Hol érhető el az online kaszinó technológia?

0 Comments

Bevallom, nem töltöttem ilyen sok időt a VR kaszinójátékaira. Tekintettel arra, hogy a tisztességes VR fejhallgatók ára még mindig egy kicsit a meredek oldalon, még nem tudtam elkötelezettséget vállalni, és megvásárolni magamnak. A VR-nél egy baráti helyen tapasztaltam, hogy lenyűgöző volt, olyan mértékben, hogy nagyon remélem, hogy a VR találja a lábát.

AR - ez a megnövekedett valóság a meg nem hívottoknak vagy azoknak, akik Pokémon Go-t játszottak, és megdöbbentették, hogyan működtek - nem tapasztaltam egyáltalán a kaszinó szektorban, mivel ez alig lépett be a valós világba. És nem vagyok rajongó a vicces lények üldözéséről, így nincs Pokémon.

Az AR fogalma azonban hihetetlenül hangzik. Ugyanakkor attól tartok, hogy az online kaszinó piacán egy helyért küzdő AR és VR meglehetősen rendetlen lesz, és talán nem a legjobb ötlet, mivel a VR még nem tudta teljes mértékben létrehozni magát a digitális kaszinó világában. Akárhogy is, csak remélem, hogy a technológia-vásárló barátom felemel egy AR fejhallgatóba, hogy tesztelhessem, mielőtt a lehetséges lángoló halál.

Azonban, hogy hihetetlenül előre gondolkodó ember vagyok, az a fajta, amely teljesen tudja, hogy mit fog viselni holnap, és nem csak megragadja a legkevésbé gyűrődöttet, elkezdtem gondolkodni arról, hogy mi lesz az AR és VR után. Úgy értem, ezek a digitális kaszinó technológiák minden bizonnyal lenyűgözőek, de mi lehetne túllépni?

VR és AR evolúció

Ahogy a VR most áll, valóban hihetetlen a merülési szintben. Ő őszintén átlépte az elmém, hogy a VR talán még egy lépés is túl messzire, mivel egy ember teljesen elmerülhet. A digitális kaszinójátékok esetében természetesen a merülési szint tökéletes, különös tekintettel arra, hogy milyen fantasztikus és részletes digitális kaszinó világok lehetnek. Dobj egy személyt egy VR horrorjátékba, és nem hiszem, hogy ez egy szakasz, amely azt mondaná, hogy egy személy valóban traumatizálhat.

Tehát, miután ezt az információt, a következő logikai lépés a VR számára, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje a merülés szintjét. Végtére is, egy kis tartós traumás stressz-rendellenesség egy kis ár, amely a jobb VR-technológiaért fizetendő.

Olvastam a VR-re tervezett jövőbeni kiegészítőket, amelyek közül sokat úgy terveztek, hogy tovább növeljék az elfogyasztást. A vezeték nélküli fejhallgatók adottak, és már léteznek. De az egyszerű vezeték nélküli interfészen túl messze van a bemerítés javításáról. Láttam egy érdekes, bár rendkívül praktikus eszközt, amely lehetővé tette, hogy a játékosok egyfajta tál alakú platformon járjanak. Ez a platform végül áthidalta az utolsó rést, és az igazi séta a VR sétaba fordult. Nem úgy tűnt, hogy szuper kifinomult, hogy mit láttam, és nem tudom elképzelni, hogy sok ember illeszkedik az ilyen eszközhöz otthonában. De ez volt a fajta evolúció, amit kerestem.

Ha ez az egész futurisztikus univerzum nem az Ön számára, akkor miért nem léphet vissza időben a Spin Palace Online Kaszinóval, és játsszon néhány fordulót Aranykor Online nyerőgépek? A jó öreg napok sohasem adták meg nyereményeiket.

A VR-n túl - Kontaktlencse-technológia

A következő technológiai fejlesztés, amit olvastam, a nagyméretű fejhallgató eltávolításán alapult, és az információ közvetlenül a kontaktlencsén látható. Most már messze távoli jövőben beszélünk, így nem akarok senkit remélni, de ennek a technikának a lehetősége valójában sokkal reálisabb, mint amilyennek feltételeztem.

Kiderült, hogy már léteznek olyan cégek, amelyek komoly kutatást végeznek az ilyen jellegű dolgokban. Az a rész, amely korábban zavart engem, azaz, hogy a kontaktlencse tápellátása legyen, kicsi félreértésnek bizonyult a részemről. A kontaktlencse nem lenne tápellátása; az információ egy külső forrásból vetül ki az objektívre.

Akárhogy is, látszólag nagyon alapvető munka prototípusok vannak, amelyek mindenki számára reménykednek, hogy közvetlenül a kényes szemgolyóra vetített kaszinójátékokat tapasztalhatnak. A jövő valóban varázslatos hely.

A VR-en túl - közvetlen neurális interfész

A direkt numerikus interfész a sci-fi igazi dolgai. Egy személy fejébe beültetett chip, az elektronikus jeleket egyenesen a lelkes agyba robbantják. Nyilvánvaló, hogy ez a technológia soha nem fog valójában történni. Jobb?

Csúsztassa a száját, egyszerű. Bár még mindig nagyon korai szakaszban van, ez csak úgy történik, hogy ez a technológia legalábbis megvalósítható. Jelenleg folyamatban van a kutatás, amelyben az amputeek a kerekesszéket gondolataikkal vezérelhetik. Nagyon korai szakaszai vannak, de az alapja a jövőben jelentős előrehaladáshoz van.

Azon a részen, ahol egy kaszinó játékot egyenesen az agyadba fújnak, még nem dolgozunk, de tudod, hogy nem lesz messze a kezdeti áttörések után. Ha azt akarja, vagy nem fogja megkövetelni, hogy az agyadban legyen egy chip, hogy közvetlen kaszinóhozzáférés legyen, ismeretlen, de nem tudunk segíteni, de úgy gondolom, hogy a slot játék szerelmesei szívesen fognak áldozni. Egyrészről egy napszemüveget fognék egy szemgolyó lencséjén. Érzékeny szemem van, látod.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hol érhető el az online kaszinó technológia? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon