Mikor hivatalosan egy magas görgő?

0 Comments

Bevallom, hogy van valami nagyon tetszetős az elképzelés, hogy egy sportkocsiban a helyi kaszinóban elindulhat. A sportkocsiból való mászáskor, amely olyan ajtókkal rendelkezik, amelyek a furcsa nyílást felfelé hajtják, ahogyan oldalra vannak beállítva, mert biztos vagyok benne, hogy a sportkocsiban is különleges autót jelent. körülbelül minden szeszélyemre nézve.

Egy őrülten vonzó nő vezetett volna a fenntartott szerencsejáték-asztalomhoz, és úgy tennék, hogy olyan nagyra fogok fogadni, hogy mindegyik sorozatot eredményezne a nézőktől. Úgy értem, tényleg, milyen sikolyok, amit az életben csináltál, mint egy furcsa ajtóval rendelkező autó, kombinálva egy személyi kórussal, amely a bámulatos nézőkkel? Nagyon kevés.

A magas görgő vagy a bálna kifejezés a kaszinó lingójában használatos a fent említett meggyőzés személyének azonosítására. A magas görgők nagyszerű hírek a kaszinó világában, és így van, mivel a magas görgők gyakran nyitják meg a kaszinóajtókat. Hallgatva a pénzt, hogy néhány magas görgő egy asztalnál egy asztalnál csepp, teljesen elgondolkodik, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy egy egész kaszinó akár egy hónapig is támogathatja magát.

De megkérdeztem magamtól, hogy mikor van hivatalosan egy nagy görgő? Mikor kezdődik a kaszinó egy személyes kíséretet? Nem azt mondom, hogy egy furcsa ajtóval vagy bármi más autóval vásárolok, de van egy kaszinó ellenőrző lista?

Magas görgős személyiség

Őszintén lenyűgözte a kaszinó magas görgőjének ötlete. A több pénz nagyon furcsa koncepció, különösen a kaszinó világában. Ha egy nagyobb tétet leállítunk, az egyik vagy másik irányba nem ütközik az esélye, egyszerűen azt jelenti, hogy többet kell nyerni vagy elveszíteni.

Ha követed a szerencsejáték-stratégiákat, egyszerűen csak a pénznemegységek tétekként való elhelyezésére utalnak. Hogy ez az egység lehet egy dollár, vagy tízezer dollár, nem igazán számít. A statisztika ugyanaz marad, ami azt jelenti, hogy a nyerési esélyek változatlanok maradnak. Egy kicsit nyersz, egy kicsit elveszítesz, és remélem, hogy többet fogsz kijönni, mint amikor elkezdtél. Magas görgős feltételek mellett fordítsd el a százezer dollár kezdő összegét százezer dollárra, és így tovább. Nem hiszem el, hogy ott vannak olyan magas görgők, amelyek kiindulópontként közel tízmillió dolláros nyereményjátékot közelítenek meg, és százezer dolláros fogadást állítanak le egyetlen pénznemegységként.

Szóval, hogy van-e olyan sok történet a magas görgőkről, amelyek milliókat veszítenek egyetlen téten?

Személy szerint ez az, ahol a „magas henger” fogalma valóban érdekes lesz. Ha a magas görgő bármilyen értelemben szerencsejátékot játszott, akkor hatalmas egyszeri veszteségek nem fordulnak elő. Ez azt jelenti, hogy amennyire meg tudom mondani, hogy bizonyos magas görgők kaszinókba mennek, felháborító, egyszeri kiegyenlítő fogadásokat hoznak a szerencsejátékokra, és kockáztatják az egész összeget.

Valódi magas görgő

Ennek a blognak a kutatása során rájöttem, hogy kétféle nagy görgő van. Ha azt szeretnénk, hogy „magas görgőnek” nevezzük, az egyik mitikus, aki egy tízmillió embert dob ​​le egyetlen ülésen, akkor el kell veszítenie a valuta értékével kapcsolatos fogalmát. Annyira őrültnek kell lennie a világgal, hogy tízmillió dollárt tegyél le egyetlen dobogón rulett kerék. És azt kell mondanom; Fogalmam sincs arról, hogy egy olyan személy, aki annyira megérintette a pénz értékét, sikerült először annyira gazdagodnia.

A másik „magas görgő” egyszerűen egy olyan személy, aki magasabb pénzügyi szinten játszik. Nekik van egy kis pénzük, hogy megtakarítsanak, függetlenül attól, hogy mennyire van, és játszani a kaszinójátékokat, mint egy normális ember, remélve, hogy többet fog menni, mint amikor megérkeztek. Ezt teljes mértékben megértem, de nem tudtam megmondani, hogy a fogadási összegeknek hogyan kell „magas tekercsnek” nevezni. Azt hiszem, amikor a „magas tétek” asztalnál ülsz; ami „magas görgővé” tesz, technikailag.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mikor hivatalosan egy magas görgő? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: