Miért a csótány tej az új szuperétel

0 Comments

Úgy tűnik, mintha minden más nap egy új, egészséges táplálkozási trend alakulna ki. Ha nem egy vagy több gyümölcs és fűszer keveréke, akkor ez egy látszólag csodálatos gyökér egy távolabbi földről. Néhány ilyen trend olcsó és könnyen hozzáférhető, míg mások megkövetelik, hogy nyerjen egy kaszinó online jackpotot, mielőtt megengedheti magának, hogy megpróbálja őket!

Érdekes azonban, hogy az egészségügyi táplálkozási trendek túlnyomó többsége elhagyta a legtöbbet, még akkor is, ha megvan a lehetőségük, hogy megpróbálják őket kipróbálni, ami valóban megállíthat és gondolkodhat arról, hogy milyen csodálatos volt bármelyikük, ha elfelejtették őket hónap.

De a legújabb egészségügyi élelmiszerek trendje csak ragaszkodhat. Nem azért, mert csodálatos, mert ez az egyik leginkább lázadó dolog, amit képzelhetsz. Mi az? Miért természetesen a csótány tej és a különböző csoportok a következő legjobb dolognak hívják, hogy a tápanyagokat több étvágygerjesztő ételből nyerjék. Melyik az.

Tápláló csótány tej

Az 2016-ban egy zümmögés után kiderült, hogy a ritka csendes-óceáni bogár táplálta fiatalnak tejjel. Ez önmagában rendkívül bizarr viselkedés a rovarok számára, és nem az egyetlen bizarr dolog, amit a Csendes-óceáni bogár csinál. Szintén él fiatalokat. Érdekes, hogy a kutatók úgy döntöttek, hogy egyszer átadják a csótányt, hogy felfedezzék, hogy a tej volt töltött fehérjékkel, zsírokkal és cukrokkal.

Sanchari Banerjee, a tanulmányi csoport tagja, beszélt az indiai Times-szal, elmagyarázva, hogy a rovar tej alapvetően egy teljes étel, mindegyik rovarszekretált tej formájában áll rendelkezésre. Valójában a gramm-gramm, a csótány tej még táplálóbb, mint a bivaly tej, ami egy másik állati szekretált anyag, amely a szuperételek listáján magas.

Ez életképes?

Feltételezve, hogy úgy döntöttél, hogy a lehető leghamarabb szükséged van csótány tejre az életedben, a következő kérdés, amire szükséged van; a csótány-tej életképes? A válasz egyszerű; bármi is életképes, ha elég ember akarja, hogy ez megtörténjen. Tehát ha azt akarod, hogy csótányos tejet használj, akkor kezdd meg követelni, és nem lesz sokáig, mielőtt valaki elkezdi azt.

Időközben megnézheti a már rendelkezésre álló rovar tejből készült fagylaltot. Dél-afrikai székhelyű Gourmet Grubb cég által létrehozott fagylaltot csak a fenntarthatóan betakarított rovar tej felhasználásával hirdetik meg. Most már rendelhetsz néhányat, ha kipróbálod a rovarokból kinyert tej ízét.

A vállalat azt állítja, hogy úgy vélik, hogy a rovarok a fenntartható emberi lét jövője a Földön, mivel a rovarok betakarítása környezetbarát, fenntartható és a szükséges fehérjék nagy forrása. Lehet, hogy ott vannak valami, bár a rovarok által készített fagylalt még nem vírusos érzés. Annak ellenére, hogy figyelmet fordítanak a rovar tej buzzra, az idejük csak eljött.

Egyéb egészséges élelmiszerek

Feltételezve, hogy nem vagy rovar tejben, van néhány más egészséges lehetőség, amiket kipróbálhatsz és szerencsére ezek nagyon hasonlítanak a normál, minden napos ételekhez.

A tojás az egyik első dolog, amit az emberek elkezdtek lopni az állatokból és az evésből, és kiderült, hogy még mindig az egyik leginkább fehérje-gazdag dolog, amit enni lehet. A tintahal és a lazac is nagyszerű, az orvosok ajánlásai szerint a tenger gyümölcseit legalább hetente egyszer elfogyasztják. A csirkemell, a bőr nélküli, gyakran figyelmen kívül hagyják, hogy egészségesek, és számos módon készíthetők el, amelyek sokkal inkább étvágygerjesztővé teszik őket, mint a csótány tej.

Ha tényleg szeretne kipróbálni a legújabb szuperétel trendet és egy pohár tejsavót, akkor nem fogjuk megállítani… és reméljük, hogy nagyon jól érzi magát!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a csótány tej az új szuperétel Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: