Mit kell elkerülni az élő kereskedőjátékok lejátszásakor

0 Comments

Az élő kereskedő játékok lejátszása a szórakozásról és a nyerési esélyekről szól, amelyeknek valódi kaszinó érzi őket. A Spin Palace-ban élőben játszhat Baccarat, Blackjackés Rulett, a számítógép és az aktív internetkapcsolat használatával.

Ne felejtsd el a Chat Room Etiquette-et

Az egyik első dolog, amit az élő kereskedőjátékok lejátszásakor észrevehetsz, egy csevegőszoba ablak, amelyben a játékosok egymással beszélgethetnek. Hihetetlenül fontos, hogy ne felejtsd el a csevegőszoba etikettjét a szórakozás közepén.

Néhány mutató, amelyet más játékosokkal beszélgetni kell, a következők:

Ne legyél elnöke

Az élő kereskedő kaszinójátékokban játszhatsz itt a Spin Palace-ban, mindig lehetőséged lesz arra, hogy néhány körben ne játsszon. Ez különösen akkor hasznos, ha egy csésze kávét szeretne készíteni, vagy gyors utazást kell tennie a fürdőszobába.

Ha úgy dönt, hogy egy kis szünetet tart, ne tartsa elfoglalva a széket, mert lehet, hogy más játékosok várnak egy helyet az asztalnál. Ehelyett adja fel a helyet az asztalnál, és hagyja, hogy egy másik játékos megpróbálja a kezét.

Ne szálljon ki a kereskedővel

A fő vonzás az élő kereskedő kaszinójátékok kétségtelenül egy olyan játékot játszanak, amelyet egy valódi személy vezet, akivel a videó streaming segítségével kommunikálhat. Fontos megjegyezni, hogy függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít, mindig udvariasnak kell lennie a kereskedőnek.

Mint te és az asztal többi szereplője, a kereskedő ember. Ő egyszerűen elvégzi a munkáját, ezért ne felejtsük el tiszteletben tartani őket.

Ne felejtsd el tippelni

Ha nyer, ha asztali játékokat játszol a szárazföldi kaszinókban, akkor várható, hogy a kereskedőhöz fordul. Ugyanez az etikett érvényes az online kaszinókban, mint például a Spin Palace.

Ne felejtsd el eladni a kereskedőjét, ha élő kereskedőjátékokat játszik, különösen, ha a kereskedő gondoskodik arról, hogy a játék jó legyen.

Most már tudod, mit ne tegyél, ha élő kereskedőjátékokat játszol, próbáld meg nekik, és győződj meg róla, hogy élvezed a legjobbat a hiteles és reális játékokban!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit kell elkerülni az élő kereskedőjátékok lejátszásakor Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: