Vegas fejlődik a The Times-hoz

0 Comments

Las Vegas egyike azoknak a neveknek, amelyek egy sor gondolatot idéznek fel. Számomra elképesztően vonzó képeket képez showgirls, beltéri napszemüveget viselő srácok, és egy igazi fényes neon erdő fények. Ezek a képek esetleg elavultak lehetnek. Nem tudom biztosan megmondani, mivel az ott tartózkodásom annyira megcsonkított, hogy elhagynám azt, ami Vegasban történt ... Nos, Vegasban. De az a lényeg, hogy ha Vegas nem sikerül legalább részben megegyeznie az emberek észrevételeivel, nem lenne sok idő a Sin City előtt elveszett ez turista vonzás hatáskörét.

Mit is jelent ez? Ez azt jelenti, hogy Vegasnak folyamatosan kell fejlődnie, megváltoztatnia és lenniük mítosz, vagy biztosan meg fog halni. Ez keménynek tűnik, de ez az igazság. A városok többnyire turisztikai vonzerejét tartaniuk kell, és új dolgokat kell kínálniuk, hogy lássák, ez a létezésük jellege. Ez azonban azt jelenti, hogy Vegasnak állandóan fejlődő állapotban kell lennie.

Ha még nem tartotta be a Vegas híreket, a Sin City valóban fejlődik. És az a dolog, amibe bekerülhet, csak elveszi a levegőt.

A hatalmas gömb Las Vegas

Volt egy ideje, mert olvastam valamiről, ami valóban szikrázóvá tette a szememet, és az állkapocsom megüt a padlóra. Csak annyi időt vesz igénybe, mint a múltban, hogy lenyűgözzen. A Las Vegas-i tervezett projektek elolvasása után azonban egy olyan félelem érezte magát, amit nem éreztem egy ideig. És igen, csak azért, hogy világos legyen, ez az a pontos reakció, amit a Las Vegas fejlesztői reméltek. Úgy tűnik, hogy bármi más, amit gondolsz Vegasról, a sivatag ékszere még mindig megvan az a hatalma, hogy megdöbbentően megdörzsölje az embereket.

Tehát mi a projekt, amit nekem kaptam olyan meleg a gallér alatt? Az MSG Sphere Las Vegas. Egy hatalmas 350 lábmagasságú, 500-talapú élő előadás helyszín. A projekt több milliárd dollárba kerül, és mindörökké megváltoztatja Vegas városképét. A Vegasba belépők képesek lesznek látni a Gömböt bárhonnan, és az Úr tudja, hogy biztosan lenyűgözik.

És nem, a gömb nem csak hűvös lesz, hogy nézzen rá. A mamut szerkezet belseje technológiai csoda lesz, a nagy kupola mennyezet pedig száloptikai kábelekkel van ellátva. Természetesen azt jelenti, hogy a képek a gömb belsejében és külsején fognak megjelenni. Felhős ég? Megcsináltad. Mit szólnál egy illúzióhoz, hogy a Gömb az óceán alján van? Könnyen.

Ez az élő előadások számára természetesen megdöbbentő.

A lehető legközelebb Vegas városhoz, anélkül, hogy az utazás megtörténne. A Spin Palace Online Kaszinóval élvezheti Vegas Strip Blackjack Arany Sorozatok és elég nyereményeket kapnak, hogy a Vegas-i utazás mindig álmodott!

Miért kell Vegasnak szférák

Az MSG Sphere Las Vegas-ról elolvasva elmondtam mindenkinek, aki meghallgatja. Az ötlet elfojtott, és az emberek által a Gömb megmagyarázásakor kapott válaszok rendkívül kielégítőek voltak. Széles szemek, gúnyok és gyermeki csoda nézett. A Gömb egy igazi, új csodálatosság, olyan lenyűgöző, hogy a világ minden bizonnyal feláll és észrevesz.

És még egyszer, pontosan ez az a hely, ahol Vegasnak életben kell maradnia. Elmegyek utazni a világba Vegasba, egyszerűen azért, mert rengeteg kaszinó van? Nos, nem másodszor is. El tudok menni online és játszani anélkül, hogy eléggé kielégítően el kellene hagynom a házat. Amit nem tudok online találni, egy óriási, mágikus szféra. Tehát nyilvánvaló, hogy miért kell Vegasnak fejlődnie, vagy elavulhat.

Egy New Vegas

Elolvastam, hogy Las Vegas küldetése, hogy teljesen megváltoztassa képét. A Gömb csak folyamatos erőfeszítés; a fejlesztők abban reménykednek, hogy teljesen átalakítják azt a módot, ahogyan a világ általában Vegasot látja. Személy szerint még mindig Sin Cityként említem, de remélem, hogy a közönség egyre többet fog látni Vegasban, mint egy Disneyland, szemben egy olyan helykel, amely csak fal-fal kaszinók.

Megkérdezheted, hogy miért, mivel Vegasot jó okból Sin Citynek tartják, és ez a város vonalkártyájának nagy része. De legyen őszinte, Macau-hoz hasonló helyeken, ahol ugyanazok a helyek találhatók, talán Vegas is okos, hogy maga is újra átadja magát. Természetesen nem lesz könnyű, hiszen a „Sin City” felfogás évtizedek óta az emberek fejébe feszült. Azonban, amikor az MSG Sphere Las Vegas most az, ami a legtöbbet foglalja el a gondolataimat Vegasról, talán tényleg valamire kerülnek.

Bár a Las Vegas szavak még mindig vonzó megjelenítő lányokat, póker srácot viselő napszemüveget és neonfényt idéznek elő. Csak most van egy hatalmas gömb a háttérben.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Vegas fejlődik a The Times-hoz Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon