Ki az Egyesült Államok új hangszórója?

0 Comments

Az 3, január 22-én, Paul Ryanből átveszi a Nancy Pelosi-t az 2019nd elnöke. Egyesült Államok Képviselőház, hatalmas szerepe az ország alkotmányában. Pelosi, a Demokrata Párt tagja, az utódsorban a második a legmagasabb irodát vállalva, csak az elnök és az alelnök előtt. Már létrehozta a hullámokat a szerepében, miután az ovális iroda vezetőjével találkozott az ő nagyszerűen tervezett terveivel, hogy egy falat építsenek Mexikó és a USA. Pelosi nem idegen a washingtoni politikai hangulathoz. Korábban az 2007 és az 2011 között volt az előadó szerepe, amikor George W Bush elnök volt, és ez lett az első nő. A sok politikai kommentátor kérdése az, hogy Trump találkozott-e a Pelosi meccsével, és aki az elkövetkezendő években valószínűleg jobban lesz, mivel mindkét fél elkezd egy új elnökválasztásra?

Liberális politikai karrier

Pelosi-t Baltimore-ban emelték, ahol a bátyja a demokrata polgármester volt, de karrierjét Kaliforniában építette az 1970s és az 1980-eken. 1976-ben választották be az örökbefogadó állam demokratikus nemzeti bizottságaként, melynek szerepe két évtizede folytatta. Az 1987-ben lépett be az amerikai képviselőházba, és azóta számos kulcsfontosságú munkát tartott a pártjának, különösen az 2004 házigazda-vezetőjévé.

Pelosi-t általában liberálisnak tartják számos kérdésben. Például a bevándorló és az LMBT-jogokat támogatta. Támogatja a marihuána használatának legalizálását, és a CIA által alkalmazott szigorúbb kihallgatási technikák ellen szólalt meg. Azonban Pelosi az 2006 internetes szerencsejáték-törvényjavaslat mellett szavaztak, amely számos kaszinónak jogellenesvé tette, hogy szinte valamennyi amerikai államban online működhessen. Bizonyos liberálisok kritikát is szereztek Edward Snowden, az aktivista elítélése miatt, aki feltárta, hogy az amerikai hatóságok milyen mértékben gyűjtöttek adatokat az állampolgáraikról.

Ez azt jelenti, hogy miután Pelosi visszatért az 2018 középtávú választásai után, azonnal megtette a lehetőséget, hogy megmutassa liberális álláspontját a bevándorlással szemben, mivel nem hajlandó finanszírozni az elnök mexikói fal projektjét. Ismételten beszélt az elnök 2016 választási kampánya és Oroszország közötti állítólagos kapcsolatokról. Valószínűleg folytatja a folyamatban lévő ügy vizsgálatát. Pelosi ellenezte, hogy az Egyesült Államok részt vegyen az első öbölháborúban és annak későbbi részében invázió Bush Junior elnöke.

A kihívás a demokraták számára

A Trump számos támogatója között van egy nagy alszakasz, amely korábban nem szavazott a választásokon. Az 2016-ben elért sikere sok tekintetben az volt, hogy képes volt beszélni e csoport törekvéseivel és egyáltalán mozgósítani őket. A szövetségi kormány leállása miatt a Pelosi - és mások a Demokrata Pártban - a mexikói fal fölé keresték, a kérdés az, hogy ki fogja hibáztatni az embereket? Nyilvánvaló, hogy az elnöki elbeszélés az, hogy Pelosi szándékosan leállítja a szövetségi kiadásokat annak érdekében, hogy egy bizonyos politikai ponton nyerjenek. Ez most már nem mosson a legtöbb szavazóval, de ha a válság továbbra is fennáll, egyesek csak azt akarják, hogy az ügyet kompromisszumos megoldásra hozzák. A Pelosi és a körülötte megválasztott választott politikusok kihívása az, hogy győzelmet szerezzen az elnök felett, de nem azért, hogy az 2020-ben a közelgő elnöki versenyre való elidegenedés rovására kerüljön.

Pelosi elnök?

Az 78 korában, amikor másodszor is felvette a hangszóró székét, kevés Amerikai a politikai elemzők úgy vélik, hogy Pelosi az 2020-választásokon elnöke lesz. Természetesen, Donald Trump csak egy kicsit fiatalabb, mint Pelosi, alig négy év alatt, és kevesen várják el, hogy ne keressen második hivatali időt. Természetesen, ha Pelosi a kalapját a gyűrűbe dobná és a demokratikus jelölést keresné, akkor nagy lelkesedéssel találkozhatnának a pártjának „liberális központjában”. Biztosan tudja, hogyan lehet a szövetségeseket, amikor közös bejelentése Chuck Schumer, a szenátus vezetője, megmutatta.

Mindazonáltal a jelöltek demokratikus területe valószínűleg nagy lesz, és számos politikus már elkötelezett a futás mellett. Julian Castro a Texasból, John Delaney Marylandből és Tulsi Gabbard a Hawaii-ból - széles körben tekintik a baloldali jelöltnek, aki Bernie Sanders módon fog futni. Több várhatóan követni fog, és a folyamat valószínűleg zúzódás lesz. A Pelosi Trumpdal folytatott csatáival még mindig nem tudott harcolni kollégáival, hogy megnyerje pártja jóváhagyását. Ez azonban az amerikai politikában példátlan idők, így ki tudja?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ki az Egyesült Államok új hangszórója? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon