Mit hallgatna Batman?

0 Comments

Képzeld el, hogy sétálsz az utcán, és találsz egy iPod-ot, amely csak az út közepén fekszik. Hajlítsa le, hogy felveszi, és találjon rá egy matricát, amely azt mondja: „Batman tulajdonsága”. Nem tudod elhinni a szemed, de nagyon kíváncsi vagy, hogy tudod: a Batman egy reménytelen romantikus, vagy szeret-e „jiggy” -et kapni vele? Szóval nyomd le a játékot, és hirtelen pontosan hallhatod, hogy mit hallgat meg Batman, miközben a bűnözés elleni küzdelem, vagy otthon hűvös ...

Batdance - Prince

Nem meglepő, hogy a Batdance a lejátszási lista tetején van. Végül is Batman témája. Bruce Wayne is hatalmas rajongója a Prince-nek, így valóban a két világ legjobbja, hogy tökéletes hangzást nyújtson a tökéletes szuperhős számára.

Smooth Criminal - Michael Jackson

Talán nem meglepő, hogy a Smooth Criminal egyike a Batman iPod egyik legjobb dalának. De ha egyszer elkezded hallgatni, észre fogod venni, hogy valójában nem az a tény, hogy a bűncselekményről van szó, de ez a vereségről szól. El tudod képzelni, hogy Batman meghallgatja ezt, ahogy az éjszaka repülni fog, hogy néhány rosszfiúval foglalkozzon. De Michael Jackson? Kéri a kérdést: Bruce, jól vagy?

Remélhetetlenül szentelt neked - Olivia Newton-John

Mi a csuda ez? Nem titok, hogy Batmannak rengeteg szerelmi érdeke van, némelyikük megtört, mivel a hölgyek nem tudnak kezelni a kettősségét (gondolj Vicki Vale). De valójában láthatjuk, hogy Batman otthon ül egy üveg borral, megnyomja a játékot és énekel: „De most nem lehet elrejteni, hiszen félretette a szeretetét.” Még a szuperhősök is kapják a bluesot.

Vegyél On Me - a-ha

Csak láthatjuk, hogy Batman a Batcave-ből indul ki a Batmobile-ban, hallgatva a Take on Me-t, igazi Corky Romano stílusban. Ez a tökéletes dal, hogy a bűnözés elleni küzdelemben hangulatot nyerjen, és csak élvezheti - Batman biztosan.

Szükséged van egy hősre? Kiálltok egy hősnek az éjszaka végére? Nem probléma! Legyen Spin Palace Kaszinó az a hős az Ön számára Thunderstruck II online video slot-ok, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy esélyt kapjunk a hősies jutalmakra!

Get Rocked - Def Leppard

Batman nem idegen a rockzene számára, és el tudjuk képzelni, hogy szereti az AC / DC vagy a Def Leppard hallgatását. Get Rocked egy nagyszerű pálya, hogy a hangulatot érezzük azokra az éjszakákra, amiket csak ki akarsz menni és kick ass.

November Rain - Guns N 'Roses

A rock téma mellett maradva, de egy kicsit lassabb, azt tapasztaltuk, hogy a novemberi eső elég magas a legtöbb játszott dalon a Batman iPod-on. Miért? Hát, mivel szülei meghaltak az október hónapjában, eléggé nehéz hónap volt a szegény Bruce számára, és novemberi eső visszaviszi az idei időt, gondolva a szüleinek halálára és a traumára, amit át kellett mennie. Szomorú.

Jiggy Wit It lesz - Will Smith

Jelölje, kész, állítsa, menjünk! Igen, még Batman is szereti, ha felborítaná, és nincs tökéletesebb dal, mint Gettin 'Jiggy.

A világ egy dalának mentése egy időben

Úgy tűnik, mintha Batman zenei ízlése meglehetősen változatos lenne, de ha ez segíti őt, hogy megmentse a világot, ki vitatkozunk. Akár szomorú, boldog vagy csak ostoba, Batman szereti a dolgokat lassúvá tenni, és időről időre felgyorsítja a dolgokat, de aztán újra… nem mindannyian?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit hallgatna Batman? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon