A nyertes tétek

0 Comments

1992 és 1995, görög Amerikai A szerencsejátékos, Anargyros Nicholas Karabourniotis (az Archie Karas néven ismert) a történelmet a leghosszabb és legnagyobb kaszinó nyereménysorban végzi. Karas decemberben érkezett Las Vegasba 1992-ben, csak $ 50-el a zsebében. Ezután $ 10 000 hitelet biztosított, amelyet az 40 kezdetén több mint $ 1995 millióra váltott. Az év végére azonban véget ért a „futás”. Karasnak volt elveszett minden nyereményét.

Mint egy epikus történet, amint lehet, a „The Run” valóban figyelmeztető mese arról, hogy minden nyerő csík véget ér. Játékosként nincs mágikus főzet a sikerhez. A kaszinóipar komoly bajban lenne, ha igen. Ha elég hosszú ideig játszol, elveszíted. Karas egyszerűen szerencsés volt. Aztán elfogyott a szerencséje.

Az okos, tájékozott szemléletmód elfogadása azonban nagy előnyökkel jár. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy olyan komplex szám alapú stratégiát alkalmazunk, amely messze meghaladja az átlagos játékos képességét. De ez nem igaz. A kaszinójátékok lejátszása az intelligens módon nem lehet egyáltalán bonyolult. Igen, számos fogadási stratégia létezik a nyeremények maximalizálására, és senki sem tud egyetérteni abban, hogy dolgoznak-e vagy sem. De mindez nem jelent semmit, ha elfelejti az alapokat.

Tehát összefoglaltuk ezeket az alapokat, hogy megismerhesse a következő kaszinó látogatását:

Nézd meg a bankrollodat

Nem számít, mennyire jó vagy milyen szerencsés lehet az érzés, mindig fennáll a veszélye annak, hogy elveszted a vesztes sorozatot. A legfontosabb dolog, amit egy okos kaszinó játékosnak meg kell tennie, egy költségvetés létrehozása (bankrollja), és ragaszkodni hozzá. A bankrollnak reálisnak kell lennie - ne tegyen több pénzt, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítse, nem számít, mennyit gondolsz, hogy nyer.

Tartsd szem előtt a számot, amikor játszol, és tartsd meg a megfelelő összeget, hogy mennyi pénzt nyersz vagy veszítesz minden kézen vagy centrifugálásnál. Amikor játszottál a bankrollodon, ideje elhagyni - még akkor is, ha úgy gondolja, hogy szerencséje megfordul. Ha kilép, ha a bankroll elfogyott, a kemény és gyors szabály, soha többé nem veszítesz pénzt, mint amennyit megengedhet.

Fontos megjegyezni azt is, hogy rendben van, ha megáll, mielőtt eljátszaná a bankrollját. Ha tényleg jól csináltál, és rendezett összeget szeretnél haza vinni, fontolja meg, hogy kilépsz, amikor előre vagy.

Cél a rövid távú győzelemre

A kaszinók jövedelmezőségének alapelve az, hogy a ház hosszú távon mindig nyer. Ez a második legfontosabb dolog, amit minden alkalommal meg kell emlékezni. Ez azt jelenti, hogy bár először nyerhetsz, ha elég hosszú ideig játszol, elveszted a pénzt.

Ezért a veszteségek üldözése vagy a győztes csíkokra való támaszkodás nagyon rossz ötletek. Nincs mód arra, hogy megjósolja, mikor a nyerő vagy vesztes sorod véget ér. Statisztikailag a hosszabb ideig tartó játék ténylegesen csökkenti a nyereségedet, ahogy a kaszinó háza él.

Válasszon egy kis házat

Minden kaszinó játéknak van egy háza. Ez a százalékos arány, amellyel a kaszinó a játékszabályok és a játékszabályok alapján előnyben részesül a játékossal szemben. Minél alacsonyabb a házél, annál nagyobb a nyerési esélye.

Tehát az alacsony ház szélekkel rendelkező játékok keresése nagyon jó ötlet - különösen a tapasztalatlan játékosok számára. A résidők általában a ház szélét jelenítik meg a képernyőn, és megtudhatja, hogy melyik asztali játék rendelkezik a legalacsonyabb házélekkel, ha a következő játék előtt online kutatást végez. Ne feledje, hogy nem minden kaszinó kínál ugyanazokat a házakat, és ugyanazon játék különböző variációi (például: Rulett) különböző házélekkel rendelkezik.

Ne feledje, hogy a nyeremények gyakran fordítottan arányosak a ház élével. Más szavakkal, az alacsony házszélességű játék esetleg nem kínál nagy összegeket a győzelemre, de valószínűleg gyakrabban nyer a tétjei.

Negatív és pozitív progresszió

Ahogy már említettük, nincs olyan rendszer, amely garantálja a folytatódó győzelmet, de érdemes lehet egy olyan stratégiával próbálkozni, amely befolyásolhatja, hogy mennyit nyer, ha nyersz. Ezek a stratégiák magukban foglalják a fogadás előrehaladási rendszerét, ahol a fogadások csökkenése vagy növelése az utolsó eredménytől függően.

A negatív progressziós rendszerek magukban foglalják a tét növelését (általában megduplázva), ha elveszíted, miközben a tétet ugyanaz tartja, ha nyer. Ennek logikája az, hogy lehetőséget ad arra, hogy megtérítse a veszteségeit, ha (de csak ha) nyer. Ezzel az a baj, hogy sokkal többet veszítesz, ha a tétjeid nem kerülnek ki. A pozitív progressziós stratégiák az inverz megközelítést alkalmazzák, ami megköveteli, hogy növelje a tétet, ha nyersz, de tartsa meg ugyanezt, ha elveszíti. Ez a második lehetőség biztonságosabb, mert nem veszélyezteti a veszteségeket, bár nem hoz ilyen nagy győzelmet.

Amikor eljön, a győzelem izgalma és a veszteség kockázata az, hogy miért szeretjük a kaszinójátékokat, de ha intelligensen játszol, nagyobb izgalmat és kisebb kockázatokat fogsz élvezni!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A nyertes tétek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon