10 legnépszerűbb amerikai online kaszinó webhely

Az amerikai online kaszinók száma és minősége még mindig nem azon a szinten van, mint 2006-ban és korábban, ám a tendenciák megváltoztak, és egyre több amerikai élvez havonta legális kaszinójátékokat. A Nevada, a New Jersey és a Delaware már támogatja az engedélyezett, legális, valódi pénzes kaszinó-szerencsejáték-webhelyeket, míg még tíz további amerikai állam fontolgatja az online szerencsejáték-törvényeket 10-ban.
Ha készen állsz arra, hogy egy amerikai kaszinóban játsszon, nézd meg a legmegbízhatóbb amerikai online kaszinók alábbi listáját. Időt vettünk arra, hogy kimerítő kutatást végezzünk ezen a webhelyen, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobbak a legjobbak közül. Ezen ajánlott oldalak mindegyike jól értékelte az olyan fontos kritériumokat, mint például a változatosság, a megbízhatóság és az ügyfélszolgálat minősége. A kaszinók mindegyike megbízható kiindulási pontot nyújthat Önnek az amerikai online kaszinó számára.

A 10 legnépszerűbb online kaszinó webhely FRISS bónuszokkal!




Körülbelül a 10 legfontosabb amerikai online kaszinó webhely óriási bónuszokkal!

Asztali és mobil kaszinók választéka USA

Az USA online kaszinói közül olyanokat is találunk, amelyek kompatibilisek asztali számítógéppel és mobillal is. A jogi államokon belül a legtöbb online kaszinó rendelkezik mobil verzióval, szoftverrel Android és iOS eszközökhöz, például iPadhez, különböző táblagépekhez és mobiltelefonokhoz. Csakúgy, mint amikor asztali számítógépen játszik, ugyanazok a földrajzi korlátozások vonatkoznak a mobilra is. Valószínűleg a legtöbb mobil kaszinó megköveteli az Ön tartózkodási helyét, mivel meg kell erősíteni, hogy a mobil kaszinó legális működési államában tartózkodik. Hasonlóképpen, ha olyan online játékokkal játszol, amelyeket általában futni hagysz, ez nem lehetséges kikapcsolt mobiltelefonon, mivel a földrajzi nyomkövetést aktiválni kell ahhoz, hogy játsszon. Ennek ellenére még mindig sok mobil kaszinó közül választhat – csak tartsa bekapcsolva a tartózkodási helyét, és azonnal elfogadják.

Az USA online kaszinók jogi félteke

2006 előtt az online szerencsejátékokra nem voltak törvényes korlátok; George Bush akkori elnöke azonban 2006-ban elfogadta a SAFE kikötői törvényt, amely az online szerencsejátékok korlátozásait beillesztette a Egyesült Államok. A szerencsejátékról szóló törvény, a SAFE kikötői törvény VII. Címe „2006. évi jogellenes internetes szerencsejáték-végrehajtási törvény”, amelyet általában UIGEA-nak neveznek.

Kaszinó-vélemények szakértők által.

Mielőtt feliratkozna bármelyik ajánlott online kaszinónkra, kérjük, olvassa el őszinte és részletes kaszinói véleményeinket. Ez nagy jelentőséggel bír, mivel segíthet azonosítani az Ön igényeinek leginkább megfelelő online kaszinót.

Mi javasoltuk és áttekintettük a weboldalon felsorolt ​​online kaszinókat, miután számos tényezőt figyelembe vettünk, az alábbiak szerint:

Márka és tulajdonjog - Csak az iparág legjobb online kaszinójáték-márkáit ajánljuk. Minden ajánlott online kaszinónk olyan széles körben elismert szolgáltatókhoz tartozik, akik engedéllyel rendelkeznek online kaszinó játék szolgáltatások nyújtására neves szerencsejátékok területén. Ezek a kaszinók pénzügyileg stabil társaságokhoz tartoznak, amelyek elmennek az útjukból, hogy fenntartsák a legjobb ipari szabványokat.

Hatalmas játékportfólió - Az általunk ajánlott online kaszinók kifinomult szoftverplatformokon működnek, mint például a Real Time Gaming (RTG) és a Rival Gaming. Míg az előbbi progresszív bővítőhelyek és video pokerek széles skáláját kínálja, az utóbbi interaktív slotokra szakosodott. Az Egyesült Államok piacán vendéglátó szoftverek a WGS Technology és a Top Game.

Az amerikai online kaszinók lenyűgöző játékkönyvtárakat kínálnak, amelyek letölthetők, valamint azonnali játék verziót kínálnak. Az általunk ajánlott online kaszinók többsége kompatibilis az iOS és az Android okostelefonokkal és táblagépekkel. Mivel ezek többsége webalapú alkalmazás, a játékosoknak még a natív alkalmazásokat sem kell letölteniük, hogy hozzáférjenek a játékokhoz és a bónuszokhoz. Csak okostelefonjukon vagy táblagépükön kell meglátogatniuk a kaszinót, be kell jelentkezniük a meglévő adatok felhasználásával, és betölteniük a játékokat böngészőjükbe. A jó hír az, hogy az összes amerikai online kaszinó lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szórakozásból vagy valódi pénzért játsszák a játékot.

New Jersey és Delaware lakói széles választékot kínálnak az online kaszinó játékok közül. Hozzáférhetnek a legmegválasztottabb játékokhoz, amelyeket olyan ismert szolgáltatók, mint például a WMS, Net Entertainment és IGT. A hátránya, hogy a játékosoknak Delaware-ben vagy New Jersey-ben kell elhelyezkedniük, hogy hozzáférjenek az ezeken a piacokon engedélyezett online kaszinókhoz.

Bónuszok, promóciók és jutalmak - Az általunk ajánlott amerikai online kaszinók bónuszok, promóciók és jutalmak széles skáláját kínálják. Ingyenes pontokkal jutalmazzák a játékosokat azért, hogy valódi pénzt fogadnak a játékukon, és a havonta megszerzett ingyenes pontok száma alapján a játékosok a VIP programban egy szintet kapnak. VIP szintjük alapján exkluzív ajándékokkal, nagyobb bónuszokkal, gyorsabb kifizetésekkel, személyes számlavezetőkkel, születésnapi és évforduló bónuszokkal, valamint exkluzív promóciókba való belépéssel kényeztetik őket.

Az ajánlott online kaszinóink rendszeresen ingyenes készpénzbónuszokat, ingyenes pörgetéseket és különleges befizetési bónuszokat adnak el. Az amerikai online kaszinók szeretnek freerollokat és garantált nyereményalapú bajnokságot futtatni hatalmas pénznyereményekkel.

Vevőszolgálat - Az általunk ajánlott online kaszinók játékosbarátok és 24/7 ügyfélszolgálatot kínálnak. A világszerte élő játékosok élő csevegés, ingyenes telefon és e-mail útján vehetik fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati munkatárssal. Csak olyan online kaszinókat ajánlottunk, amelyek gyorsan reagálnak a játékosok kérdéseire.

Banking - A banki szolgáltatások biztonságosak és gondtalanok az általunk ajánlott online kaszinókban. Ezek az online kaszinók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy betöltsék számláikat hitel- / bankkártyákkal, hagyományos banki módszerekkel, például csekkekkel és banki átutalásokkal, valamint elektronikus pénztárcákkal. A kifizetések gyorsan feldolgozódnak, és a játékosoknak nem kell sokáig várniuk, hogy megkapják nyereményüket.

Biztonságos - Gondoskodtunk arról, hogy csak a legbiztonságosabb és legbiztonságosabb online kaszinókat válasszuk ki. Mivel az ajánlott online kaszinóink szigorú adatvédelmi irányelveket hajtanak végre, a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy személyes és pénzügyi adataikat nem osztják meg harmadik fél társaságokkal. Ezen felül az online kaszinók a legújabb titkosítási, csalások észlelési és tűzfal-technológiát alkalmazzák, hogy megvédjék a játékosokat az internetes csalásoktól.

Tisztességes szerencsejáték - Ajánlott online kaszinóink elsőbbséget élveznek a tisztességes játékkal. A véletlenszám-generátorokat rendszeresen tesztelik a méltányosság, a véletlenszerűség és a pontosság szempontjából a harmadik féltől származó auditorok. Az eredményeket ezután közzéteszik a kaszinó weboldalán, hogy a játékosok maguk is megláthassák, hogy a játékélmény valóban tisztességes.

felelősségteljes szerencsejáték - Olyan online kaszinókat ajánlunk, amelyek nagy jelentőséget tulajdonítanak a felelősségteljes szerencsejátékoknak. Ezekben az online kaszinókban valódi pénzért játszhat csak akkor, ha a játékkor teljes életkorú, és ez az egyes államokonként változik. Ezek az amerikai online kaszinók arra buzdítják a játékosokat, hogy használják fel az összes felajánlott felelősségteljes szerencsejáték-eszközt annak biztosítása érdekében, hogy bankrolójuk soha nem merülnek fel.

10 legnépszerűbb amerikai online kaszinó webhely Frissítve: May 24, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

platina orsók nem betéti bónusz kódok 2020