Mik azok a VLT-k?

0 Comments

A VLT a Video Lottery Terminals rövidítése, amely általában egy olyan kaszinó vagy játékgép típusára utal, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy fogadjanak egy videojáték bizonyos eredményét.

A videohasználati terminálok sok tekintetben hasonlítanak a nyerőgépekhez, elsősorban azért, mert minden úgynevezett terminál egy önálló gép, amely véletlenszám generátort tartalmaz. Ez a gép egy központi számítógépes rendszerhez csatlakozik, amely figyeli az adott gépen végzett műveleteket, és lehetővé teszi, hogy a lottó joghatósága folyamatosan ellenőrizze az eseményeket és gyűjtsön részvényeket a végső bevételből.

Amerikai A VLT-k története

Ban,-ben Egyesült Államok of AmerikaA videó lottóterminálokról beszélgetés az 1981 óta bőséges volt, de az első tényleges terminált a Nebraska Bellevue-i 1983-be telepítették. Az önkormányzati lottó részét képezte. Tizenegy további helyi lottó az államban kezdte bevezetni a VLT gépeket, de az állam végül betiltotta az 1985 gépeket.

Az 1989-ben a VLT-gépeket újra bevezették, ezúttal Dél-Dakota-ban. Itt a gépeket magántulajdonban lévő vállalatok tulajdonolták, de a centralizált számítógépes rendszer használatával a Dél-Dakota Lottó felügyelte. Az állam nagy adót vetett ki a játékok nettó jövedelmére, így az állam számára lehetővé tette, hogy engedélyezzék őket.

Számos kísérlet történt a VLT-gépek használata ellen, amelyek mindegyike sikertelen volt, és a VLT-gépek a legálisan használatosak a különböző államokban. USA.

Hol találhatók a VLT-ek

A videó lottóterminálok leggyakrabban az úgynevezett „racinosok”, amelyek általában az indiai szerencsejáték-kaszinókra vonatkoznak, amelyek mind a kaszinót, mind a lóversenypályát kínálják. A racino mindegyik terminálja egymáshoz kapcsolódik, és így a játékosok egymással versenyeznek. A gépeket előre beprogramozzák, hogy meghatározott időpontokban kifizessék, de nincs garancia arra, hogy minden fordulóban győztes lesz. A játékok addig tartanak, amíg a győztes nincs meghatározva, és a játékosoknak be kell jelenteniük, hogy nyertek-e nyereményükért.

A nyertesek meghatározása

Annak ellenére, hogy a videohasználati terminálok hasonlóképpen hasonlítanak egy nyerőgépre, és minden bizonnyal úgy játszanak, mint egy, hatalmas különbségek vannak a nyertesek meghatározásának tekintetében.

A VLT-gépek általában többet tartalmaznak a lottójátékokkal, a bingóval vagy a karcolással, mint a normál játékgépekkel. Ez azért van, mert van egy meghatározott számú előre meghatározott nyertes. A játékosok egymás ellen versenyeznek a díjazásért, és nem versenyeznek a házzal, ahogyan ez a népszerű kaszinók videojátékgépeivel közös. A videó lottóterminálok sem garantálják a győzteseket minden játékban.

Általában vélhetően a videó lottóterminálok kifizetése az 85% és az 92% közötti tartományba esik. Ez sokkal kevesebb, mint egy hagyományos nyerőgép, és a játékosok, akik a kaszinókat, akik video-sorsolásos terminálokat, valamint video-nyerőgépeket kínálnak, ajánlják az utóbbi lehetőséget.

Új típusú VLT-ek

Az utóbbi években bevezetésre kerültek a III. Osztályú videó lottóterminálok is. Ezek az eredeti VLT gépekkel ellentétben nem kapcsolódnak az állami lottóhoz.

Ellentétben az állami lottóval, ezeknek nincs egy meghatározott számú nyertese. Ehelyett ezek a III. Osztályú videó lottóterminálok játékosok teljes házzal szemben állnak, nem pedig más lottójátékosokkal szemben. Ez jobban megfelel a hagyományos kaszinójátékoknak, amelyeket a népszerű kaszinókban használnak Vegasban és Atlantic Cityben.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mik azok a VLT-k? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon