Furcsa és szokatlan tények Las Vegasról

0 Comments

Las Vegas jól ismert, mint Sin City, az a hely, ahol az álmok valóra válnak, bármi is megy, és mi történik ott, ott marad! Ezek a meglehetősen furcsa tények csak néhány a furcsa és csodálatos történetekből, amelyek Vegasból kihozták őket!

Szerencsejáték törvények

Először is, és meglepő módon bárki, aki meglátogatott Vegasot, jogellenes, hogy a Vegas-on kívül játszhasson bárhol Nevadában. A Las Vegas-ban maga is megtalálható egy automata a repülőtéren, élelmiszerboltban vagy akár egy benzinkútnál, de a perc, amelyen több, mint 25 mérföld van a város határain kívül, a szerencsejáték illegális. Ez csak a városban van, ez megengedett.

A prostitúció teljesen ellentétes jognak tűnik bárhol Nevadában, kivéve Vegasot. Míg a prostitúció törvényes az államban, csak az 400 000-nél kisebb városokban törvényes. Amikor Vegas hatalmas turista lett vonzás és úgy tűnt, hogy Nevadának jó jövedelmet biztosít, a várostervezők úgy döntöttek, hogy a prostitúciót a nagyvárostól távol tartják, hogy megakadályozzák, hogy a konzervatívabb látogatók más célállomásokat válasszanak.

Élje el a legvadabb álmaidat

A fent említett törvények mellett tényleg bármit is tehetsz Las Vegasban. Voltál már valaha is buldózer? Nos, Vegas ez az a hely, ahol ezt tehetjük. Van egy nehéz gépjármű-játszótér, ahol a látogatók buldózereket, pickup teherautókat és kotrógépeket vezethetnek, hogy megértsék, milyen érzés lenne ilyen hatalmas gépeket üzemeltetni. Ez nem feltétlenül a szokásos péntek este, de ez nem más, mint a világ más részein.

Életváltás a különbséggel

Néhány ember túlságosan messzire veszi a szerencsejátékot. Az 1980-ban szinte teljes egészében az ápolók Las Vegas-i kórházban dolgozó személyzetét felfüggesztették, és néhányat lőttek, hogy fogadjanak, hogy a betegek éljenek vagy meghaljanak. Azt is gyanítják, hogy az egyik nővér megölte a betegét, hogy megnyerje a tétet. Most már csak halott rossz!

Könnyen jött, könnyen Go

Végül, nincsenek listák a mulatságos tényekről, anélkül, hogy történetünk volna, hogy megrekedjen. Az 1992-ben Archie Karas vette a $ 50-t Vegasba, és egy nap alatt egy 40 millió dollár lett. Ez az oka, hogy elcseszed? Egy napon belül Archie volt elveszett az összes pénz, beleértve az általa indított $ 50-t, és teljesen hazugságba ment.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Furcsa és szokatlan tények Las Vegasról Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon