Mi történt a világbajnokság győztesével?

0 Comments

Egy olyan játékos, akit széles körben úgy tekintettek, mint a világ legelképzettebb támadó szárnyai között, Mesut Özil a közelmúltban gyakrabban látták a helyettesítőkön, mint a klubjához. Özil, aki a német világbajnokság kulcsfontosságú része három világbajnoksági kampányban, kevés társa van a kitüntetett játékpályája szempontjából. És mégis, néhány rajongója az észak-londoni klubjában, az Arsenalban, aggódik a pályafutása jelenlegi formája, elkötelezettsége és hosszú élettartama miatt. Az 30 éves középpályás pályafutása ősszel lehet, de ilyen törzskönyveléssel kevés felső oldal nem kívánja a tapasztalatait és képességeit a fedélzeten. Miért beszél az Arsenal-ról annyira a jövőjéről?

Mesut Özil odafigyel, bárhova is megy. A fókusz élesebb rá, mint más játékosok a világ minden táján, mert nagyon sok sikert szerzett karrierje során. A New York Times véleményeiből, nem pedig az európai labdarúgással gyakran összefüggő újságból, a német sajtóban való napi lefedettségből, az Özil iránti érdeklődés körülvette a játékosot, mivel az ő vezető szakmai pályafutása a Schalke 04-en kezdődött az 2006-07-ben évszak. A játék valóban világszerte elismert sztárja, a német játékos lelkesedése nem pusztán a labdarúgó képessége miatt van. Az érdeklődés az ő karaktere iránt érdeklődik, és - néhány számára -, amit képvisel. Mi teszi ki a Mesut Özil-t más labdarúgóktól, még azok is, akik - mint ő - sok sikert értek el a pályán?

Mesut Özil játékstílusa

Az Özil játék figyelésének egyik nagyszerű dolog az, hogy úgy fejezi ki magát a pályán, hogy kevés más játékos csinál, még akkor is, ha rendelkeznek a szükséges technikai készségekkel. Igen, azok, akiket lenyűgöz az a statisztika, hogy a legmegfelelőbb téteket dolgozzák ki rá, jobban érdekli a kemény tények, mint amikor a 2014 15-en a második legjobban segíti a 19-XNUMX Premier League szezonban. Azonban az online kaszinó honlapokon a sportfogadásra vonatkozó labdarúgó adatok összegyűjtése nem igazán ad képet az Özil stílusáról. Hatalmas játékos, nem illeszkedik a különböző kategóriákba - érinti, segít, célok - amikor a pályán van. Annyira, hogy mit csinál, különösen, ha a labda van, olyan szűk látványt vet ki, amit labdarúgás mindenről szól. Tény, hogy figyeli őt gyakran olyan, mint egy nagy szólistának megfigyelése, nem pedig egy teljesen zárt személy. Talán úgy néz ki, mintha improvizálja a labdát, mert annyira van? Bár ez a minőség nehezen védi őt, mert soha nem fogod tudni, hogy mit fog tenni, az ilyen képességek is okozhatják az edzők csalódottságát, függetlenül attól, hogy mennyi pozitivitást hoz az oldalra.

Özil öt német játékosot kapott, rekordszámot. Senki nem állíthatja, hogy nem egy csapatjátékos. A játékstílus azonban nem mindig alkalmas olyan csapatokra, amelyek teljesen strukturáltan próbálnak játszani. Másrészről az 92 nemzetközi kupakkal nem rendelkező játékosok nem tudják a stílusát úgy igazítani, hogy az adott időpontban megfeleljen az oldalra vonatkozó követelményeknek. A kérdés sokak számára az, hogy Özil úgy érzi, hogy meg kell felelnie az edző elvárásainak, most már harmincas éveiben. Végül is, néhány európai futballvezető rámutat egy olyan játékrekordra, amely megkülönböztethető a Mesut Öziléval.

A személyes és kulturális tényezők

Amikor a brit sajtó megkérdezte Özil-t, az Arsenal menedzserét, az Unai Emery-t, azt mondta, hogy a legmagasabb fizetésű játékosának személyes élete volt, ami az övé volt. Emery azonban érdekes módon kiderült, hogy a csillagembere, akit egy darabig nem vettek fel a Premiership klub kezdeti tizenegyedében, feleségül vette. Emery megemlítette, hogy Özil elmondta neki, hogy nyáron tervezi feleségül venni. Annak ellenére, hogy ez a személyes információs ékszer nem jelent jelentőséget az Özilnek, mint játékosnak, az a tény, hogy az új személyes élet a szezon végén is új szakmai kezdet lehet. Bizonyos Arsenal rajongók annyira spekuláltak.

Másodszor, Özil némi kritikával szembesült - nem utolsósorban a Német Labdarúgó Szövetségtől -, hogy a múltban a Recep Tayyip Erdoğan török ​​elnökvel ábrázolták. Egy török ​​származású ember, talán nem meglepő, hogy Özil úgy döntött, hogy találkozik az elnökkel. Ban ben Németországez a rasszizmus elleni vádakat a labdarúgó a német labdarúgó szövetség elnöke, Reinhard Grindel ellen irányította. Következésképpen az Özil visszavonult a nemzetközi labdarúgásból. A játékos kulturális eredete kétségtelenül az ember identitásának része. Figyelemre méltó az a tény, hogy az Özil nem hajlandó felvetni a rájuk háruló kérdéseket. Valóban kifejezett, és nem fél, hogy kifejezze véleményét. Talán ez is feszültséghez vezetett a menedzser és a játékos között? Végtére is, a legtöbb edzőnek nehezebb kezelni a kifejezetten kifejezett játékosokat.

Özil Legutóbbi karrierje az Arsenal-on

Tekintettel a feszültségekre, amelyek a nemzetközi elrendezésben való elhagyását követték, sokan azt hitték, hogy Özil az összes energiáját a klub oldalára helyezi. Tekintettel arra, hogy Arsenal meglehetősen gyenge az utóbbi időben, néhány rajongó megkérdőjelezte a klub iránti elkötelezettségét. Előfordulhat azonban, hogy a jövő nem olyan sötét, mint azok, akik követik a játékos karrierjét a gyanúsított klubban. Emery azt mondta, hogy az Özil hamarosan ismét a kezdő oldalain fog szerepelni. Arra törekedett, hogy hangsúlyozza, hogy Özil szokásos helyéből való távolléte nem sérült meg, és nem a játékos-menedzseri konfliktusoktól. Az egyik dolog biztos - akár az Arsenalon, akár máshol - az emberek továbbra is csodálkoznak a Mesut Özil játékpályáján.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mi történt a világbajnokság győztesével? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon