Furcsabb divat nyilatkozatok és trendek

0 Comments

A divat fontos iparág. Vagy az, hogy a divat olyan iparág, amely fontos akar lenni? Az igazság az, hogy a divat egy olyan iparág, amely kétségbeesetten kívánja észrevenni, mivel a márkák között merev verseny van, és szinte végtelen küldetés a következő nagy dologért. Tehát, hogy felhívjuk a figyelmet, néhány divattervező meglehetősen furcsa dolgokat fog vezetni, ami a legcsodálatosabb divat trendekhez vezet.

Az évek során sok olyan tendencia figyelhető meg, amelyre visszanézünk, és elfojtunk egy mosolyt, és bizonyos esetekben tudjuk, hogy a divatban való tartózkodás többet fizet nekünk, mint a pénz, ez is egy kicsit méltóságot jelent. Különösen akkor, ha egy nagy póker egyenértékű győzelmét elfojtottuk, hogy olyan magas szintű cipőt vásároljunk, hogy alig tudtunk járni, vagy láthattunk olyan tervező mellényeket, amelyek semmit sem tettek a hideg tartására.

Néhány divat azonban jóval több, mint egy kicsit ostoba vagy furcsa, ők határolják a fenséges és a nevetségeseket, és úgy tűnik, hogy a következő tervezők soha nem álltak meg, hogy megkérdezzék, hogy egy józan ember viselte, amit csinál.

Paolo Carzana

A Westminsteri Egyetemen a divattervező Paolo Carzana kijelentette, hogy a divatot és a művészetet egyesíti, és ennek a koncepciónak van valami. A magyarázat minden bizonnyal szükség lenne, hiszen senki nem tud tudni senkit a sci-fi filmen kívül a bemutatott ruházatban.

A kifutón Carazana teremtményeivel díszített, vagy talán úszott le a kifutón, jobb leírás, mivel elegendő ruházati réteget használtak egy úszómedence kitöltésére. Valójában egyes nézők nem tudták, hogy a modellek célzottan öltözöttek-e, vagy talán véletlenül a laza szövet akadályába esnek. Akárhogy is, némi mozgástér adható, mivel Carazana elismerte, hogy a kiállítás több művészet volt, mint a tényleges divat.

Vin + Omi

A Vin + Omi tervezőház ismert, hogy zavaros nevet kapott. Ismert az állatbarát ruházati trendek előmozdításáról, ami minden bizonnyal jó ötlet. A hátránya az, hogy a teremtett állatbarát ruházat semmi esetre sem elég fájdalmas. Ha úgy néz ki, mintha a modellek újrahasznosított óceáni műanyagot viselnének, akkor azért, mert voltak.

A dizájnház által támogatott trendek bekerülhetnek, amint a modelljeik nem úgy tűnnek, mintha tíz percig egyszerűen elgördültek volna a gyengébb candyfloss-ban.

Pam Hogg

A Pam Hogg név nem ismerős, de Lady Gaga név valószínűleg néhány harangot fog csengeni. Pam Hogg az a személy, aki tervezte néhány Lady Gaga felháborítóbb ruháját, és ez elég sok mindent mond. A ruhái hihetetlen egyensúlyt érnek el, valahogy úgy tűnik, mintha nem elég, és ugyanakkor egyszerre túl sok lenne. Szerintem a ruhák összeszerelt foltjai, mint a ruhák fele még nem fejeződik be, és megvan a megfelelő ötleted.

Aztán megint csak okból hívja fel a macska öltönyeit "alig". És hogy igazságosak legyenek, valószínűleg nem az ellentmondásos zenei videókon kívül kell lenniük.

Matty Bovan

Matty Bovan egyébként elismert divattervező, de a februári londoni Fashion Week bezárása több szemöldöket vetett fel. Néhányan talán azt hitték, hogy a modellek véletlenül csatolták a ballonokkal töltött fejdíszeket, vagy talán tiltakoztak. De nem, azt tervezték, és talán az egyik legcsodálatosabb dolog, amit egy futópályán láttak.

Edwin Mohney

Edwin Mohney minden bizonnyal elveszti a legcsodálatosabbat. A londoni Fashion Weeken is jelen volt Mohney-nek egyértelműen politikai nyilatkozata, amely nem annyira kifinomult kijelentést tett, hogy a divatot ismét nagyszerűvé kívánja tenni.

De hogyan van egy kitalálni Donald Trumpot a zuhanyfüggönyöket viselő modellekbe, bárki hiszem. És ne felejtsük el a modellt, aki úgy öltözött, mint egy hatalmas rózsaszín óvszer. A divat valójában a bizarr birodalma egyes esetekben, és Mohney az első díjat veszi a verseny ellenére!

Források:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Furcsabb divat nyilatkozatok és trendek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon