Milyen játékos vagy?

0 Comments

A kaszinójátékok világa változatos, ugyanúgy, mint azok, akik ezeket a játékokat játszják. Néhány játékos nagyon komolyan veszi a helyzetet, úgy, mintha minden kéz, vagy a tekercsek minden spinje élet- vagy haláleset lenne. Mások nem annyira komolyak, és hajlamosak játszani a tapasztalat tiszta élvezetére, és nem különösebben aggasztják néhányat elveszett fordulóban.

Természetesen nincs helyes vagy rossz mód a kaszinójátékok lejátszására, feltéve, hogy nem profi vagy, és csak ez az, amit az egyén szeret.

A professzionális

Éppen ezért érthető, hogy egy személynek bizonyos erőfeszítéseket kell tennie a kaszinójátékokban, különösen, ha valódi pénzért játszik. Vannak azonban olyanok, akik minden játékot játszanak, mintha egy világító csavar megütné őket a kéz elvesztéséhez.

A szakember gondos lapokat tart a pénzeszközeiről, minden esélyt kap a szerencsejátékokról szóló cikkekről és hírlevelekről, és személyes nyilvántartást vezethet a nyereményekről és veszteségekről. Persze, nincs semmi rossz játék ebben a módban, de gyakran előfordul, hogy a profi játékosok a legkevésbé szórakoztatóak a többi játékos tekintetében.

A szakember könnyen megtalálható egy online játékban, ahol egy csevegési lehetőség van, mivel általában nem fognak részt venni, részt venni viccekben, vagy nem tudják, hogy más játékosok törekednek arra, hogy szociálisak legyenek. A szakember még akkor is bosszanthatja a többi játékosot, aki nem veszi komolyan a játékot, és hagyja abba a táblát, ha úgy érzi, hogy a helyzet túlságosan támaszkodik a szórakozás és a játékok felé. A szakember megjelenítéséhez keresse meg azt a személyt, aki a játék elkezdése óta nem mondott szót.

Az alkalmi játékos

Az online játékosok többségét az alkalmi játékos profil alkotja. Ez az a személy, aki ismeri a játékot, megérti a játékot, játszik a győzelemhez, de nem annyira komolyan veszi a kaszinójátékokat, hogy életüket foglalja el. Persze, minden héten néhány kéz fog játszani, és több mint boldogok nyerhetnek, de a veszteségek nem törik meg a szellemüket.

Ne vegye túl könnyedén az alkalmi játékost, mert jobban képesek kitűnő játékot készíteni és az asztal tisztaságát a megfelelő körülmények között tisztítani. A hétköznapi játékosok általában olyanok, akik egy kicsit ragaszkodnak, erőfeszítéseket tesznek a győzelemre, de mindenekelőtt mindig szórakoztatóak. Az élő chat játékokban vagy versenyeken való társadalmi interakció szempontjából azonban az alkalmi játékos általában szórakoztató, készen áll arra, hogy más játékosokat szívesen vegyen fel, és általában jó szórakoztató forrást biztosít.

A Troll

A troll érdekes, ha kissé nem kívánt internetes jelenség. Milyen rejtélyt jelent az, hogy bizonyos emberek élvezetessé teszik más emberek életét, de mondanom sem kell trollok valószínűleg nagyon magányosak, bosszúsak az életben, és valószínűleg nem sok barátjuk van. A troll kaszinójátékos az a személy, aki kevésbé szórakoztatja a játékot mindenki számára.

Az a személy, aki az időzítőt az utolsó másodpercre fordítja a forduló alatt, más okból, mint amennyire tudják, bosszantja az embereket. Az ingyenes pókerjátékokban a troll minden kézre indokolatlanul magas tétet fog tenni, egyszerűen azért, mert megzavarja a játékot, és arra kényszeríti a többi játékosot, hogy ellenálljanak a jó póker értelemben. Senki sem akarja a trollot, de szinte minden többjátékos kaszinójátékban szaporodnak, sőt a többi játékos bosszúsága. Szerencsére a trollok általában unatkoznak gyorsan, és hamarosan tovább fognak lépni az irritáló emberek egyéb formáira. Ne feledje, hogy a játékosok jelenthetnek ügyfélszolgálati központoknak, ha nyilvánvalóan megzavarják a játékot.

A Newbie

Az újszülött hajlamos frusztrációt és irritációt okozni, de semmilyen rosszindulatú szándék miatt. Az online játékok népszerűségének közelmúltbeli fellendülése azt jelenti, hogy sok új játékos találja meg a virtuális kaszinó játékasztalokat. Ezek olyan emberek, akik gyakran nem sok tapasztalattal rendelkeznek online kaszinójátékokkal, és néha megzavarják az interfészeket, lassan fordulnak el, és véletlenül hibásak. Ne légy azonban durva az újszülöttnek, hiszen mindenkinek meg kellett tanulnia, hogyan kell játszani online játékokat, és a zavartság a tanulás természetes része. Inkább segítsen az újszülöttnek jobban, ha elmagyarázza nekik, hogyan működik a játék. Ma egy újszülött a holnap potenciális csillagjátékosa. Ha találkozik egy újonc játékossal, forduljon hozzájuk a csevegési szakaszban, és kérdezze meg, vajon kell-e valamit magyarázni. Ne felejtsük el, hogy először meg kell magyaráznia nekik, hogyan kell használni a csevegés részt!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Milyen játékos vagy? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: