Miért a Blackjack több esélyes játék

0 Comments

Az egyik leghasznosabb dolog, amit a játék során emlékszel Blackjack a Spin Palace-nál az, hogy ha komolyan vennénk a győzelmet, akkor többet kell, mint véletlenre vagy szerencsére az oldaladon. Szüksége van ugyanakkor stratégiára is.

A szerencse minden bizonnyal segít, figyelembe véve, hogy sem az Ön, sem a kereskedő nem tudja meghatározni, hogyan fogják kezelni a kártyákat. Egyáltalán nem lehet tudni, hogy milyen kezével kezdesz.

Menj túl a szerencsére

Mivel azonban a fedélzeten korlátozott számú lap van, az asztalon három látható kártya található, az 21 pedig a mágikus szám, a legkülönbözőbb stratégiák, amelyek mindezt figyelembe veszik, a legelőnyösebbek lehetnek.

A legtöbb játék egy olyan cipőt használ, amely nyolc kártyacsomagot tartalmaz, ahonnan a Jokers eltávolításra került. A négy nyolcszor ismétlődő nyolcszor, az 21 pontokat megérző blackjack-kéz minden 22-kezével kell foglalkozni.

Ez nyilvánvalóan nem nehéz és gyors szabály, de minden bizonnyal érdemes szem előtt tartani. Nem kell elkezdeni a kezek vagy kártyák számolását, de amit tehetünk, olyan stratégiákat kell megvalósítani, amelyek figyelembe veszik az esélyeket.

Támogasson a Stratégia több mint szerencsére

Néhány, de nem mindegyik blackjack-stratégia meglehetősen bonyolult és sok órát vesz igénybe. Ne hagyd, hogy ezt a tanulást megtanítsa, mert mindig szabadon gyakorolhatja a Spin Palace-t.

Javasoljuk néhány egyszerűbb stratégia tanulását és végrehajtását. Így megszokhatod az ötletet, hogy többet véletlenre támaszkodsz, amikor játszol.

Gyors és egyszerű Blackjack stratégiák

Amikor megosztották Ászok és kilométerek, szétválaszthatja őket. A kettő, a hármasok, a hetesek és a kilencek is megoszthatók, de ne legyél túlságosan lelkesedve az ötösek és tízek osztására.

Ha a kezed 10 vagy 11 pontot ér, dupla le, és vegyen egy másik kártyát, hogy javítsa az összeget. Ez általában nem jó ötlet egy ilyen kézre állni, mert a kereskedő valószínűleg jobb lesz.

Állj, ha összesen 17 vagy annál magasabb, és a kereskedőnek hét vagy annál magasabb értéke van. Akkor is állhat, ha 12 vagy több pontja van, és a kereskedőnek öt vagy hat pontja van; vagy ha van 13 pontja vagy annál magasabb, és a kereskedőnek kettő vagy három van.

Játssz most a Blackjack-t a Spin Palace-ban, és finomítsa a készségeit, hogy a lehető leggyakrabban legyőzze az 21 kereskedőt!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a Blackjack több esélyes játék Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon