Mi a közös online nyerőgép-feltételek?

0 Comments

A Spin Palace-nál elérhető online nyerőgépekről a közös kifejezések találhatók. Bár sokan önmagukban magyarázzák, néhányat meg kell érteni, így nem okoznak zavart, amikor ezeket az izgalmas játékokat játszják.

Itt felsoroltuk és ismertettük a leggyakoribb online slots játékokra vonatkozó kifejezéseket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a spinning kezdetekor a legjobb esélye van a győzelemre!

Aktív fizetési vonal: Ez egy olyan nyerővonal, amelyikre fogadást tettek, és kifizetik a nyertes kombinációkat.

Automatikus lejátszás: Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi egy előre meghatározott számú pörgetés egymás utáni lejátszását anélkül, hogy manuálisan kellene kattintania a centrifugálás gombra.

Bónusz funkció: Ez egy további lehetőség a nyereményre. Ez egy tipikus bónuszfajta, például ingyenes pörgetések és a kattintásonkénti bónuszjáték, vagy valami, ami az online nyerőgép témájához kapcsolódik.

Cascading orsók: Egyébként robbantó vagy dobogó orsók. A győztes szimbólumok felrobbannak vagy eltűnnek, és a fenti szimbólumok leesnek, esetleg új nyerő kombinációkat készítenek.

Klasszikus nyerőgép: Ezek az eredeti nyerőgépek után készülnek, amelyek csak három tárcsa és jellemzően egy-öt fizetési vonalat tartalmaznak. A legtöbb klasszikus rés nem rendelkezik bónusz funkciókkal.

Click Me Feature: A bónuszfajta típusa, amit más néven mint „pick me” funkciónak is hívnak. A nyeremények feltárásához valamilyen szimbólumot vagy ikont kell választani.

Érme mérete: Az online nyerőgép-fogadásokat érmékkel érik el, amelyek különböző érmékben vannak. Ez az érme választott értéke, mint pl 0.01, amelyet minden érménél fognak alkalmazni.

Szimbólumok bővítése: Általában vad szimbólumok. Ez azt jelenti, hogy amikor egy táguló vadon fekszik egy tekercsen, akkor az kiterjeszti és lefedi a tekercs összes pozícióját.

Max Bet: Lehetőség arra, hogy az összes fizetési vonalon automatikusan a maximális érmét fogadja.

Fizetési táblázat: Itt jelenik meg az összes lehetséges nyerő szimbólumkombináció és azok kifizetései, valamint a bónuszfunkciók és a jackpot részletei.

RTP: A játékosokhoz való visszatérés a játékosoknak fizetett kifizetések értéke, szemben az összes tétjével.

RNG: A véletlenszám-generátor az online résidők eredményei mögötti mechanika. Így határozzák meg véletlenszerűen a nyereményeket.

Nyerő kombináció: Ez egy megfelelő szimbólumkombináció, amely fizet.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mi a közös online nyerőgép-feltételek? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon