Miért ragaszkodom az online játékhoz

0 Comments

A társadalmi szerepvállalás nem az egyik személyes erősségem. Valójában más emberekkel való beszélgetés általában az, ami gyengeségemnek tekinthető. Úgy látod, az embereknek ezek a kíváncsi dolgok, amelyeket érzelmeknek neveznek, amelyek szavakkal kombinálva nagyon aggódóak és kényelmetlenek. Tehát a legtöbb esetben szeretném minimálisra tartani az emberekkel való kölcsönhatásomat, vagy legalábbis olyan ellenőrzött esetekben, amikor csak egyszer kell megfejteni egy embert.

Néha azonban beleegyezem a szórakoztató rutinba, hogy szórakoztassam a vendégeket. Soha, saját választásom szerint, ne felejtsd el, és általában mindig azért, mert egy embercsoport meghívja magát, valószínűleg azért, mert úgy gondolja, hogy valamilyen szívességet tesz nekem. A szegény bolondok kevéssé tudják, hogy aláírják magukat, amit csak társadalmi nukleáris holokausztnak lehet leírni.

A legutóbbi alkalommal, amikor ez történt, úgy döntöttem, legalább megpróbálok megszervezni egy estet, amely nem hagyta el mindazokat, akik inkább azt szeretnék, hogy a festéket szárazon nézzék. És így, az intellektus hatalmas hatalmaimra támaszkodva, Googlét, hogy hogyan lehet szórakozni egy vendégcsoportot. A webhely, amelyre elszálltam, ajánlott egy kaszinójáték estét.

Kaszinójátékok Szociális szórakozásként

Micsoda megdöbbentő gondolat, gondoltam, emlékezve arra, hogy anyukámnak volt egy mini otthonuk Rulett kerék, amit kölcsönhetek. Roulette estét állítottam fel a vendégeimnek, hogy mindenki néhány zsetont kezdjen, és mindannyian nevetni és felvidítani a kaszinójátékok csodálatos estét. És megadom neked; tényleg jó ötlet lett volna, ha tudtam volna, hogy a vendégek részt vesznek. Kiderült, hogy az emberek érintettek a helyzetben, ami az én bukásom.

Bármilyen komolyan, bár csak elszakad egy pillanatra az én humoros meseimből az ilyen jellegű kaszinójátékok nagyszerűek a társadalmi alkalmakra. A pókerversenyek és a rulett-estek a legjobb választás, és valódi pénzzel, vagy szórakoztató zsetonokkal játszhatók. A legszórakoztatóbb közösségi estek a póker esték.

A szociális kaszinójátékok bukása

Szóval a vendégeim megérkeztek, üdvözölhettem őket, és vezette őket a rulettkerékkel felállított asztalhoz. A bankként tevékenykedtem, és az emberek jókedvükre tettek fogadásokat, és szabadon ivottak az italok kínálatából, és sok pénzt költöttem. Az egyik vendég, egy fiatal férfi, akinek barátnője jóval fiatalabbnak tűnt, még gyorsabban megosztotta azt, hogy kaszinójátékos mester volt, és biztosan megtisztítaná a bankot, mielőtt este megtörtént volna. Mi a kártya.

Nem sokkal azelőtt a második vendégcsoport érkezett, hogy csatlakozzon az elsőhez, és ekkor kezdtem elképzelni, hogy a dolgok délre mennek. Az új vendég és egy idősebb úriember is úgy döntött, hogy kaszinójátékos mester, és ő lenne az, aki megtisztítaná a bankot az este előtt. Tehát most két emberünk kész volt megosztani a kaszinójátékok elsajátítását, és a konfliktus gyorsan megkezdődött.

Szeretem azt mondani, hogy ugyanazon a téren két önbecsült alfa-férfit kaptam, mindketten készen állnak a rulett játék felett uralkodni. Ahogy a vadonban, a két férfinak meg kellett szembesülnie, és színes kijelzőkkel be kell mutatnia az alfa-férfi állapotát.

A nukleáris holokauszt társadalmi esemény

Az este haladt, az italok áramlottak, és nem sokkal azelőtt, hogy a két alfa-férfit dühös érvre zárják, a legjobb módja a rulett játékának. Külső megfigyelőként elmondhatom, hogy mindkettő alapvetően rossz volt az érveikben, de nem vagyok egy lépés a két vadon uralkodó alfa-férfiak között.

A barátnők a rendezvényen fokozatosan egyre aggasztóbbá váltak, és idegesen összeszorították a kezüket, és érzékelték, hogy az esemény csak a hatalmas fogakkal zárulhat. Ekkor egy utolsó ároknál erőteljesen megpróbáltam megmenteni az estet, a figyelmet a kártyacsomagra fordítva, úgy gondoltam, hogy a játék megváltoztatása megkönnyítheti a feszültséget. Tévedtem. A póker sokkal rosszabbá tette az egészet.

Az online kaszinókhoz való ragaszkodás

Az est véget nem ért az ököllel, vagy a karate chop leszállt, és e tekintetben az este sikeres volt. Igazán buta szerencséje volt, hogy két ilyen robbanásveszélyes személyiséget kaptam ugyanazon a helyen, egyszerre. Ha tudtam volna, hogy közel van egy tömlőnk, hogy a frisky vadállatokat vízzel felrobbantjam, hogy helyreállítsa a rendet. Akárhogy is, a közeljövőben ragaszkodom az online kaszinókhoz. Sokkal kevesebb alpha férfi van, és a nap végén jobban tudom, hogyan kell játszani a rulettet…

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért ragaszkodom az online játékhoz Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon