Mi a főzés a Spin Palace-ban?

0 Comments

A Le Kaffee bár a pihenéstől a nyüzsgéstől, vagy a nyüzsgő nyüzsgéstől való tartózkodásra vágyik. Öntsön egy óriási bögre kedvenc kávét és maradjon egy darabig. Ez a kávé-témájú kaszinó minden bizonnyal a játékosok új hangoutjává válik.

A Le Kaffee bár nyitotta meg kapuit június 5, 2019. Jön az emberektől Microgaming, a díjnyertes játékfejlesztők és a világ első online kaszinó szoftverének készítői az 1994-ban. Portfóliójuk számos olyan témát tartalmaz, mint a sárkányok, a fáraók és a mozifilmek, amelyek más játékosokat szállítanak más világokra. De júniusban meghívják Önt, hogy maradjanak. Tehát üljön le és lazítson a Le Kaffee bárral a Spin Palace online kaszinóban.

Ismerje meg barátait a bárban

A kávé kaszinóban a tárcsák tiszta elegancia és kifinomultság. A barista egy gőzölgő edényrel és meleg mosollyal üdvözli Önt a tárcsákon. A barátaid is várnak - egy érdekes vörös hajú a bajusz-témájú csészében, és egy barátságos fickó, aki egy latte-t vásárolt. Ezek a karakterek a legjobban fizető szimbólumok. Más szimbólumok közé tartozik a jeges cupcake, cseresznye és a főzőlap tetején. A fizetési táblázat alsó részén az 9 játékkártyáit az ász segítségével találja meg. A gőzölgő kávéscsésze az összegyűjthető Szórószimbólum. Gyűjtsön össze elegendő kávéscsészét és kereskedjen velük a szabad pörgetésekre, a szorzó nyer.

Hogy tetszik a kávéjátékod?

A Le Kaffee bár öt orsóból, három sorból és 243 módból áll. Az alapjáték célja, hogy a szomszédos szimbólumkombinációkat balról jobbra illessze. De mielőtt azt gondolod, hogy ez a tipikus nap a tárcsákon, fontolja meg a csavart. Ebben a kávéházban ismétlődő ügyfelek jutalmaznak. Minden alkalommal, amikor a Scatter Symbol az első vagy az ötödik orsóra kerül, a játékosok gyűjthető kávéscsésze kapnak. Gyűjtsön össze tíz kávéscsészét és készítsen be tíz ingyenes pörgetést egy szorzóval, amely háromszorosítja a nyereményeit. Ha erősebb buzz-ot szeretne, a kávéscsészék összegyűjtése több szabad pörgetéshez és magasabb kifizetésekhez. A húsz kávéscsésze gyűjteménye tizenöt ingyenes pörgetést fog indítani egy szorzóval, ami megnégyszerezi a nyereményét. És egy harminc csésze gyűjteménye a pohármérőn tizennyolc ingyenes pörgetést és egy szorzót eredményez, ami ötszeresére növeli nyereményeit. Olyan sok jutalom van, mint az eszpresszó italok, de ne feledd, minél magasabb a koffein, annál jobb a buzz!

Ha még tizennyolc ingyenes pörgetést is igényel, akkor a Le Kaffee bár egy vadon élő spin újra funkciót is kínál, amely a bázisjáték vagy az ingyenes pörgetések során indítható. Bármely három egymást követő, függőlegesen vagy vízszintesen egymás mellé rendelt szimbólummal egy játékos szabadon foroghat, amelyet azonnal használ. Amint ez megtörténik, a kombináció középső szimbóluma vad szimbólumként jelenik meg, amelyet a Spin Again-ben kell használni. A vad bármilyen más szimbolizáló szimbólumot képviselhet (kivéve a Scatter-t), és nagyobb valószínűséget biztosít a győzelemre.

A kávézó, amely fizet Önnek egy latte-t!

A Le Kaffee bár minőségi ambiance egy párizsi kávézó, a nagy árú árak nélkül. Felejtsd el, hogy a pénzed a fantasztikus lattákra kerül, ez az online kaszinó játék fizet! Minimális tét 0.30 és legfeljebb 30 hitelérmék centrifugálásonként, ez egy olyan játék, amelyet a napi délutáni kávészünet során könnyen el tudsz fogadni. Míg a Le Kaffee bár nem kínál jackpotot, úgy találja, hogy a Scatter gyűjtők jól fizetnek. A Spin Agains meglehetősen gyakran vált ki, miközben az összegyűjthető csészék lehetőséget adnak egymásra rakni. És időt akarsz adni nekik, mert egy teljes pohármérő jutalmazhat az 2,800-nál többet az eredeti fogadásukért!

Társalgó a Spin Palace-ban a Le Kaffee bárral

Ez a június 5th, a Spin Palace online kaszinójának társalgója a Le Kaffee bár koffeinált adagjának. A játék alacsony volatilitása lehetővé teszi, hogy pihenjen, míg az 96 százalékos kifizetési rátája felgyorsítja a zsebét. Sőt, ezt a játékot játszhatja le laptopján, táblagépén vagy mobilján. Egy nagyon jó kávészünet, ha megkérdezel!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mi a főzés a Spin Palace-ban? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon