Bármi is történt a Beverly Hills 90210-ével?

0 Comments

Először az 1990-ban, a tini romantikus drámában Beverly Hills 90210 hamarosan az Atlanti-óceán mindkét oldalán kedvence lett. A varázslatos és kiváltságos életmód, amelyet sok karakter töltött be - és a gyermekkorból a felnőttkorba való átmenet is - a show alkotójának, Darren Csillagnak nyerő képletének bizonyult. A Csillag később folytatná a széles körű sikert egy új TV-formátummal, a Sex and the City néven. Sőt, a Beverly Hills 90210 nem kevesebb, mint tíz sorozatot futtatott, amíg az 27-epizód végső, 2010-epizódszezonig tartott. A közelmúltban egy hat epizódos újjászületést jelentettek be, amely az 2019-ban termelésbe fog kerülni.

Akárcsak egy jól megtervezett játék egy online kaszinóban, vagy egy régi recept, amire újra és újra fordulsz, van valami a szeretett tévésorozat győztes képletében, ami azt jelenti, hogy az érdeklődés továbbra is jóval a show vége után folytatódik. Beverly Hills 90210 esetében ez részben azért van, mert a leadott egyes tagok továbbra is élnek életükkel a nyilvánosság előtt. Bár a leadott szezonról évszakra változott, a legtöbb karakterben szerepelt a karakterek. Míg a kettős Oscar-győztes Hilary Swank nagyszerű karaktert ábrázolt, Carly Reynoldsot játszotta - csak a 8 szezonban jelent meg. Mi történt a program gyakrabban megjelenő szereplőivel?

Luke Perry

Az Ohio-i Mansfield-ből eredő Perry Dylan McKay-t játszotta a Beverly Hills 90210 első hat sorozatában. McKay főszereplőként visszatért évszakok kilenc és tíz. Perry meglátogatta vendéglátóhelyeit a The Simpsons és Will & Grace műsorokon. Újabban megjelent a kritikusan elismert Riverdale-ban, egy képregény sorozatból készült drámában. Perry 52 korában halt meg 2019-ben, egy sor stroke után. Két felnőtt gyermekét, Sophie-t és Jacket hagyta hátra.

Shannen Doherty

Doherty az első négy szezonban játszotta a Beverly Hills 90210 egyik főszereplőjét. Annak ellenére, hogy csak a korai sorozatban szerepelt, az ő karaktere - Brenda Walsh - a legemlékezetesebb volt az egész műsorban. Doherty-nek megalapozott színészi karrierje volt a Beverly Hills 90210 előtt, a Heathers és számos TV-műsorban. A műsorban a varázslat után járt, mint például Mallrats és Jay és a Silent Bob Strike Back. Doherty négy alkalommal házasodott össze, legutóbb Kurt Iswarienko, egy fotós. A 2017-ban Doherty egy Bethany nevű filmet működött és készített együtt. Zenei videókat is rendezett, és a TV-n folytatta színészi karrierjét.

Jason Priestley

A Doherty képernyőn megjelenő testvérét ábrázoló Priestley a Beverly Hills 90210 első tíz sorozatában szerepelt. A kanadai születéskor Priestley először televíziós szerepet töltött be az Airwolf epizódjában, mielőtt az 90210 gyártói észrevennék. Priestley folytatta a fellépést, miután elhagyta a show-t, nevezetesen a jól fogadott Call Me Fitz-ben, amelyet egy kanadai TV-gyártó cég készített. Priestley azonban a fényképezőgép mögötti képességeiről is ismert. Például az 15 90210 epizódjait irányította. 2005-ben a színész Naomi Lowde sminkes házasodott, akivel két gyermeke volt. A Priestley versenyautó-vezetőként is élvezte karrierjét, többek között az SCCA Pro Rally sorozatban. Élőzenei előadóként is részt vett, és fontos szerepet játszott a Barenaked Ladies zenekar szélesebb közönségének a késői 1990-ekben való eljuttatásában.

Tori helyesírás

Az egyik előadóművész lánya, a Spelling már két éve házasodott meg, miután elhagyta Beverly Hills 90210-et. A 2006-ban a Spelling a Not Notious nevű show-ban játszott, amely a saját nyilvános képét sírta. Elindított egy divatvonalat, és hamarosan néhány könyvet írt. A helyesírás is folytatódott. Például a Pirate Princess szerepét Jake-ben és a Never Land Pirates for Disney-ben fejezte ki. Nemrégiben a Mystery Girls-ben szerepelt a régi, 90210-ról, Jennie Garth-ról. A RuPaul Drag Race versenyének vendégbírója is volt.

Jennie Garth

Mint már említettük, Garth együtt játszott a Mystery Girls-ben a Spelling mellett. Beverly Hills 90210-ben Kelly Taylorot játszott, aki a főszereplő volt a sorozatban. Az 90210 spin-off Melrose Place-ban is részt vett. Garth két filmben jelent meg a show idején. Sharon Penn-t játszotta a Power 98-ben és Mary Bailey-ben a Testvérem háborújában. Az 2005-ban egy karaktert is megjelent a Family Guy spin-off filmben. Az 2007 folyamán a színész volt a csillagok táncolásának szezonja. Elérte az elődöntőjét, és a tangó előadásaiért magasan értékelt. Garth szintén szponzor-színész volt a New York City-ben megrendezett „I Like About You” című műsorában.

Ian Ziering

A Ziering Steve Sanders-t játszotta a Beverly Hills 90210 teljes futása alatt. Az 2013 óta a Ziering még egyszer találta a hírnevet, amikor Fin Shepard-ként dobták a Sharknado TV filmes franchise-jában. A Zieringnek több kisebb szerepe volt a filmben korábban, például McKenna Shoots az 2012 csillagok számára. A színész is megjelent a TV-műsorokban, mint a The Apprentice és a The Muppets. Ziering szezonban 4 a csillagok táncával szerepelt. Az elődöntőben megszűnt.

Brian Austin Green

David Silver-t játszott a show-ban, Green folytatta sikeres színészi karrierjét. Részt vett a Hal nélkül Kerékpár nélkül 2003-ben, amely nyerte a Palmot strand Nemzetközi Filmfesztivál különleges zsűri díja. Együttes producere volt, valamint egy szereplõ a Cross-ban, az 2010 filmjében. Ráadásul a Green számos TV műsorban cselekedett. Közreműködésének köszönhetően a kis képernyőn többféle megjelenés található a Terminatorban: The Sarah Connor Chronicles, Desperate Housewives, Smallville és Anger Management. Az 2010-ben feleségül vette Megan Foxot.

Gabrielle Carteris

A Carteris játszotta Andrea Zuckerman-t a Beverly Hills 90210 korai sorozatában, és vendégcsillagként lépett vissza későbbi szezonban. 2012-ben a Carteris-t választották meg egy nagyszabású szakszervezet alelnöke. A Carteris-t több filmben vetették fel, többek között a Raising Cain, a Dimples és a The Toy Warrior. A TV-kreditjei közé tartoznak a szerepek a show-ban, mint például a Batman: The Brave és a Bold, Nip / Tuck és NYPD Blue. Két gyermeke van.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bármi is történt a Beverly Hills 90210-ével? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon