Milyen típusú kaszinó vagy?

0 Comments

Minden játékjátékosnak általában egyfajta személyisége van. Megvan a sebessége, amiről szólnak rulett és crapsA gyors átfutási idő és az adrenalin rohanása, és a mély gondolkodók, akik élvezik a gondolkodást és az egyes mozdulatokra való mélyebb összpontosítást. Természetesen nincs helyes vagy rossz mód a kaszinójátékok lejátszására; tényleg az egyénnek van.

De ha azt mondanánk, hogy egy személy alkalmas egy bizonyos fajta kaszinó hangulatra, személyiségük és játékstílusuk alapján, melyik lenne? Adja meg kaszinó személyiségvizsgálatunkat, és nézze meg, hogy milyen típusú kaszinó született, hogy játsszon.

Fényes Lights, Gyors cselekvés

Amikor Las Vegasra gondolunk, azonnal meghívják a neonfények és a kabaré táncosok képeit. A nyüzsgő metropolisz jó hírnévre tett szert a Sin City-nél, és bár nem mindenki, aki Las Vegasba lép, feleségül vesz egy idegennel, biztosan kimerülnek. Ez azért van, mert Vegasban minden dupla sebességgel mozog, az utcák soha nem alszanak, és a szórakozás szó szerint soha nem áll meg. Vegas minden fényes fény, drága dekoráció és emlékezetes éjszakai élet, és üdvözöljük azokat, akik ezt az életmódot keresik.

Ha te vagy az a fajta játékos, aki a rohanásért él, soha nem hagyja abba a játékot, és vágyik a fényes fényekért és a nyüzsgő helyek lengyeléért, Las Vegas a szívedben lakik. Talán Vegas volt a helyi életed az előző életedben, vagy talán csak tudod, hogyan lehet gyors tempójú szórakozást. Akárhogy is, ha valaha is minden életet élt meg Vegasban, valószínűleg megvan. Ne legyél túlságosan ideges, ha nem tudod meglátogatni Vegas-ot, hiszen minden Vegas is megtalálható az online kaszinókban is.

Martini, uram?

A gyors ütemű cselekvés egy dolog, és számos játékosra hívja fel a figyelmet, de ez az érme egy flipside. Néhányan élvezik a játékot Baccarat miközben egy martinit kortyolgat, nem foglalkozik azzal a gyors ütemű akcióval, amely a rulett junkie-kat fogja. A kaszinójátékok olyanok, mint a finom borok; lassan és szándékosan. Legalábbis ez a szemlélet a második típusú személyiségünkről. James Bond beleesett volna ebbe a kategóriába, és ahogy mindenki tudja, az 007 soha nem fogott volna felugrott izgalommal, amikor dobta a craps kockát.

Ez a hozzáállás Monte Carlo szívének és szellemének, és a sebesség fanatikusoknak nem kell alkalmazni. Ha élvezed a lassú tempójú, átgondolt kaszinó játékot, akkor csak a Monte Carlo vérét szivattyúzhatja a vénákba. Ez nem azt jelenti, hogy a rulett és a craps nem állnak rendelkezésre a kifinomult városban, csak azt, hogy azok, akik játszanak, valószínűleg szmokingban fognak élni, és egy csirke tánchoz rendelt csapással ünneplik. A kalapok ki vannak kapcsolva, lassú, átgondolt játékosok, az osztályt hozza a szerencsejáték világába.

Hűtés a max

Nincs szükség arra, hogy felgyorsítsuk az Atlanti-óceáni lépést attól a félelemtől, hogy valami fontosat eltűnnek. Mindenki saját sebességgel mozog, és senki sem aggódik attól, hogy hány neonfény van robbantva őket az arcon az adott pillanatban. Arról van szó, hogy lassan, élvezve az utazást, és megállítjuk a naplementét minden alkalommal. A kaszinójátékok nagyon szórakoztatóak, és a legjobban értékelik, ha Ön a legkönnyebben és könnyedén megy.

Tehát van a sebesség freaks, és mi van a szmoking viselése James Bond típusok, mi van, ha egyik ilyen jelenetek nem vonzza magát? Talán tökéletesen jól játszol egy kaszinójátékot a rövidnadrágodban és pólónál, egy sört az egyik kezében, és a cigarettát a másikban. A nagysebességű akció nem igazán kapja meg a figyelmet, de akkor sem a martini és a szmoking; boldog vagy, csak felkelt, néhány nevetve, és talán elindulhat a helyi kocsmába. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor megvan az Atlanti Város szelleme a szívedben, és üdvözöljük Önt a kaszinójáték világának nyugodt megközelítésében.

Szóval hol laksz?

Lehet, hogy te egy rulettjátékos, aki egy italt fogyaszt egy reggelire és egy másik közvetlenül az ágy előtt, és talán nem vagy kényelmes, kivéve, ha a tested egy finom szmoking selyemét érzi. És talán egyik ilyen dolog sem vonz rád, és egy hétköznapi pár rövidnadrággal kereskedhetsz a hét minden napján.

Nincs helyes válasz; ez az egyénnek van. A kaszinójáték-ipar nagy dolog az, hogy természetesen nem kell egy személyiséggel ragadnod, ha nem akarod. A mai napon a gyors tempójú rulettre, a Bond-stílusú baccaratra, és a nap után egy kicsit könnyedén elérhető nyerőgépekre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Milyen típusú kaszinó vagy? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: