Mikor kell készpénzt fizetni a slotokban

0 Comments

A mai játékgépek, és különösen az online nyerőgépek miatt a játékosok határozottan nehezen döntenek, hogy mikor kell kiutalni. De annak érdekében, hogy a bankroll és a költségvetés hatékony kezelése érdekében fontos, hogy a játékosok nyomon kövessék, mennyit költenek, és tudják, mikor kell kiutalniuk. Ezek a tippek segítenek megismerni, hogy mikor kell kifizetni a pénzt, így az online vagy mobil slot játékokkal kapcsolatban maximálisan juthat hozzá!

A kiadások nyomon követése

A kaszinó hitelek jellegéből adódóan néha nehéz ellenőrizni, hogy mennyit költenek el. Sokkal könnyebb, ha kézzel, pénzzel, érmékkel vagy tokenekkel beillesztjük, mivel ezek az agyi „én pénzt költenek” választ adnak. A virtuális hitelek azonban nem, és könnyen folytatódhat.

A játékosoknak ezért figyelniük kell az általuk lejátszott gép típusát, hogy pontosan nyomon követhessék, hogy az egyes centrifugák mennyi költséget számolnak fel. Jó ötlet az, hogy a hitelösszegeket közvetlenül pénzösszegekké alakítsuk át, függetlenül attól, hogy a gép egy-egy vagy egy nikkel vagy penny gép.

Nagy nyeremények

Néhány nyerőgép könnyebbé teszi a játékosok számára, hogy nyomon kövessék kiadásaikat és nyereményeiket. Ezeken a gépeken például azok a játékosok, akik nagy győzelmet tesznek, úgy találják, hogy a gép lezárult, és először manuálisan kell megkapnia a nyereményeiket a folytatáshoz. Ez egy nagyszerű ötlet, hogy segítsen a játékosoknak eldönteni, mikor kell kiutalni.

Egy másik lehetőség, különösen azoknak a játékgépeknek, amelyek nem rendelkeznek a fenti funkcióval, az, hogy lebontják a monetáris összeget, amellyel játszunk, és a lépéseket növekszik. Ez arra kényszeríti a játékosokat, hogy folyamatosan töltsenek több hitelt a gépre, segítve őket a költségvetésük nyomon követésében. Ha nagy győzelem történik, a játékosoknak ki kell fizetniük, és ha folytatni akarják a játékot, játszanak még egy kisebb összeget.

Befejezés

A aranysárga az a szabály, hogy nagy nyereményt kell fizetni, függetlenül attól, hogy a gép kényszeríti-e a lejátszót, hogy ezt automatikusan végezze el, vagy hogy a játékos egyszerűen eldönti-e ezt.

Ha nagy nyereményt hajtanak végre, a játékosok visszavonják a nyereményeiket, és ha még folytatni akarják a játékot, akkor ezt alacsonyabb összeggel is megtehetik, hogy még mindig pontosan nyomon követhessék a bankrollukat.

Nem nehéz gyakorlatba kerülni, és ha tudni kell, hogy mikor kell kiegyenlíteni, hosszú távon többet nyerhet!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mikor kell készpénzt fizetni a slotokban Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon