Virtuális lóverseny most valóság

0 Comments

A virtuális valóság az online kaszinó és a sportfogadási világ nagy részévé válik. Annyira közel a valósághoz, mint amennyit a technológia eddig megengedhet, ez valószínűleg a Spin Palace egyik legkedveltebb kedvence lesz. Legyen szó akár számítógéppel generált szimulációról vagy hiteles videofelvételről, amelyet a fülhallgatón keresztül nézünk, a játékosok izgalmas időt várnak a virtuális valósággal kapcsolatos játékok, különösen a kaszinó és a sportfogadási fajta játékaiban.

Kor régi tevékenységek

Az egyik legrégebbi sportfogadás, a lóverseny, az új szimulált virtuális lovak alapja. Ez a játék teljes realisztikus élményt nyújt Önnek, mivel ez egy tökéletes kikapcsolódás egy nap a versenyeken. A részletekre való figyelem csodálatos, és a Virtuális Lovak az első ilyen jellegűek, és egy új generációs virtuális játékok kezdete.

A játékot egy versenykártyával kezdjük, amelyet tanulmányozhatsz. Az opciók közé tartozik a győzelem, a hely és a tökéletes, amelyeknek mind a verseny kezdete előtt meg kell határoznia. A vizuális képek fotorealisztikusak és számítógépesek az autentikus kinézetű felvételekből. A régi iskolai stílus kommentárja a versenyt egészíti ki.

Figyelem a részletekre

Ami a virtuális lovakat választja a többiektől függetlenül, a nagy figyelem a részletekre. A vizuális megjelenés olyan hiteles megjelenésű számítógép, amely úgy tűnik, mintha egy tényleges operatőr felvette volna a felvételt. Minden kép fotorealisztikus, és elviszi Önt a leginkább reális tapasztalatokkal.

A kamera felvételének virtuális nézete megmutatja, hogy a kamerák hogyan váltakoznak és pásztázzanak, ahogyan egy élő közvetítésben, és hasonlóan az élő kaszinójátékokhoz, minden szögből megnézheti a műveletet.

Elkezdeni

Először egy üres versenykártyával szembesül, melynek lehetőségei vannak a győzelemre, a helyszínre és a tökéletes fogadási lehetőségekre, amelyek összesen nyolc lehetséges nyereményt, nyolc lehetséges helyet és 56-t kínálnak tökéletesen csak nyolc lovas versenyen.

Ha készen áll a fogadások elhelyezésére, kattintson a „Fogadás most” feliratú gombra, és a verseny kezdődik. Ez egy nyolc furcsa lapos verseny, amely a Playford Park virtuális replikációján történik.

Lehetőség van a virtuális lovak ingyenes lejátszására a demó verzióban, ezért miért ne próbálkozzon azzal, hogy elkötelezi magát a valódi pénz fogadásokra, és megnézheti, mi a helyzet.

Több Virtuális Lóverseny

Több virtuális valóság lóverseny van, hogy izgatott legyen a Get In the Race játék, az 3D lóverseny tapasztalata is megjelent.

Ez a virtuális valóság lóverseny játék kevésbé szimulátor és több az igazi dolog, amikor a játékosok a tényleges versenyt egy fülhallgatón keresztül néznek, mint például egy Oculus Rift. A játékosok látják a versenyt a zsoké szemszögéből, és meghallják az igazi kommentárt.

A versenyek története

A lóverseny nagyszerű módja volt a fogadóknak, hogy pénzt szerezzenek, mivel a lóversenyek először kezdtek. A római katonák megszállták a UK és 200AD-ban kezdte meg a versenyeket, de csak az 1174-ban volt az első verseny hivatalosan.

Azóta a királyok sportjává tekintik, mert a lóverseny annyira mélyen behatolt a brit kultúrába. A lóversenyek sokféleképpen vettek részt a lóversenyeken.

A VR lóversenyekkel való játék most valósággá válik, ennek a sportnak a jövője fényesnek látszik, hiszen biztosan egy olyan mozgalom, amely az idővel mozog.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Virtuális lóverseny most valóság Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon