Mi az Oscar Grind Blackjack fogadási rendszere?

0 Comments

Eredetileg használták craps Az Oscar's Grind egy olyan fogadási rendszer, amely népszerűvé vált Blackjack játékosok. Ez egyszerű, kezdőknek és mindenekelőtt a pozitív előrehaladásnak megfelelő.

A Pluscoup Progressziónak és Hoyle's Pressnak is nevezik. Feltételezi, hogy hosszú távon a játékosok vesztes sorozatot tapasztalnak, amelyet később egy győztes csík követ.

Ha ez így van, akkor a rendszert használó játékosoknak vissza kell vennie a veszteségeket, és több kisebb kifizetést kell összegyűjtenie.

Nincsenek garanciák arra, hogy ez megtörténik, éppúgy, mintha nincsenek olyan játékstratégiák, amelyek garantálják, hogy megvertük a kereskedőt. Ez azt jelenti, hogy mégis úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű választás a kezdőknek és a tapasztalt játékosoknak, akik egy fogadási rendszert akarnak használni, ha blackjack-et játszanak.

Oscar's Grind eredete

Valószínűleg annyit tudunk, mint az Oscar Grind Oscar-járól. Úgy tűnik, senki sem tudja, ki az Oscar.

Egyes kommentátorok azt javasolják, hogy Oscar a craps-játékosok csoportjának közös neve, amely a rendszer befejező érintéseit teszi. Bárki is Oscar volt, a fogadási rendszer nem tűnik különösen öregnek, mivel eredetileg a Casino Gambler Guide-ban említette, az Allan Wilson 1956 könyvét.

A név „Grind” része származik szerencsejátékokból. Amikor egy játékos csiszol, céljuk, hogy számos kis nyereményt nyerjen egy kaszinóban, nem pedig egy pár hatalmas jackpotra.

+ és - Progressziós rendszerek

Amint már említettük, az egyik pozitív oka annak, hogy Oscar's Grind a mobil vagy online blackjack-t játszó játékosok kedvenc rendszere. Az ilyen rendszerek nagyon különböznek a negatív progressziós rendszerektől, mint például a Martingale.

Pozitív progressziós rendszer használata esetén az egyetlen alkalommal, amikor megnöveled a fogadások méretét, akkor nyerhetsz játékokat. Ha a rendszer negatív előrehaladást mutatott, akkor minden alkalommal, amikor a kereskedő legyőzi, növelni kell a tét nagyságát.

Hogyan kell használni az Oscar Grindet?

Mielőtt elkezdené használni az Oscar Grind fogadási rendszerét, amikor blackjack-t játszik, ki kell dolgoznia egy fogadási tartományt. A rendszer olyan minimális tétkel kezdődik, melynek méretét meg kell növelni, feltéve, hogy megnyeri a lejátszott köröket.

Figyelembe véve, hogy a legtöbb játékos kétszerese a fogadásait, amikor a rendszer használata közben nyer, akkor olyan fogadással kell kezdődnie, amely nem lesz túl kezelhetetlen, ha megnyer egy győztes sorozatot.

Az egyértelműség kedvéért mondjuk, hogy úgy dönt, hogy 1 chipet fogad. Akár nyer, akár elveszítené ezt a fordulót, a következő fogadást is 1 chipnek kell lennie.

Feltételezve, hogy megnyerjük a harmadik fordulót, a következő fogadásodnak 2 zsetonnak kell lennie. Ha tovább folytatod a negyedik fordulót, a következő fogadásod az 4 zseton lesz.

Ha elveszíti az ötödik fordulót, akkor vissza kell térnie az 1 chipre, amíg újra meg nem verte a kereskedőt.

A rendszert nem úgy tervezték, hogy egy időben nyerjen hatalmas nyereményeket. Ehelyett kényelmes fogadásnak kell lennie, ami kisebb nyereségeket eredményezhet, és hozzáadhat egy tisztességes összeget.

Stratégia a győzelem javítására

A pozitív progresszív blackjack-fogadási rendszer, mint például az Oscar's Grind kombinációja, a megbízható stratégiával valóban elviselhetné, hogy egy hatalmas játékos lesz. Érdemes megtanulni, mit tehet a legjobb mozdulatokkal a kezedben lévő kártyákkal.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mi az Oscar Grind Blackjack fogadási rendszere? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon