Szokatlan dolgok a Sin City-ben

0 Comments

Las Vegas, vagy Sin City, a legismertebb a fényes fények és kaszinók. De a világ ezen részén még sok minden van. Ha el tudsz szakadni a kaszinójátékoktól, sok más dolgot találhatsz Nevada-ban. Ha beilleszti őket az utazásába, mindent jobban értékelhetsz!

Látogasson el a Nemzeti Atomteszt Múzeumba

Las Vegas szigetének elhelyezkedése tökéletesen alkalmas azoknak a játékosoknak, akik álmot vagy jó időt töltenek. Az 1950-ekben ez is ideális helyszínt jelentett a nukleáris vizsgálatokhoz. A Nevada teszthely nagyon elfoglalt volt, és a Nemzeti Atomteszt Múzeum tökéletesen elmondja ezt a gyakran figyelmen kívül hagyott Las Vegas-i történetet.

A tiszteletben tartott Smithsonian Intézethez kapcsolódó múzeum több mint 12,000 műtárgyat tartalmaz, és ezeken keresztül nemcsak a Nevada-teszthelyről, hanem a nukleáris programról is szól. Egyesült Államok és annak hatása a Las Vegas és a környező közösségek lakosaira. Ez józan, és fontos betekintést nyújt az 1950 és 1960 pszichológiájába és eseményeibe.

Pinball Hall of Fame

A Nemzeti Atomteszt Múzeum után egy kicsit könnyebb, menj át a Pinball Hírességcsarnokba. Ezeket a klasszikus gépeket akár 25 vagy 50 centre is le lehet játszani! Több, mint 200 van, aki hatalmas raktárt tölt be, és minden korszakból származik az 1940 mai napja óta.

Arcade tulajdonos és Tim Arnold üzemeltető visszavonult Las Vegasba az 1990-ban, és a következő 20 éveket szeretetteljesen felújította az összes megszerzett gépen. A helyiek a „szórakoztató éjszakákon” játszottak, és Arnold adományozta a jótékonysági célokra szánt pénzeket. Még ma is, miután a működési költségeket levonták, a nyereség még mindig a kevésbé szerencsés nyereségre megy, így szórakozhat és segíthet egy méltó oknál.

A Neon Boneyard

Amikor Las Vegasra gondolsz, akkor valószínűleg többet láthatsz a híres Strip-ről éjszaka, az égboltot több száz neonjel és az egyes kaszinók csillogó rései csillogják, mint a csillagok. Ez az egyik leginkább ikonikus kép a modern világban, de vajon valaha is azon tűnődtél, vajon hol halnak meg ezek a fényes fények? A válasz sokan közülük a Neon Boneyardban van.

A Salt Lake City székhelyű YESCO cég, amely a Young Electric Sign Company céget képviseli, felelős a Sin City legtöbb ikonikus neonjeleért. Látogassa meg őket az 3-acre Boneyard-ban, hogy valóban egyedülálló pillantást nyerjen a Las Vegas-i történelemre.

Szent Valentin-nap mészárlásfal

A Szent Valentin-nap mészárlási helyének meglátogatása furcsán lenyűgöző egy olyan világban, mint amilyennek a megszállottja van. Ez volt az, ahol az észak-ír utcai gangot, aki az Al Capone déli oldalának olaszaiban győzött, a 14 február 1929-jén meghívták, és ahol az olasz Mafioso-nál voltak.

A téglák most megfelelően, a Las Vegas-i 3-történeti Mob Múzeumban vannak, és az 100-ról az utolsó privát tulajdonosuk eladták a bűnügyi történelem szerelmeseinek. Ismerje meg a teljes történetet arról, hogy mi történt abban a napban, és a rendezvényeket, amelyekhez vezetett, amikor meglátogatod ezt a hatalmas, Las Vegas-i tömegtörténeti gyűjteményt. Valójában a második esély városa, hiszen a legtöbb játékos boldogan elmondja neked, de sokan a viktoriánusoknál, akik hosszú árnyékban voltak Vegas-szal árnyékosabb múltjában, ezek az esélyek végül elfogytak.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Szokatlan dolgok a Sin City-ben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon