Mit kell tudni az 2019 Super Bowlról?

0 Comments

Az éves Super Bowl, amely a csúcspontja Amerikai labdarúgás szezon, most már világméretű. Rendszeresen több mint 100 millió amerikai nézi őket, és egyre népszerűbb Japán, UK, Mexikó Svédország, Németország Ausztráliában és otthon. A verseny 2019 kiadása az 53rd Super Bowl lesz, amely a professzionális amerikai futball oldalak rendes szezonjának végét jelöli. Az éves versenyt az egyes sportkonferenciák, az AFC és az NFC két győztese végzi. A Super Bowl által generált izgalom ugyanolyan szilárd marad, mint az eddig, és az 2019 találkozás klasszikusnak tűnik. Ez az útmutató mindent megtesz, amit tudni kell a LIII Super Bowl-ról.

1. Hol és mikor kerül sor a játékra?

Ez az 2019 Super Bowl vasárnap, február 3rdben kerül megrendezésre. A választott helyszín a Mercedes Benz Stadion, Atlanta, Grúzia. Normál körülmények között ez az Atlanta Falcons otthona. Ez egy viszonylag új stadion, amelyet először 2017-ban nyitottak meg, becsült költsége kb. Ez az ultra-modern stadion 1.4 nézőt képes befogadni egy focimeccsre, de más eseményekre is kiterjeszthető az 71,000-re. A játék 75,000: 6 helyi idő szerint kezdődik, ami 30: 11 pm GMT.

2. Ki nyeri a LIII Super Bowl-t?

Az 22 január 2019-jától kezdve a versenyen két oldal maradt, ahol a szezon bajnokai lehetnek. Ezek a Los Angeles-i kosok és a New England Patriots. Európában a legtöbb sportfogadási üzlet a New England Patriotsot tartja a legkedveltebbnek, bár az amerikai könyvesboltok egy rövid időre voltak a kutyák alatt. Néhányan feltétlenül lesznek a Rams, mint az intelligens pénzek, de mint bármi a sportban, csak az idő lesz. A Patriotok most már harmadik éve megjelennek a Super Bowlban, és Tom Brady, akár szereted, akár gyűlöli őt, biztosan minden idők legnagyobb részén megy le, ha New England megtartja a koronát.

3. Ki fog megjelenni a félidőben?

Az élő előadás, amely a Super Bowl folyamán félúton zajlik, az egyik legnagyobb televíziós szórakoztató esemény az amerikai naptárban. Valóban, a Super Bowl félidős szünetében való részvétel nem más, mint az amerikai zenei iparág elismerése. Tavaly Justin Timberlake előadást adott a tömegnek. A múltban a legendák, mint a Rolling Stones, a Prince, Michael Jackson, a Who, a Bruce Springsteen és a Paul McCartney, meghívást kaptak arra, hogy részt vegyenek a rendezvény félidős programjában. Bemutatták, hogy a Super Bowl LIII félidős előadását a Maroon 5 pop zenekar fogja bemutatni. A csoportot a színpadon az Outkast Big Boi és a Travis Scott látogatja meg vendégként. A félidős show-t a Pepsi üdítőitalok szponzorálják.

4. Ki közvetíti a LIII Super Bowl-t?

Ban,-ben Egyesült Államok, a CBS nemzeti műsorszolgáltatójának joga van az idei Super Bowl televíziójára, amely a vállalat huszadik alkalommal történt. A spanyol nyelvű változat is elérhető lesz Amerika. Kanadában a CTV élőben közvetíti a játékot. Az Egyesült Királyságban két megerősített műsorszolgáltató található, amelyek bemutatják a mérkőzést, a BBC Sport és a Sky Sports. Az állami műsorszolgáltató lefedi a BBC2-et és az interneten is. A ProSieben a döntőt Németországban sugározza.

5. Játék előtti felépítés

Manapság a Super Bowl sokkal több, mint egy egyszerű sportesemény. A játék előtti események a Super Bowl bejáratakor kerülnek megrendezésre belváros Atlanta, éppúgy, mint az utóbbi években más fogadó városokban. Például az Állami Gazdasági Aréna a Super Bowl Opening Night rendezvényt fogadja a játékot megelőző szombaton. Emellett a Georgia World Congress Center egy szuper Bowl Experience kiállítást mutat be a rajongók számára, hogy élvezhessék. Van egy Super Bowl Live esemény is, amely a Centennial Olimpiai Parkban kerül megrendezésre. Ezen túlmenően az Állami Gazdasági Aréna egy három éjszakás koncertsorozat, ahol a Bud Light Super Bowl zenei fesztiválra kerül sor. Ezeket a koncerteket Ludacris és Migos fejezi be az első éjszaka Aerosmith kerekítési eljárásával a második este. A harmadik éjszaka a Bruno Mars és a Cardi B a főcímek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mit kell tudni az 2019 Super Bowlról? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: