A 10 legnépszerűbb Vanuatu online kaszinó webhely

A Vanuatu-ról

A Csendes-óceánon kevés olyan hely marad, amelyet valóban befektetői paradicsomnak lehet leírni. Megalapozott, mégis nem zsúfolt idegenforgalmi ipar; Az egyik utolsó adóparadicsom és a stabil kormány azt jelenti, hogy Vanuatu vonzza az ügyes üzleti befektetőket a világ minden tájáról.

Jelenleg a Port Vila hat nemzetközi légitársaság üzemeltet közvetlen járatokkal Ausztráliából, Új-Zélandról, Új-Kaledóniából, Fidzsi-szigetekről, a Salamon-szigetekről és a PNG-ről. A kormány és a nemzeti fuvarozó stratégiai marketing kampányt indított új jövedelmező piacok vonzására, ideértve a Kína és tovább.

A főváros Port Vila virágzó központ, ahol otthont ad az ország legjobb éttermeinek, túráinak, szállodáinak és üdülőhelyeinek. A Vanuatu kulcsfontosságú pénzügyi központ a világ minden tájáról vonzza beruházásait számos nemzetközi bankkal és offshore pénzügyi tanácsadóval.

A 10 legnépszerűbb Vanuatu online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

200% mérkőzés bónusz. Akár 500 € + 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz € 500

Akár 200/100 dollár + XNUMX pörgetés

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

Az Ön ajándéka 100 euróig ingyen!

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 100

100% bónusz, legfeljebb 200 € + 100 Twin Spin ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $ 1000

€ / $ 400 + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 98.28%
Teljes bónusz € / $ 400

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200Körülbelül a tíz legjobb Vanuatu online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Vanuatu a fenntartható fejlődés támogatása. A kormány az idegenforgalomba fektet be, fejlesztve két nemzetközi repülőterüket - a Port Vila fő repülőtere mindössze 10 percre található az ingatlantól, hogy az Code-E legyen a lehetőség a hosszú távú harcokra az elkövetkező néhány évben.

Ez a Csendes-óceán kapuja, ahonnan rendszeres összeköttetésben vannak Ázsia, Amerika és Európában.

Az ingatlanról

Ez a 157 szobás, 18.5 hektáros vízparti üdülőhely, amelyet jelenleg az IHG üzemeltet és a Holiday Inn márkanévvel rendelkezik, jól megalapozott. Az ingatlanban 10 vízen kívüli bungaló, két nemrégiben felújított úszómedence, kilenc lyukú golfpálya, két teniszpálya, két étterem, kávézó és számos bár található, valamint egy helyszíni nappali gyógyfürdő és kaszinó található. Mindez, valamint egy kapcsolódó magánsziget teszi ezt az ingatlanot Vanuatu legjobb befektetési lehetőségévé.

A csodálatos Erakor-lagúna partján elhelyezkedő ingatlan nemcsak a családi üdülési piac, hanem a vállalati üzleti utazók és szerencsejátékok piacának is kedvelt, a helyszínen található jelentős üzleti központ, bálterem és kaszinó révén.

Több bevételi forrással ez az ingatlan csak hátrányos lehetőséget kínál. Olyan sok lehetőség van még további 10 vízen kívüli bungaló és több mint 20 családi villa továbbfejlesztésére. Vagy kihasználhatná a Vanuatu vonzó rétegekre vonatkozó törvényeit, és eladhat menedzselt villákat üdülési bérleti medencében.

Az üdülőhely 25 éve működik, és szilárd hírnevet szerzett magának, mint Vanuatu legsikeresebb turisztikai beruházása, amely megnyitása óta együttműködik a vezető szállodamárkákkal.

Annak érdekében, hogy annyi fejlesztési területtel bővüljön kaszinó, és növekszik az idegenforgalmi ipar, az ingatlan eladása lehetőséget teremt a Paradicsomba való megfelelő befektetés biztosítására.

A 10 legnépszerűbb Vanuatu online kaszinó webhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

freespin nincs letét