Ki fog győzni az 2019 Formula One-ban?

0 Comments

A Motorsport mindig nagy figyelmet fordít, és az új Formula 1 szezon nagyobb érdeklődést mutat, mint a legtöbb. A vezető globális motorsport-verseny 2019 iterációjával a csapatok körüli izgalom és a legjobb vezetők is érzékelhetőek. Nemcsak az online sportfogadások iránt érdeklődők valódi lelkesedése van, de sok pundit most a versenyt versenyképesebbnek tartja, mint az elmúlt években. Végtére is, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel nyolcat nyertek az utolsó kilenc bajnokság közül, a Mercedes és a Red Bull címét.

Vajon az 2019 véget vet a Hamilton legutóbbi dominanciájának, és meglátja Vettel visszatérését, vagy újonnan érkezik áttörés? Első alkalommal, a 2007 óta, először nyerte el a Ferrari, a forróan dobott olasz csapat a vezetők bajnokságát? Vizsgáljuk meg azokat a járművezetőket, akik a legtöbb nyerési esélyt és a megfelelő csapatokat látják.

1. Lewis Hamilton

A XLUMX-i McLaren rekordos újoncszezonja után Hamilton továbbra is sikeresen szereti a szerelmeseit. Az 2007-ben az angol építőmesternek a címét vette át, mielőtt csatlakozott a Mercedes-hez az 2008-ben. Azóta Hamilton nyerte mind a kettőt, a kettő közül évszakok. Mint ilyen, kevesen úgy vélik, hogy bármi más, mint egy komoly versenyző az 2019 címhez. Végül is, a vezető a tavalyi vezetői bajnokságban jóval több 400 pontot gyűjtött össze, ami a legtöbb volt a Forma-1 történetében.

Néhányan azonban úgy gondolják, hogy a verseny Hamilton és csapattársa, Valterri Bottas felől áll. Néhányan rámutattak, hogy a Bottas kevésbé látott megbízhatóságot az autójával szemben a korábbi évszakokban, mint a Hamilton, és hogy a mechanikai problémák könnyen befolyásolhatják mindkét járművezető eredményeit. Mások azt látják, hogy Hamilton nagyobb sikert aratott ugyanabban az autóban, mint egy zseni jelét a kormány mögött, mint egy vezetőt, aki ápolhatja versenyautóját a világ minden tájárólszámai azt jelenti, hogy átlagosan kevesebb hibát észlel. Csak az idő fogja megmondani, hogy valaki kiüti-e a felső helyről!

2. Sebastian Vettel

Az 52 verseny nyerte és négy világbajnokságot nevéhez fűződik, egyetlen komoly motorsport-rajongó sem írná le Vettelt. A német versengés Hamiltondal már legendás, de egy teljesen új fejezetet venné, ha az 2019-ben nyerhetne, és így ötödik darabonként illeszkedne az angol teljes fogásához. Továbbá, mivel 2015 Vettel vezetett Ferrarival, annak ellenére, hogy négy egymást követő bajnokságot nyert az 2010-től. Sokan úgy vélik, hogy ez a lépés hosszú távon megtérül az olasz kivitelező erőforrásai és a puszta javulás iránti vágy miatt. A Formula One számos rajongója nagyszerű szeretettel rendelkezik Ferrari, a sport egyik legszebb márkája iránt, és nem kétséges, hogy a Vettel-győzelem jól megy a világon.

3. Charles Leclerc

A franciák ismeretlen mennyiségűek lehetnek, mert még soha nem versenyzett a Formula-1-es első csapatért, de sokan úgy vélik, hogy Leclerc sötét lónak bizonyulhat. A Monaco-születésű vezető csak az 2017 formátumúvá vált a Formula Two-ba. Azóta Leclerc egészen természetesen halad a Formula 1-hez. Az 2018-bajnokság alatt Sauber-hez vezetett, amelyet Alfa Romeo Sauber F1-nek neveztek el a szezonban. Az 21 éves lány jól teljesített csapata számára, és az azerbajdzsáni Grand Prix-ben lenyűgöző hatodik helyet kapott. Következetesen jobban teljesített, mint a tapasztaltabb csapattársa. Nyilvánvaló, hogy a potenciálját észrevette a Ferrari, aki a hetedik helyezés után a szezon végéig futott alá. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy gyorsabb autóban a csúcsvezetőket a kockás zászlóig fogja nyomni.

4. Max Verstappen

Annak ellenére, hogy soha nem volt a pozícióban a Formula-1 versenyen, mivel az 2014-ban a sport felső szintjén kezdett versenyezni, a Verstappen öt nagydíjat nyert. A holland ember a negyedik helyen végzett az 2018 versenyzők bajnokságában, melyet sok rajongó gondolta, hogy az autója problémái miatt a szezon elején erős volt. A Verstappen még egyszer megkezdi a Red Bull-ot az 2019-ben, és ha következetesebb eredményeket készít, akkor kihívást jelent a címért. A régi csapattársa, Daniel Ricciardo elment, és Verstappen Pierre Gasly mellett, korábban Toro Rosso-nál fog vezetni. Néhányan úgy vélik, hogy vitathatatlan vezető vezetőként kapja meg a további csapat erőforrásait, amelyeket a kerék mögött szerzett készsége megérdemel.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ki fog győzni az 2019 Formula One-ban? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon