Ki fog nyerni a Wimbledon női teniszcímet 2019-ben?

0 Comments

Wimbledon vonzza a tenisz rajongókat a világon, akik mindent tudni akarnak: Ki lesz az 2019 női Wimbledon bajnok? A füves udvarok és a szamóca és a tejszín körülbelül olyan hagyományos, mint egy brit nyáron, a hagyományos tenisz otthonában. De az idei cím egy ismerős névre kerül az ATP-körön? Vagy mi vagyunk egy kihívásért egy tehetséges kívülállónak? Vajon az online sportfogadási esélyek előnyben részesítik-e a létrehozott hölgyi játékosokat, vagy talán valaki, akit a pundits úgy vél, hogy megzavarja a megalapozott rendet?

Tehát nézzük meg az öt vezető pályázó esélyeit, akiknek a szakértőknek nagyszerű lehetőségük van az idei Wimbledon Ladies 'Singles rendezvényen az ezüstre való felvételre.

1) Serena Williams

Egy jobbkezes amerikai teniszező, aki uralta a sportot, mivel megnyerte az első Grand Slam címet 1999-ben, Serena Williams most vitathatatlanul jön a híres karrierje végéig. Mindazonáltal, még az 37 éves korában Serenának még mindig van képessége és tapasztalata, hogy nehezen illeszkedik, ha a dolgok elindulnak. Nem idegen Wimbledonnak, hét alkalommal nyerte meg a címet, az utolsó két alkalommal pedig 2015 és 2016 volt.

Serena Williams összesen 23 Grand Slam kislemezeket követelt, ami a jelenlegi Grand Slam verseny nyertese. De miután időt veszített a szülési szabadság sportjával, egyre inkább úgy néz ki, mintha Serena és a felső szintű tenisz végül más irányba haladna.

2) Petra Kvitova

A cseh A professzionális teniszező, akinek jó hírnevét egy erőteljes földrengés által támogatott, változatos játék köré építették, Petra Kvitova is ismert, hogy a tenisz rajongók kegyetlen kés támadás áldozata. Ez az eset az 2016 otthonában történt, és néhány hónapig nem tudott teniszezni, mert súlyos sérülést okozott az ütő kezét. Kvitova most már az 6-ben van a világon. Annak ellenére, hogy mind a 2011, mind az 2014 Wimbledon címét megnyerte, azóta nem adta hozzá a főcímek listájához. Azonban az 2019-ban elérte az ausztrál Open Grand Slam döntőt, ahol ő elveszett Naomi Osaka-nak, most élvezi a visszatérését a legjobb formájához. Sikeres a WTA Tour rendezvényein Sydney-ben és Stuttgartban, talán még egy igazi dönthetőséget alakított ki Wimbledon címén.

3) Naomi Osaka

Naomi Osaka a jelenlegi női szám 1-ként rangsorolt ​​mindössze két Grand Slam címet: az US Open 2018-ben, amelyet az Australian Open követett az 2019-ben. Egy agresszív alapvonalú játékos, Osaka erős szolgálatot és jó előjellel rendelkezik. A szakértők azonban rámutatnak készségeikre és következetességükre, amelyek lehetővé teszik számára, hogy a hosszú gyűléseket vezérelje, mint kulcsfontosságú jellemzőt, amely most új szintre lépett. Mióta jól sikerült az idei francia Openben, Naomi mégis elvesztette az egyenes sorozatokat a harmadik fordulóban lévő nem-ápolt játékosnak. Amerikai Serena Williams). Talán ez a csalódás valójában segíthet a kampányterveinek újragondolásában, és lehetővé teszi, hogy újra összegyűjtse az erejét, hogy megpróbálja hozzáadni egy Wimbledon bajnokságot a jelenlegi Grand Slam címek listájához.

4) Angelique Kerber

Jelenleg a 5-et a világon rangsorolta, NémetországAngelique Kerber az 2018 Wimbledon győztese, aki egyenes sorozatban legyőzte Serena Williams-t a női döntőben. Egy korábbi 1 2016-ben, Kerber eddig három Grand Slam címet szerzett a karrierje során: az US Open 2016-ben, az Australian Open az 2016-ben, és természetesen a korábbi Wimbledon sikere. Az 2016 két főcíme mellett az Angelique Kerber ezüstérmet is nyert, miközben az olimpián versenyzett. Most, hogy valamilyen formában újjáéledik, Kerbernek megvan a képessége, hogy részt vegyen egy olyan bírósági játékban, amelyet egy robusztus ellenütő stratégia jellemez.

5) Garbine Muguruza

SpanyolországGarbine Muguruza egy másik volt Wimbledon-győztes, aki az 2017 döntőben két sorozatban verte a Venus Williams-t. Miután már megnyerte a francia nyílt címet az 2016-ben, a Muguruza jelenleg kétszerese a Grand Slam győztese. Bár a világon csak 19-t rangsorol, Garbine Muguruza szeptemberben 1-ben került 2017-re. A Muguruza a bíróság mindkét oldalán erőteljes földrengéséről híresen gyakran képes a gyűlések menetét diktálni. És amikor hatalmas szolgálata is jól folyik, hatalmas ellenfél lehet.

Szóval ki vezeti a mezőt?

A szakértők rámutatnak, hogy a tavalyi Wimbledon-ban a negyedik záró szakasz előtt a tíz legmagasabb vetőmagot látták el a futásról. Tény, hogy az elmúlt tizennyolc év során az esetleges Wimbledon győzteseinek több mint 50% -a volt a ranglistán kívül az első négy helyezett. Az ilyen statisztikák azt sugallják, hogy ez a verseny most már meglehetősen nyitott és nehezen megjósolható. Ennek ellenére a hölgy döntősök nevének megnézése (függetlenül a tényleges ranglistájuktól) azt mutatja, hogy bizonyos játékosok (beleértve Serena Williams, Petra Kvitova, Garbiñe Muguruza és Angelique Kerber) a legutóbbi Wimbledon-bajnokságok döntőjévé váltak. Ezeken az okokon egyedül ez azt sugallná, hogy ez a jelenlegi lista legalább érdemes gondosan megvizsgálni.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ki fog nyerni a Wimbledon női teniszcímet 2019-ben? Frissítve: Június 28, 2019 Szerző: Damon