Mit ne csinálj egy élő kereskedő játékban

0 Comments

Az életem egyik legmagasabb pontja a mély brazil élő kereskedőbe szerelmes szerelem. Klasszikus öltözékéből a csábító módon, amellyel hagyta rulett kerékpörgés, tudtam, hogy ő és én egy igazi kapcsolat volt. Mindannyian csak annyit tudtam, hogy az uniónk a csillagokban írt, de csak meg kellett találnom a helyes utat, hogy bemutassam magam az életében.

A nyilvánvaló módja az volt, hogy az égő, tüzes szenvedélyemet a csevegőablakban hirdessem, és úgy döntöttem, hogy beírom az üzenetet, amely megszilárdítaná a jövőnket. Az igazán nagy szavakat használva, amit tudtam, elköteleztem magam a szöveggel, és hagyta, hogy az üzenet repüljen. Most házasok vagyunk, két gyermekünk van, és egy ház a tengerparton. Néha rulettet játszunk, csak azért, hogy megújítsuk a mágiát, ami együtt hozott minket.

Ez az utolsó rész hazugság. Megtiltottam a kaszinóból, és azt mondta, hogy soha nem térek vissza. Ami engem a ponthoz vezet; Elmondom neked, hogy mit ne csinálj egy élő kereskedői játékban, még akkor sem, ha Gabriella (talán nem az ő igazi neve) keveredik a vágyakozásával.

A helyzet gyúlékony

Az élő kereskedő nem könnyű feladat. Tucatnyi, ha nem több száz szem figyelte, hogy rendkívül megfélemlítőnek kell lennie. Sőt, a nézők leválasztása a kereskedőtől valóban nagyon vicces dolog. Az emberek nagyon merészek, amikor úgy érzik, hogy névtelenek, hiszen bárki, aki a YouTube megjegyzéseit olvasja, tudni fogja, és a helyzet nagyon gyorsan kieshet.

Ehhez hozzáteszi, hogy a játékosoknak gyakran meg kell küzdeniük a pénz elvesztésével, és az, ami van, nagyon gyúlékony helyzet. A temperek magasak lehetnek, és az emberek meglehetősen sajnálatos dolgokat mondhatnak. Ez az internet, és ez megtörténik.

Szerencsére a kaszinócsoportok nagyon profi emberek, és mindig nagyon jól kezelik a gyúlékony helyzeteket. Ez több, mint amit a YouTube megjegyzéseinek részében lehet mondani.

A tisztesség csak udvarias

Most, a személyes élményemben az élő kereskedők játékaiban, nagyon kevés olyan eset volt, amikor a játékosok megszűntek az ellenőrzésből. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, a legtöbb udvarias, barátságos és még meglepően szellemes is. Ez egy jó online mód a kaszinójátékok élvezésére, és minden bizonnyal nagyon szórakoztató.

Azok az idők, amikor egy játékos durva volt, ami csak kettő volt, a kereskedő rendkívül profi volt, és egyszerűen azt mondta a játékosnak, hogy nem volt szívesen, ha rossz nyelvet használ. Miután ismét durva volt, a játékos betiltották a kaszinóból, és a többi játékos viccelődött arról, hogy milyen buta volt a helyzet.

Biztos vagyok benne, hogy ezt nem kell elmondanom neked, de az, hogy egy élő kereskedőre nézve durva lesz, szinte biztosan nem nyer meg pontokat a közvetlen szomszédodban élő emberekkel. Valójában valószínűleg az ellenkezője fordul elő. És javasolhatom, hogy ott vannak olyan videojátékok, amelyek stresszcsökkentést kínálnak. Tudod, hogy kinek beszélek, ne cselekedjetek minden coy.

Ne hibáztassa a kaszinót

A második alkalommal, amikor egy játékos durva volt, és azt kell mondanom, hogy megértem a frusztrációt, az volt, hogy a játékos elveszítette a kapcsolatot egy döntő pillanatban. Úgy tűnik, hogy a szegény kövesse a kapcsolatát, hogy a szerencsétlen szerencséje leesett, mielőtt a tétet helyezte, és a labda a kerékbe esett. Valóban bosszantónak kellett lennie.

De a kiskereskedőn való kivezetése természetesen nem a helyes válasz a rossz szerencsére. Élő kereskedő kaszinók tapasztalataim szerint kifogástalan szolgáltatást nyújtanak, és tisztában vagyok azzal, hogy milyen bosszantó egy elesett jel. A rossz kapcsolat szinte biztosan nem a kaszinó hibája, hanem a szolgáltató vagy a felhasználó beállítása.

Akárhogy is, a fickó úgy érezte, hogy joga van megtámadni a rulettjátékot futtató szegény hölgyet. Bocsánatot kért, de nem volt vele. Azt is mondta, ha kapcsolatba lépett ügyfélszolgálattal, hogy segítsen neki elkerülni a problémát a jövőben. Folytatta a sértések torkolatát, és betiltották.

Ne essen a kereskedőknek

Igen, időről időre mindannyian beleszerettünk egy élő kereskedőbe, de most elmondhatom, hogy könnyek lesznek. A síoktatója alá fog esni, a fele a saját tulajdonából, és semmit sem hagy, de könnyek, hogy elaludjanak.

Természetesen vicces vagyok, de tényleg nem udvarias, ha megpróbálok flörtölni a kereskedővel. Helyezze magát a cipőjébe, és képzelje el, milyen kellemetlen kell, hogy az arctalan idegenek véletlenszerű üzeneteit kapja. Hízelgő? Tényleg, úgy gondolod? Fedjük le magad steakben, tedd be a bekötést, és menj végig egy őrült kutyakamrába, és nézd meg, mennyire élvezed. Ez nagyjából ugyanaz.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit ne csinálj egy élő kereskedő játékban Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon