, amíg a saját belső dühös fenevaduk ébred. Az igazság az, hogy az online világ túlnyomó többségét barátságos, kellemes emberek látják el. De csak annyira történik, hogy a barátságos, kellemes emberek gyakran nem érezzék a véleményüket.

Ezért a barátságos, kellemes emberek nem akarnak rámutatni a problémákra, mivel észlelik, hogy egyszerűen konfliktusokat, problémákat okoz, és talán még valaki is szomorú lesz. De, és kérlek benneteket, hogy kövessétek magatokat ebből; A kritika nem mindig lesz negatív eredményekkel.

Igen, a valóságos átlag több mint valószínű, hogy valaki érzéseit sérti, de a valódi konstruktív kritika az egyetlen igazi út a fejlődéshez. Valójában képzeljük el, ha egy buliban vagy, és valahogy egy halott madár leszállt a lyukba. A figyelmen kívül hagyása és remélve, hogy mindenki nem vette észre, valószínűleg rossz megközelítés lenne. Az egyik bátor lélek ki kellett volna mutatnia a halott madarat, hogy valaki ne üsse le a tollakat és a halott madár italt. De, és ez a fontos rész, a halott madarat nem kell rággyal kiemelni. Mindenki azonnal vissza tudott térni a pártba, miután eldobta az ablakot.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Váratlan előnyök a kaszinó-vélemények írásáról Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon