Az RNG és az élő kereskedői játékok mérése

0 Comments

Amikor először felfedezed a kaszinójátékok izgalmát, akár szárazföldi kaszinóban, akár egy online szerencsejáték-oldalon, sok új tanulási feltétel áll rendelkezésre, ami megzavarhatja a kezdőt. Mielőtt tovább tanulmányozná a szerencsejátékot, vesszük észre a különbséget az online kaszinó RNG játékok és a Live Dealer játékok között.

A Live Dealer játékok alapvetően a hagyományos asztali játékok, amiket mindenki úgy gondol, ha egy kaszinót képzelnek el. Póker, Blackjack és Baccarat mindössze három a legtöbb kaszinóban kínált kártyajáték, amely automatikusan megköveteli az élő kereskedőt. Rulett és Craps van egy croupier, aki ugyanazt a funkciót látja el, és kezeli a játék által igényelt fizikai műveleteket, így a játékosoknak csak a fogadásokra kell összpontosítaniuk.

Az RNG, amely a „véletlenszám-generátor”, a Slots és a Video Poker játékokat fedi le. Ezek a kaszinójátékok egyszer már mechanikus eszközökön futottak, mint például az eredeti, nagy, tömör tárcsákkal ellátott gyümölcsgépek. A számítógépes mikroprocesszorok előrehaladása lehetővé tette, hogy ezeket a játékokat digitális formátumban újra feltalálják.

Tehát a fizikai tárcsák helyett a Video Poker és Slots kártyák és szimbólumok az RNG-k döntik el, amelyek biztosítják, hogy az eredmények valóban véletlenek, mint az eredeti mechanikai eszközöket használják. Valójában minden jó hírű szárazföldi és online kaszinó köteles független könyvvizsgáló által tesztelni az RNG-szoftvert, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban véletlenszerű eredményeket és tisztességes játékot nyújtanak.

RNG játékok

Mivel az online kaszinók teljesen számítógépeken futtathatók, az RNG szoftver használata minden online kaszinó játékban elterjedt, nem csak a Slots és a Video Poker. A Roulette, a Póker, a Craps és a Blackjack online verziói, valamint az összes többi online kaszinójáték, virtuális kártyákkal, kerekekkel vagy táblázatokkal játszott játékok, valamint az összes végső eredmény meghatározása az RNG szoftverrel történik.

Számos előnye van az RNG-játékoknak, amikor online vagy mobilon játszik. A legnyilvánvalóbb a sebesség, de bárhol, bármikor, akár más ellenfelekkel is játszhat, nagyszerű plusz. Tehát nem csak az RNG-játékok gyors és izgalmasak, de lehetővé teszik, hogy a kereskedőkkel, croupierekkel vagy más játékosokkal ne lépjen kapcsolatba.

Egyesek számára ez a fő vonzás: nem érdekelnek egy társadalmi tapasztalat, és csak azért játszanak, hogy meg tudják verni az esélyeket; különösen, ha valódi pénzt fogadnak. Vannak, akik szeretnék a kaszinók társadalmi interakcióját, még akkor is, ha online játszanak. Itt jönnek újra a Live Dealer játékok.

Élő kereskedőjátékok Online játék társadalmi

Számos online kaszinó kínál most Live Dealer játékokat, különösen a népszerű csoportos játékokhoz, mint például a Blackjack, a Baccarat vagy a Roulette. Ezek nem lesznek olyan gyorsan elérhetők, mint az RNG-játékok, mert valójában élő kaszinó vagy stúdió kereskedő van, aki tényleges kártyákat tart, vagy egy tényleges rulettkereket forog. Minden játék, vagy egy játék minden fordulójának eredményeit digitálisan közvetítik a játékosok számára, és a nyereményeiket és veszteségeiket a számítógépen rögzítik.

A Live Dealer játékokat kínáló online kaszinók azt is biztosítják, hogy a játékosok egymás között vagy a kereskedőkkel beszélhessenek, miközben játszanak. Ez helyreállítja a kaszinójátékok társadalmi elemét, amit sok rajongó hiányzik az RNG-játékoknál, és sok rajongó választja az Élő Kereskedő játékokat, annak ellenére, hogy játékuk kissé lassabb lesz.

Akár az RNG, akár a Live Dealer játékokat részesíti előnyben, az a tény, hogy egy jó hírű online kaszinóban fizet, mindkettő tisztességes, elfogulatlan eredményeket kínál. Az egyetlen valódi elem, ami különbözik, az, ahogyan egy igazi kereskedővel vagy egy számítógéppel, vagy ha úgy tetszik, élvezheti mindkettőt!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az RNG és az élő kereskedői játékok mérése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: