Ki nyeri a Wimbledon férfi teniszcímét 2019-ben?

0 Comments

Minden Grand Slam verseny különleges alkalom, de Wimbledon az, amely egyenlő mértékben felhívja a puristákat és a lelkes tenisz rajongókat. Wimbledon még mindig a világ hagyományos teniszjátékában játszott a fűben, miután a brit nyár júniusra és júliusra halad. De ki a legvalószínűbb, hogy megnyeri a rangos férfi címet az 2019-ban? Vajon az online sportfogadás várhatóan egy ismerős nevet fog látni a trófeán, vagy valaki, aki megzavarja a megalapozott hierarchia dominanciáját?

Vessünk egy pillantást az öt első futóra, akik a szakértők szerint jó eséllyel tudják felemelni a csészét, miután megnyerte a legtöbbet, amit az összes legnagyobb füves bírósági versenynek tartanak.

Roger Federer

Nem tűnik teljesnek Wimbledon Roger Federer jelenléte nélkül. A professzionális teniszpálya főszereplője sok éven át, nyugodt temperamentuma és selymes képességei minden igazi tenisz-rajongónak értékelik és megcsodálják. Egyre többé-kevésbé állandó tagja a Nagy Négynek, Djokovic, Murray és Nadal mellett, Roger Federernek magabiztosnak kell lennie az idei reneszánsz után. Ő mindig félelmetes ellenfél a fűben, ami kétségtelenül az egyik igazán erős területe. Már hihetetlen számú Wimbledon-győzelmet nyert - eddig nyolcan van - az 2019 jól látta, hogy hozzáadja ezt a teljes összeget.

Ahhoz, hogy az 37 korában elérjék ezt a játékot, nemcsak az évelő riválisokat, mint a Nadalot és a Djokovic-t kell meghódítania, hanem a mai Wimbledon bajnokok terméséből származó kihívásokat is. Aztán ott vannak azok a feltörekvő tehetségek, akiket az alkalom ihlette, akik mindig képesek a legjobban a legjobban beillesztett kedvencek közül. De aki olyan sokáig élvezte a karrierjét a csúcson, talán Federer legnagyobb próbája lesz, hogy sérüléstől mentes marad-e az egész versenyen, és vajon még mindig van-e éhsége és lelkesedése, hogy meglátja őt a keményebb pillanatokban, amelyek várnak bármely újabb Wimbledon bajnok az úton, ami egy másik figyelemre méltó korona lenne.

Rafael Nadal

Mindig dicsérve, mint egy ötös formátumú, agyagpályákon játszó kiváló szakember, amely részben magyarázza nagyszerű rekordját olyan eseményeken, mint a francia nyílt bajnokság, Rafael Nadal is erőteljes erő bármilyen felületen és ellenfél ellen. Sajnos ez a rendkívül tehetséges teniszcsillag, karrierje során nem volt nagy szerencséje sérülésekkel. Tóna nagybátyja és egykori edzője azt mondta, hogy néha nem olyan teniszezőnek tekinthető, hanem „sérültnek, aki teniszez”. Tehát több mint lehetséges, hogy a spanyol megérkezhet az idei Wimbledonban, hogy valamilyen fizikai fájdalmat kezeljen.

A kétszeres Wimbledon bajnok, Rafa utolsó diadalja az 2010-ban volt, amikor megverte cseh második helyezett Tomáš Berdych. Energetikus stílusának és harcias természetének köszönhetően Nadal nagyszerű kedvence a tömegeknek, és általában nagyon jól működik ebben a versenyben. Bizonyos mértékig a szerencséjét meghatározhatja a korai szezonra vonatkozó erőfeszítések, amint ismét arra törekszik, hogy uralja az agyag bírósági világát.

Novak Djokovic

Mivel a jelenlegi uralkodó Wimbledon bajnok és az 2019 Australian Open nyertese, Novak Djokovicot az idei bajnokság forró kedvencének tartják. Ez a jobbkezes szerb a 74 főcímeit pályafutása során nyerte el, amely összesen négy Wimbledon bajnokságot, valamint az ausztrál Open sikereit nyerte el, amit hét alkalommal nyert, és a francia és az amerikai megnyitásokat. Jelenleg a 1-et rangsorolja a világon, a Djokovic még egy újabb Wimbledon döntőbe juthat. Ha azonban a fölényét egy ötödik Wimbledon címmé kívánja átalakítani, elengedhetetlen, hogy biztosítsa, hogy fenntartja a koncentrációját.

Az idei férfi bajnok, aki 2.35 millió fontot kap, az 100,000-díj növekedése az 2018-díjas poton, Djokovic-nak rengeteg ösztönzője lesz arra, hogy megismételje a tizenkét hónapos sikerét. Akkoriban három éven át győzte le a dél-afrikai Kevin Andersonot, miután meglepődött a több mint egy évig tartó ATP futam, anélkül, hogy nagy címet nyert volna. Az a tény, hogy Djokovic mindig nagy alkalom volt, jó helyzetben kell állnia.

Marin Čilić

Horvátország Marin Čilić, a Wimbledon második helyezettje az 2017-bajnokságon, jelenleg a 13-nél a világon. Szóval, annak ellenére, hogy az US Open Champion 2014-ben volt, úgy tűnik, hogy valami kívülálló. Mindazonáltal boldogan tudja, hogy gyakran eljut a Grand Slam események későbbi szakaszaiba. Egy gyors kiszolgálással és erőteljes talajvonásokkal, soha nem lehet kizárni, ha a húzás elkezd esni.

Alexander Zverev

A német Alexander Zverev a jövő 1 világának számít, de Wimbledont a helyszínre tehetné, ahol eléri az első Grand Slam győzelmét? Ami talán nem az ő javára van, hogy Zverev eddig nem nyert füves bírósági címet. Mindazonáltal a játékban sikerül a fűben, és olyan játékosgá fejlődik, aki öt helyen áll otthon. Bár ez zaklatott lesz, ha Zverev győzedelmeskedik Federer vagy Djokovic felett, nem lesz igazán meglepetés.

Tehát ki áll nyerni?

Sok szakértő szerint az idei cím Novak Djokovic vagy Roger Federer lesz. Van azonban egy erős érzés, hogy ez lehet az az év is, amikor Alexander Zverev követeli követelését. Ezt statisztikai szemszögből nézve vissza kell térnie az 2002-hoz, hogy megtalálja a legutóbbi alkalommal, amikor a Big Four-n kívüli játékos egy wimbledoni győztes volt. De ez azt jelenti, hogy az intelligens pénz már a megfelelő helyen van? Vagy azt sugallja, hogy Zverevnek nagyszerű

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ki nyeri a Wimbledon férfi teniszcímét 2019-ben? Frissítve: Június 22, 2019 Szerző: Damon