Mit tegyek, ha egy kaszinó véletlenül fizet egy nagy győzelmet

0 Comments

Itt van egy hipotetikus erkölcsi dilemma helyzet az Ön számára; a kedvenc kaszinónál ülsz online, saját vállalkozásodra, amikor hirtelen értesítést kapsz. A kaszinó véletlenül nagy összeget rakott be számlájára. Milyen nagy? Nos, mivel nem tudom megjósolni azt a pénznemet, amire szoktál látni, mondjuk, hogy nem elég ahhoz, hogy egy új autót vásároljon, de elég ahhoz, hogy három hónapig fedezze a bérleti díját.

Most, mielőtt elkezdené pumpálni az öklét a levegőbe, és kiabálva „pontszámot”, nézzük meg közelebbről a helyzetet. Végtére is, megtörténhet, és ha ez megtörténik, mindannyian tudni akarjuk, hogy komolyan vettük előre a helyzetet.

Ez megtörtént

Mielőtt bejutnánk e mély filozófiai kérdésbe, hadd mondjam el ezt; Tapasztalatból beszélek, mert valójában megtörtént. Ez nem azt jelenti, hogy minden második kedden történik, de megtörtént. És az összeg a valós életben tízezer volt Egyesült Államok dollárt. Nem mondom el neked, hogy mit írtam az ember, még csak nem, de tartsa szem előtt.

Hogy történt, kérdezed? Nos, csak úgy történik, hogy amikor az online kaszinók egy bizonyos összeget fizetnek ki, nem mindig automatizált. A kaszinó alkalmazottjának kézzel kell befizetnie a letétet. És ahogy mindannyian tudjuk, amikor az embereket a dolgokért felelősek, nem számít, mennyire fontos, legalább ötven százalékos esély van rá, hogy becsavarják. Így történt Chernobyl.

Tartod meg?

Ha az élet nagy összegű pénzt dob ​​az arcodon, ki akarsz fordulni, és visszaadni a pénzt az életedbe? Megtartod, igaz? Egy kaszinó nem fog hiányozni egy ilyen nyers pénzösszegről. A pokolba, a kaszinó valószínűleg minden második percben ezt a készpénzösszeget adja. Biztosan nem bánják, hogy egy kicsit részt veszek a hatalmas jövedelmükben.

Ostobaság. Az életben csak néhány konstans van, és az egyik az, hogy amikor nagy pénzösszeg eltűnik, valaki keresi a nagy pénzösszeget. Olyan, mint egy pénztárca megtalálása az út oldalán. Ha úgy tűnik, mintha egy célt festett volna a hátadon, és könyörgött a pénz tulajdonosai, hogy megöljék a gyilkosokat.

Van egy online kaszinó bérgyilkos osztály? Természetesen. Hogyan máshogy vissza tudnának kapni a rosszul elhelyezett pénzüket?

A lelki Izzás A visszatérő pénz

Visszaadni valamit, ami már volt elveszett a legközelebbi dolog a valódi lelki harmóniához, amit egy személy elérhet. A felhők részei, a fénytengelyek melegítik az arcodat, és az angyalok kórusa mély, nyugodt álomba önt. Tudom, ez többször történt velem.

Igen, a helyes dolog, hogy visszaadja a pénzt. De még ha nem is filozófiai értelemben „helyesnek” nevezzük a döntést, akkor a szél szökik a bérgyilkos vitorláiból, és több napot biztosít nekünk ezen a gyönyörű bolygónkon. Végül is egy széltelen gyilkos nem fenyegeti senkit.

A pénz visszaadása

De beszéljünk komolyan egy másodpercig. Az a személy, akit elolvastam, kapcsolatba lépett a kaszinóval, hogy tájékoztassa őket arról, hogy véletlenül nagy pénzösszeget adnak neki. És azt hiszed, hogy a fizetés valahogy sikerült. Csernobil, emlékszel?

A helyzet végül megoldódott, és köszönhetően a személy őszinteségének, a kaszinó az online bónusz készpénzt nagy mennyiségben adta át. Lát? Az elveszett pénz visszaküldése gyakran jutalmazza az egészet, még akkor is, ha nem a fény és az énekes angyalok tengelyei.

A kaszinóval való foglalkozás

Ennek a történetnek van egy igazi pontja, és ez az; Az online kaszinóval való kapcsolatfelvétel a problémákról sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint sokan feltételezik. Sokan, akik online kaszinókban játszanak, még mindig úgy vélik, hogy az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel az e-mail írásának, küldésének és várakozásának a folyamatát jelenti.

A modern ügyfélszolgálat hosszú utat tett. Mint egy igazán, nagyon hosszú út, és a problémákkal kapcsolatos segítség többé-kevésbé azonnal. A legtöbb online kaszinóban élő chat-rendszerek vannak, ami azt jelenti, hogy a válaszidő már nem a galamb tartósságán alapul.

Igen, nem minden online kaszinó használ élő chat-rendszert ezekben a napokban, de a jó online kaszinók túlnyomó többsége. Valójában, ha az online kaszinó nem használja az élő chat-rendszert, akkor jó lenne a szemöldökét erősen megemelni, és kérdezze meg, miért! Vagy reméljük, hogy véletlenül nagy összegű pénzt küld neked…

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit tegyek, ha egy kaszinó véletlenül fizet egy nagy győzelmet Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon