Furcsa kaszinó bónuszok valaha

0 Comments

Az online szerencsejáték egyik fő előnye természetesen a kaszinó bónusz. Akár egy regisztrációs bónusz, akár nem befizetési bónusz, vagy rendszeres kaszinó promóció, a vonzás az online szerencsejátékok még inkább édesek a szabad pénz hozzáadásával.

Ma a kaszinó bónuszok fontos szerepet játszanak abban, hogy a játékosok valóban úgy döntenek, hogy online költenek. Ennek eredményeként a kaszinók folyamatosan növekvő versenyképes bónuszokat kínálnak, még nagyobb jutalommal, mint korábban. Míg a legtöbb kaszinó ragaszkodik a kipróbált és teszteltekhez, néhány promóció már csak furcsa volt.

A Bill úr

Néhány évvel ezelőtt volt egy online kaszinó, amely egyedülálló banki promóciót indított el. A pénztáros szekcióban a játékosoknak egyszerűen be kellett kattintaniuk az elfogadó gombra az $ 300 bónusz aktiválásához. A probléma az volt, hogy a lejátszási követelmények annyira furcsa módon lettek megfogalmazva, hogy senki sem tudta kitalálni, hogy mi történik. Amikor a játékosok nem teljesítették a követelményeket, a kaszinó ténylegesen számlát küldött nekik az 300-ról!

Nyerj egy BMW-t

Hallottál már a BMW promócióról? Egy prominens online kaszinó elindított egy Win promóciót, ahol a játékosoknak lehetőségük volt egy BMW-t megnyerni, amikor feliratkoztak. A reklámban több partner is részt vett, és az internet megdöbbent a hírekkel. Mindaddig, amíg valaki ténylegesen elnyerte a BMW-t, és egy kis kartondobozban szállították őket, néhány centiméter széles. A promóció egy BMW-játéknak bizonyult, nem igazi.

Menj az űrbe

Aztán ott volt a kaszinó promóció, ahol meg lehetett nyerni egy utat az űrbe. A játékosok valódi kirándulást nyerhetnek a világűrbe, ha elég sok "csillagot" gyűjtöttek a kaszinójátékok fogadásával. Ez a verseny, amely az 2010-ban zárult, a legtöbb csillagot felsorolta a játékosoknak. Ugyanakkor nincs említés arról, hogy ki nyerte el az utat az űrbe, és nem is létezik az űrből az öntudat, hogy bebizonyítsa, hogy a győztes átvette a díját. Akárhogy is, ez elég eredeti promóció volt.

Az őrült karácsonyi bónusz

Időnként egy igazán jó kaszinó bónusz jön. Ez történt néhány évvel ezelõtt karácsonykor. Egy online kaszinó úgy döntött, hogy egy karácsonyi promóciót indít, ahol a játékosok a 200% -os bónusz készpénzt kaphatnak a kaszinó betéteken. A követelmények annyira liberálisak voltak, hogy a játékosok is használhatják a bónuszt Blackjack. Meglehetősen magabiztosak vagyunk, hogy a játékosok teljes mértékben kihasználják a kaszinó promócióját, és minél többet nyertek vissza!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Furcsa kaszinó bónuszok valaha Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon