Miért a Cryptocurrency a legutóbbi banki Buzzword

0 Comments

Vajon mi a Cryptocurrency és miért említik az online kaszinókkal kapcsolatban? Lássuk.

Nos, próbáljuk meg ezt: valaha hallottam a Bitcoinról? Ez cryptocurrency. Pontosan megmagyarázni, hogy milyen cryptocurrencies, mint a Bitcoin, kicsit trükkös lehet, de lényegében decentralizált digitális készpénzrendszerek. Decentralizáltak, mert nem állnak kormányzati vagy pénzügyi intézmények ellenőrzése alatt.

A cryptocurrency megszerzését az eladóktól vásárolhatja, és a valuta értékét a kereslet és a kínálat határozza meg. A közelmúltban bekövetkezett piaci összeomlások miatt, amelyeket a központosított rendszereken láttunk, a arany Az amerikai dollárhoz viszonyított standard vagy érték, az e-kereskedelem növekedésével együtt, különösen a Bitcoin népszerűsége az 2009-ben való bevezetés óta égbolt.

A Cryptocurrency előnyei

A hagyományos fiat pénznemrendszerrel - és még a harmadik féltől származó szolgáltatókkal is, mint például a PayPal - a bank vagy intézmény tulajdonosa a fiókjának. Ez azt jelenti, hogy hatáskörrel rendelkezik a vagyonának befagyasztására saját belátása szerint. Ezen túlmenően a kormányok mesterségesen ellenőrzik a valuták kínálatát, és ezáltal értékét is. Ez a legfőbb oka a közelmúltbeli globális gazdasági válságnak.

A cryptocurrency-nál mindezen aggályok nem problémaként jelentkeznek, mert teljesen irányítás alatt áll.

A kereskedők teljes körű hozzáférést kapnak a hitelkerethez, ha például hitelkártyával fizetnek. Ez megakadályozza a csalás és a személyazonosság-lopás ellen. Ezzel ellentétben a cryptocurrency lehetővé teszi, hogy csak annyi pénzt küldjön, amennyit beleegyezett a fizetésbe. Önnek sem kell más részleteket megosztania.

A három kenyai közül egy megdöbbentő, most a Bitcoin pénztárca tulajdonosa a mobil eszközökhöz. Valójában az 2.2 milliárd embernek, aki jelenleg internet-hozzáféréssel rendelkezik, hozzáférhet a cryptocurrency eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról az emberekkel tranzakciókat folytathat anélkül, hogy bosszantó árfolyamokkal és konverziós díjakkal kellene foglalkoznia.

Sokan most úgy döntenek, hogy a tőzsdei befektetés helyett cryptocurrency-t vásárolnak. Ennek oka, hogy a nemzetközi valuta iránti érdeklődés növekedésével megnő az érték-kínálat és a kereslet is? Az 2013-ben a Bitcoin értéke az állkapocs-6000% -ra emelkedett.

Figyelmeztetni kell azonban, hogy az ellenkezője is igaz; ha a cryptocurrency fad, akkor a befektetők milliókat veszítenek. Csak az idő fogja megmondani, és jelenleg a legjobb online kaszinók továbbra is óvatosak, hogy elfogadják ezt a formát a pénznemnek, és a legtöbb esetben most már világosak!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a Cryptocurrency a legutóbbi banki Buzzword Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon