Miért zöldek a kaszinó játékok?

0 Comments

Bármely rendszeres játékos észrevette, hogy majdnem minden kártyajáték zöld asztalon történik. Annyira megszoktuk ezt a hagyományt, hogy nem hagyhatjuk abba a gondolatot, hogy honnan származik, de minden bizonnyal furcsának érezné magát a póker vagy a póker kezének. Blackjack az asztalon, ami nem más, mint zöld!

Az asztalon lévő zöld szövet mögött két rész található. Az egyik a kaszinójátékok kezdete.

Eredetileg egy baize nevű anyagot használtak a snooker asztalok fedezésére, mivel a texturált anyag súrlódást okozott, ami lassított a golyókat egy kicsit, és könnyebbé tette őket az irányítás és a közvetlen irányítás. A zöld színt választották, mivel a fű, amit több hagyományos golyójáték zajlott, utánozta.

Amikor a kaszinó és a kaszinójátékok nagyrészt illegálisak voltak, sok tiltott kártyajáték kerülne a snooker csarnokban. A játékok elrendezését a snooker asztal zöld baize-jén hoztuk létre, és könnyen letörölhető vagy eltakarható volt, a rendőrség megpróbálhatja a létesítményt.

A zöld baize-táblák szokása nemcsak esztétikai célokra folytatódott, de megállapították, hogy a szövet ideális a kártyák kezelésére. Egy kereskedő gyorsan átadhatná a kártyákat anélkül, hogy az asztal tetejéről csúsznának, de még mindig eléggé mozogtak a játékos felé, hogy nem fordultak át.

Az utóbbi években azonban elérhetővé vált az a lehetőség, hogy ugyanolyan anyagot készítsünk különböző színekben, de a színe nagyrészt zöld. Míg a hagyomány ennek nagy részét teszi ki, rengeteg tanulmányt is végeztek a színnek az ember hangulatára és a lelkiállapotra gyakorolt ​​hatásáról. A bizonyítékok nagyrészt azt mutatják, hogy a zöld szín nyugodt, bizalmi és jólétérzetet kelt, míg a színek, mint a vörös vagy fekete, feszült légkört hozhatnak létre.

Van még néhány tanulmány a kék színben, és sok kék fedett kaszinóasztal található. A kék is nyugtató színnek tekinthető, és egy kis változatosságot biztosít a hagyományos zöldnek. Néhány kaszinóban különböző színekkel rendelkező asztalok is szerepelnek, amelyek a minimális téteket vagy téteket jelzik.

A tanulmány mindegyike félrevezető volt, mi szokás lények vagyunk, és egy jó asztali játék nem érzi ugyanazokat a dolgokat, mint a zöld asztalnál!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért zöldek a kaszinó játékok? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: