Mit kell csomagolni, amikor Vegasba mennek

0 Comments

A kaszinók, üdülőhelyek, pezsgőmedencék és számtalan szórakoztató kínálat révén Las Vegas egy szerencsejátékos paradicsoma. Mégis, függetlenül a célállomástól, egy jó nyaralás csúnya fordulatot vehet igénybe, ha nem hozta meg, amire szüksége van.

Kövesse a hasznos csomagolási tippeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fényes élményt megtapasztalhatja fények és a Sin City ragyogó móka.

A sikeres ruha

Annak ellenére, hogy fenomenális hírnevét glitz és a csillogás, Vegas egy szépen visszafogott város. Ne felejtsd el, hogy Vegas a sivatagban van, és bár sok minden helyiség légkondicionálóval rendelkezik, biztos, hogy időt töltesz a szabadban.

A kalap és a napszemüveg elengedhetetlen.

Ha tavasszal vagy nyáron ott leszel, válasszon pamut vagy vászon ingeket, blúzokat, nadrágokat és nadrágokat, és ne felejtsen el fürdőruhát. Hűvösebb az ősszel és télen, főleg éjszaka, így csomagoljon néhány elemet, amelyek ki vannak zárva a hidegtől.

Szükséged lesz legalább egy pár tisztességes cipőre és egy pár jó cipőre.

Míg az alkalmi ruházat az út az útra, egy kicsit formálisabbnak tartás jó ötlet. Végül is, a Sin City-nek minden bizonnyal része a svájci és pezsgő éttermekben és éjszakai klubokban, és egy öltöny vagy szexi ruha mindig jól néz ki a képeken!

Jól néz ki, jól érzi magát

Ha Vegas egyik legjobb szállodájában tartózkodik, nem kell aggódnia túl sok személyi tárgyak csomagolásánál, mivel meg kell találnia a sampont, a testmosást és a krémet a szálloda fürdőszobájában.

Ha a gazdaságosabb szállást választotta, győződjön meg róla, hogy minden szükséges piperecikket csomagolnia kell. Bármi legyen is a szálloda típusa, valószínűleg saját dezodor, fogkefe, fogkrém, borotva és hajszárítóra lesz szüksége.

Fontos esélyek és befejezések

Az egyik dolog, amit nem engedhet meg magának, hogy elfelejtse, amikor a Vegas csomagolását az Ön személyazonosító okmánya vagy útlevele.

Biztosítani kell azt is, hogy több száz dollár legyen készpénzben, valamint a dollár számlák eldobásához. Csomagolja be a bankkártyáját is.

Győződjön meg róla, hogy mobiltelefonja, töltője és a USA dugó adapter. Ha nem, valószínűleg nagy árat fizet a szállodai telefon használatához. Ha a telefon nem rendelkezik jó fényképezőgéppel, vegye fel veled.

Biztosítani kell azt is, hogy az esetlegesen igénybe vehető gyógyszert, valamint egy alapvető üdülési elsősegély-készletet is vegye igénybe.

Az időközben online kaszinónkban nyerőgépekkel és asztali játékokkal játszhatsz be a Vegas szellemébe.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit kell csomagolni, amikor Vegasba mennek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon