Miért a Blackjack stratégiai játék

0 Comments

Van két elemek minden sikeres játékhoz Blackjack. A szerencse az egyikük, mert sem az Ön, sem a kereskedő nem tud nagy mértékben befolyásolni, hogy milyen jól elkevert kártyákat osztanak meg.

A másik elem a stratégia, mert a klasszikus játékban csak annyi lap van a fedélzeten. Ez azt jelenti, hogy megtanulhatja, hogyan játsszon le a kezed által kezelt kezeket olyan módon, amely növeli a nyerési esélyeit.

A Blackjack stratégia közelebbi nézete

Sok blackjack-játékban nyolc kártyatartót használnak. Amikor a kártyákat összekeverik, egy 21 pontot megérző blackjack-et átlagosan minden 22-kezünkben fognak kezelni.

Tekintettel arra, hogy van egy bizonyos számú használt kártya, a kártyák megjelenésének kombinációja korlátozott. Persze, a szám hatalmas, de még mindig korlátozott.

Pontosan ez az oka annak, hogy a kártyaszámlálók számíthatnak kártyákra, hogy megpróbálják megverni a játékot. Ne aggódj; nem azt javasoljuk, hogy elkezdjük számolni a kártyákat.

De mit tehetünk, hogy megtanulj néhány stratégiát az egyes kártyák esélye alapján, amikor a kereskedő feltárja a lyuk kártyát. A Blackjack-stratégia inkább az esélyekkel való együttműködés módja, mint ellenük.

Blackjack stratégiák az Ön elindításához

Ha a blackjack-stratégiák használatával javíthatod a játékodat, itt van néhány stratégia, amivel elkezdheted. Ezek többsége a kezedben lévő kártyák összesített összegén alapul.

Állj, vagy játszd le a kezedet, amikor az Ön rendelkezésére bocsátották, amikor a teljes összeg 13-on vagy több ponton van, és az osztó kártyája kettő vagy három; vagy ha a teljes összeg 12 vagy annál nagyobb, és a kereskedő kártyája öt vagy hat; vagy ha a teljes összeg 17 vagy annál nagyobb, és a kereskedő kártyája legalább hét.

Hit, vagy vegyél egy másik kártyát, amikor a kezed összesen nyolc vagy annál kevesebb. Függetlenül attól, hogy mi a kereskedő kártyája, mindig próbálja meg javítani az alacsony összeget.

Duplázzuk vagy duplaítsd meg a tétet, és vegyél egy másik kártyát, ha a kártyád egy 10 vagy 11 kombinált pontot ér. Ha úgy dönt, hogy az 10 vagy 11 pontokkal áll, akkor jó esély van arra, hogy az osztó keze megveri a tiédet.

Oszlopok és ászok megosztása, és fontolja meg a két, hármas, hetes és kilenc darabot. Ne kísértés, hogy az ötleteket és az 10-eket osztja meg.

Jöjjön el velünk a blackjack, és megtudja, hogy javíthatja-e most a játékot a nagyszerű stratégiákkal!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a Blackjack stratégiai játék Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon