Hol érhető el a Slots?

0 Comments

Van olyan dolog, mint egy tökéletes design? Amikor először szembesülünk ezzel a kérdéssel, egy személy kísértés lehet mondani; nem. Végtére is, ha létezik egy olyan dolog, mint egy tökéletes tervezés, valóban állandó fogkefe és borotválkozó borotva tervezési frissítéseket kapnánk, amelyek egyre inkább idegennek tűnnek, mint az utolsó, és valahogy mindig magasabb árcédulát követelnek? Természetesen nem. Minden tervezési frissítés nyilvánvalóan feltétlenül szükséges, és nem a fogkefe és a borotválkozó borotválkozó kreatív csapatok reménytelen kísérletei, hogy kétségbeesetten tartsa a finanszírozást.

Személy szerint azt mondanám, hogy igen, van olyan dolog, mint egy olyan design, amely többé-kevésbé tökéletesen tökéletesült. A hula-karika nem feltétlenül igényel harangokat és sípokat, kivéve, ha egyszerűen csak egy trükköt csatol, átcsomagolja, és valami új és forradalmian újként értékesíti. Ami azt jelenti; a formatervezési minták tökéletesek lehetnek, de nem jelenti azt, hogy egy ok vagy más ok miatt nem lehet megcsípni.

A résidők játékai alapvetően megegyeztek a feltalálásuk óta. Igen, a dolgok eltolódtak és fejlődtek, de a nyerőgép alapelve többé-kevésbé azonos. Vannak orsók, spin, mérkőzések készülnek, és pénzt fizetnek ki. A nyerőgépeknek azonban fontosnak kell maradniuk, ami azt jelenti, hogy fejlődni fognak.

Technológia vezet az úthoz

A legnyilvánvalóbb evolúció A slot játékok alapja a technológia, ez magától értetődő. Elengedhetetlen volt, hogy a nyerőgépek a digitális korszakba ugorjanak, és így élve maradtak. A fogaskerekeket felváltotta az áramkörök, a képzelet animált animációval ellátott állóképek, és a kaszinó látogatói továbbra is nyerik a lehetőséget, hogy találkozzanak a hölgy szerencsével.

A digitális technológia is lehetővé tette, hogy a nyerőgépek belsejével bonyolódjon, több kifizetési vonalat, bővülő tárcsákat, és más ilyen érdekes újításokat vezessen be. A nyereményjáték lényege még mindig változatlan maradt, de a játékok öltözködése változott, hogy továbbra is érdekes maradjon.

De a kérdés az; hová innen? Hány további harangot és sípot lehet csatolni a slot játékokhoz, hogy újszerűek legyenek?

A jövőbe

A jövő előrejelzése megdöbbentően nehéz dolog. Csak nézd meg az 2000 év több korai sci-fi előrejelzését, és kétségbeesetten, hogy nem mindegyik ugyanazt a jumpsuit viseljük, ami a jövő logikai eredményének tűnt. Ami azonban a nyerőgépeket illeti, úgy gondolom, hogy van néhány dolog, amit pontosan meg lehet becsülni.

Először is mindannyian, de garantálhatom, hogy a nyerőgépek lényege továbbra is változatlan marad, függetlenül attól, hogy milyen messze van a jövőben. Ha a nyerőgépek még mindig az 2100-ben vannak, és valami azt mondja nekem, hogy hajlandó lesz, fogadhatok, hogy még mindig spinning orsókkal és megfelelő szimbólumokkal fognak rendelkezni. Ez a része a designnak, amit tökéletesítettek, és nem tudom elképzelni, hogy egy szerencsejátékot pontosabban lehessen ábrázolni.

De valami megváltozik, hogy frissen tartsák őket, mi van?

Szociális tapasztalat

Az egyik dolog, ami rúgott a résidőkre, az, hogy rendkívül egyedülálló élmény. Amikor egy játékot játszik, egy személy csak saját személyes kis világába tolódik be. Ez az, ami sok ember számára vonzó a játékokban, de nem tudok segíteni, de úgy gondolom, hogy egy több szociális játékot kell feltalálni.

Rulett és craps nagyszerűek azért, mert emberek csoportjait vonják be, és azon tűnődöm, hogy nem lehet-e egy slot játék egyenértékű. Mivel a játékosnak nincs módja arra, hogy befolyásolja a játékgép spin kimenetét, értelme, hogy bármely számú ember fogadhat egy spin-t, anélkül, hogy bármilyen hatása lenne a játékra. Bővebben bonyolultabb slot játékot tervezek, gyorsabbak és több speciális effektust is magukban foglalnak, és a játékosok olyan csoportjait, akik egy játékossal nézhetik a játékot. És ahogyan azt szeretnék, a figyelő játékosok csoportjai fogadásokat tudnak tenni a pörgetések bármelyikére.

Épp most lőttem a slot játékot arany? Talán. Ha ez az ötlet megtörténik, valaki biztosan küldjön nekem pénzt, hogy írjon róla.

VR, Nyilvánvalóan

Azt hiszem, mindenki a VR-t a jövőbeni előrejelzéseikbe helyezi, többször is, így aligha érdemes megismételni, hogy a jövő nyerőgépei valószínűleg VR-összetevővel rendelkeznek.

Kombinálja a VR-t a fent említett elképzeléseimmel, és most nagyon új és érdekes dolgokat keresünk. Egy online nyerőgépes világ, ahol a játékosok bejelentkezhetnek és szállíthatnak egy játékautomata vidámparkba, fogadásokat, spinning orsókat, és talán egy fantasy világbajnokságban tűzijátékokat néznek.

Túl messze? Elfogadható. Csak emlékezz a pénzemre, hogy eljuttassam a szociális játékokat.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hol érhető el a Slots? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon