Mi van az Ethan Hunt Top 5 dalainak listáján?

0 Comments

Az a forrás, aki nem akart nevezni, meglepte az életét, amikor egy iPod For Sale hirdetésre válaszolt egy minősített weboldalon. Az eladó, akitől gyűjtött, kiderült, hogy nem más, mint az Impossible Missions Force tag, Ethan Hunt, aki elfelejtette visszaállítani a gyári beállításokat. Felismerve, hogy ez milyen újdonság volt, azonnal kapcsolatba lépett velünk.

Nem volt rossz. A legmagasabb 5 műsorszámok egyértelműen nem az volt az, amit vártunk az embertől, aki a világot utazik, és az egzotikus helyeken, mint például a Mission Impossible filmekben legyőzött bűnözőkkel küzd.

A James Bond téma - Moby

Az Ethan Hunt iPod első helyén a híres James Bond témájának Moby energikus változata található. Éppen azért van értelme, hogy minden cselekvőhősnek saját hősökre van szüksége, és akik jobban inspirálják a vadászatot minden reggel, mint a legnagyobb ügynökük, 007? A pálya az 1999 Tomorrow Never Dies zenéjében szerepel. A film titkos ügynökök és bűnözők jeleneteit mutatja be a folyosókon és az utcákon, valamint a felrobbantó dolgokhoz hasonlóan, mint a Mission Impossible.

Flash témája - királynő

Úgy néz ki, hogy Ethan Hunt nem csak James Bondra néz. A másik 5 egyik pályája a királynő verziója a vaku Gordon téma. Eredetileg egy képregény karakter, a Flash Gordon egy pólójátékos és a Yale diplomás, aki lényegében szuperhőssé válik az űrben, ahol meg kell győznie Ming a Merciless, Mongo bolygó uralkodóját. Biztosak vagyunk benne, hogy az IMF tagja meghallgatja ezt a pályát az általa vállalt lehetetlen missziók felé.

Az Ön küldetése, ha úgy dönt, hogy elfogadja, a Spin Palace Casino-val jelentkezik be, bónusz készpénzben és játékban kaphat akár $ 1000 értéket! Élvezze a nagylelkűségünket és a játékunkat éjjel vagy nappal igazi klasszikusoknál élvezzük Megdöbbent, Avalon és Mega Moolah.

Macho ember - a falu népe

Mint minden különleges ügynök, Ethan Hunt örömmel ünnepli a jól elvégzett munkát. Az iPod lejátszási listája azt jelzi, hogy néhány napos munkája után egy baráti társ, aki egy italt, táncot és a jó barátok társaságát élvezi. A falu népi 1978 megütötte a Macho Manot, amikor először látta, hogy a gonosz erőit semlegesítették. A dal belépett a Billboard Hot 100-ba, és magában foglalja az inspiráló vonalakat: „Minden embernek egy macho-macho embernek kell lennie, hogy életet éljen a szabadság, a machos álljon… Elhiheted, hogy ő egy macho-ember, ő egy különleges ember bárki földjén. Ő biztosan.

Én túlélek - Gloria Gaynor

Az első filmben Ethan Hunt meggyilkolták a gyilkosságot, a második pedig Luther. Más filmekben más próbákkal és próbákkal kell szembenéznie. Hogyan motiválja magát, hogy folytassa, különösen akkor, ha úgy tűnik, hogy nem csak a karrierje, hanem az élete vége lehet? A zene felé fordul, és az egyik kedvenc zenéje az inspirációnak a Gloria Gaynor 1978 hitje, az I Will Survive. A dal a megjelenése óta inspirálta az embereket optimizmusával. Az 2016-ban az Egyesült Államok Kongresszusi Könyvtára úgy döntött, hogy megőrzi azt a Nemzeti Adatbázisban, hogy kulturálisan, művészileg vagy történelmileg fontos legyen.

Sissy That Walk - RuPaul

Nem hazudhatunk. Nem hazudunk. Megzavarodtak, amikor meglátta Sissy That Walk-ot RuPaul között az első 5 zeneszámok között Ethan Hunt iPod-ján. Láttuk az összes filmet, és egyszer nem láttunk egy sissi járást. Nyilvánvaló, hogy Ethan nem rendelkezik a zenelejátszójával, mert sápadt, shontays, werks és twerks. Megvan, mert a sor: "És ha repülek, vagy ha esik, akkor legalább azt mondhatom, hogy mindent adtam." Még a különleges ügynököknek is kétségei vannak a pillanatban, és egy nap meg kell szembesülniük a kudarc lehetőségével. Ez a dal a Hunt emlékeztet arra, hogy a legjobb az, ami a legfontosabb.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mi van az Ethan Hunt Top 5 dalainak listáján? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon