Miért mindig vannak a digitális asszisztensek?

0 Comments

A digitális asszisztens körülvágása biztosan szórakoztató. Beszélsz, és nincs más választása, mint meghallgatni és végrehajtani az Ön igényeit, függetlenül attól, hogy milyen rejtélyes lehet, vagy nem. Bármi legyen is a kívánsága, akkor ezt kétszer is meg kell tennie, és anélkül, hogy merészkednie kéne az indítékaira. Szeretné egy durva, ranting szöveges üzenetet küldeni a főnöködnek, átokszóval, mint írásjelek? Meg fogja csinálni, még csak egy hangulattal sem bír a hangjában… imádom.

Mintha őszinte lennék itt, a leggyorsabb, legmegbízhatóbb személyi asszisztens. Ami valószínűleg az, amit ezek a digitális asszisztensek készítenek.

De előfordulhat, hogy a digitális asszisztensek mindig nőiek, legalábbis alapértelmezés szerint? Még az első GPS-navigációs rendszereknél is, a használt digitális hangok mindig is nőiek voltak. Annak ellenére, hogy most már sokkal hihetetlenebb emberi hangot adtak, mintha egy állandóan bosszantott brit nőnek hangzott volna.

Siri, Alexa, Cortana… nem közöttük Frank, Robert vagy James. Kíváncsi, ha abbahagyja a gondolkodást, és elkezdi csodálni, hogy milyen pszichológia van benne.

Az asszisztensek hagyományosan nőiek

Az emberi asszisztensek és titkárok nagy többsége nő. Tény, hogy talán csak azt mondhatod mindent. Mikor volt az utolsó alkalom, hogy beléptél egy telephelybe, és egy nő nem üdvözölte? Általában vonzó fiatal, aki annyira mosolyog, hogy az összes jövedelmének felét a lehető legjobban megtartja a fogai megtartásához.

Szóval, ez csak azt jelenti, hogy egy digitális asszisztens is egy női hangot képvisel. Természetesen a digitális asszisztensnek nem kell aggódnia, hogy a foga fehér. Legalábbis még nem.

A Spin Palace Casino az indok hangja, amikor eldönti, hogy hol játsszon a világ legjobb online kaszinójátékai között. Játsszon minden hónapban új játékokat, és ne unatkozzon! Próbáld ki ma a legújabb címünket, Romanov Riches online slots!

A női faktor

Nem azt jelenti, hogy néhány embernek nincs elég hangja, de nehezen tudnátok találni egy nyugtató, vonzóbb hangot, mint egy hölgy. Clifford Nash professzor szerint a Stanford Egyetemen az embereket egyszerűen úgy tervezték, hogy vonzóbbak legyenek a női hangok. Miért? Nos, mindannyian van egy anya, és mindannyian elkezdtük a méhében. Ez elég sok mindent mond.

Szóval, amikor olyan hangot találunk, amely az ember legszélesebb spektrumát kéri, ez egy női. A freudi viccek átkozottak, csak annyira történik, hogy az igazság.

Ez a szabvány ebben a pontban

Ha nemrég egy repülőtéren voltál, valószínűleg észrevette, hogy a bejelentő hangja nő. Hívjon egy ügyfélszolgálati központot, és majdnem mindig kezdetben beszél egy nővel. De térjünk vissza a telefon hajnalához, és egy kicsit megtanuljuk, hogyan kezdődött el. A telefonszolgáltatók, amikor még mindig dolgok voltak, először tizenéves fiúk voltak, más okból, mintha bőségesen lennének, és olcsó munkaerő volt.

De a tizenéves fiú demográfia nem ismert, hogy udvarias. Valójában kiderült, hogy durvaak voltak az ügyfelek számára, gyakran gyakorlati vicceket játszottak, és szerették, hogy általában a fájdalom a seggben. Ezt figyelembe véve Alexander Graham Bell egy fiatal hölgyet emma Nutt nevű bérelt, és az elkövetkező évtizedek során beállította a normát. Ő udvarias volt, barátságos, szerette munkáját, és alapvetően az egyetlen oka, hogy az 1880-ok végére minden telefonszolgáltató kizárólag nő volt. Ezért, mivel a telefon feltalálása gyorsan kiderült, hogy melyik nem volt a legjobb választás, ha valakit keresünk az ügyfelekkel szóban.

Végső gondolat, HAL 9000, az 2001 gyilkos gépe: A Space Odyssey női hangja Athena lesz. Az utolsó pillanatban Athena-t HAL-ra változtatták, és a fenti információk alapján valószínűleg kitalálod, miért. A HAL fenyegető és félelmetes, nem megnyugtató és nyugtató volt, és úgy tűnik, hogy a legtöbb ember nem hiszi, hogy ez egy hölgy szerepe. Cleary, hogy nem adták le az ex-barátnőmet…

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért mindig vannak a digitális asszisztensek? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: