Miért a Craps egy kaszinó kedvenc

0 Comments

Mindenki tudja, aki tud valamit a kaszinójátékokról craps a cég kedvence. Valójában annyira népszerű a craps, hogy elég nagy hatással volt a népi kultúrára. Valószínűleg láttad karaktereket a játékban játszott filmekben és televíziós sorozatban, a széles szemű és csalogatott lélegzetelállító szereplők várva várva a kocka dobását. A kocka leszállása robbanásveszélyes élvezethez vezethet, vagy elkeseredett nyögés lehet; ilyen a kocka ereje a népszerű craps játékban.

Érdemes lehet tudni, hogy a kígyószemek craps-ből származnak. Igen, a mai napokban csak valami negatívra utal, de néhány évtizeddel ezelőtt visszatér, és egy kocka párjában találja meg az eredetet. A kifejezés természetesen két kocka jön létre. Rossz jel a craps játékban, és most rossz jel a kultúrában. Újra; ilyen a kocka párja a craps játékában. De pontosan mi teszi a craps ilyen népszerű játékot, és hogyan vált az egyik leginkább szerett kaszinójáték a világon?

Egyszerű szabályok, nagyszerű szórakozás

A craps egyik fő vonzereje az, hogy nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik. Elég sok mindenki felveszi a kockát és elkezd gördülni, anélkül, hogy a többi játékban, például a pókerben láthatnánk a tanulási görbét. Igen, a póker nagyon jó képességű játék, ami nagyszerű, de ezek a készségek nem fejlődnek ki egy éjszakán át. Néha egy kaszinójátékos meg akarja tudni ugrani a cselekvésbe, és biztosan megteheti, hogy a craps.

Azok számára, akik ismeretlenek, a craps a következő módon működik;

Elég egyszerű szabályok, és gyakorlatilag bárki csak egy rövid magyarázattal veheti fel őket.

Mindenki játszhat

A Craps-t nem csak a lövő játszik. Bárki, aki jelen van az asztalon, fogadást tehet a lövöldözős dobáson, ami csodálatosan izgalmas csoporttevékenységet teremt. A lövő az egész asztalra összpontosít, és azonnal érzi magát az őt körülvevő emberekhez. Nem sok kaszinójátéknak van ilyen hatása, mivel általában az asztal többi szereplője ellenfélnek tekinthető. A Craps ilyen módon egyedülálló, így hatalmasan vonzó játék.

Meg kell jegyezni, hogy a többi játékosnak nem kell feltétlenül fogadnia a „lőni” lövőt. Lehetőség van arra, hogy a „nem adja át” opcióra fogadjon, amelyet a lövöldözős versenyzők „kiragadnak”, vagy 2-t gördítenek , 3 vagy 12, amint azt fentebb említettük. Akárhogy is, a nézők olyan játékban vesznek részt, amelyet nem közvetlenül vesznek részt, ami garantáltan izgalmas játékot tesz lehetővé.

A sebesség kulcs

A craps másik fontos vonzereje, hogy egy nagyon gyorsan játszott játék. Valójában ez a játék a leggyorsabb átfutási idővel mind a valós világban, mind az online kaszinókban. Bár meg kell jegyezni, hogy az online crap-ek lejátszása a felhasználó által kedvelt sebességgel lehetséges. Csoporttevékenységként azonban alig van egy gyorsabb és gyorsabb cselekvésű kaszinó játék. Minden kör szó szerint másodpercig tart, és a kifizetés minden egyes alkalommal izgalom, vagy csalódás. Őszintén szólva; craps egy adrenalin junkies álom valóra vált.

A póker percekbe telik, és a játék általában átgondolt, feszült légkörrel rendelkezik. A játékosokat gyakran látják a legjobb póker arcuk bemutatásával, ami nagyszerű, ha ezt a fajta játékot élvezi. Nézd meg a craps játékot, és valószínűleg látni fogod, hogy a játékosok felugrottak az örömért, vagy megosztottak egy elkeseredett nyögést.

Jó esély

A craps nemcsak gyors tempójú és izgalmas, hanem az egyik legmegfelelőbb kaszinójáték is. A házban lévő tét az átutalási tétben, és nem fogad el, rendkívül nagylelkű, csak 1.36% és 1.40%. Ez nem jelenti azt, hogy van egy 99% esélyed a győzelemre, természetesen még mindig az a kérdés, hogy dönt a két fogadás között, de a kaszinójátékok tekintetében a craps nagylelkű ügy.

Vegyük figyelembe, hogy a ház él rulett Egy Amerikai A dupla nulla kerék egy elég nehéz 5.25%, és megérti, hogy a kaszinójáték veteránok gyakran részesítik előnyben a crapeket.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a Craps egy kaszinó kedvenc Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon