Miért olyan forró a Retro Gaming?

0 Comments

Én, mint sokan az 30-ekben (korán nem késő!), Nagyon kedves emlékei vannak a korai videojátékokról. Emlékszem, hogy dupla sárkányt játszottam a bátyámmal, nem pedig a legkevésbé fokozatosan azzal a ténnyel, hogy a játékot egy nő megnyitotta a gyomorban lyukasztott nővel, és névtelen gengszterekkel dobta le őket. Egy megdöbbentő kilátás a visszafelé. Én is fényes szemű voltam és bozontos volt, hogy nem tudtam, hogy milyen tisztességtelenül tisztességtelen volt a játék. Az érme chomperek az, amire most utalok a régi arcade játékokra; azokat, amelyek kifejezetten a gyerekek zsebéből történő pénzáttételének célja volt.

Igen, sok retro játék a rózsa színezett látvány mágia. Ez az; a varázslat, amely lehetővé teszi, hogy az ifjúságodról sokkal jobban emlékezz, mint amennyit megérdemel, ami nem nehéz megérteni. Megpróbáltam visszamenni, és sok régi klasszikus játékot meglátogatni, csak azért, hogy megcsodáljam, milyen másképp emlékszem rájuk. Az ellenségek hátulról megragadhatnak a Double Dragon-ban, Pete szeretetéért, és megvédhetetlenné teszik, amikor halálra verik. Helyezzen be egy másik érmét. És egy másik, és egy másik…

De a retro játékok most nagyon melegek, ha még nem vetted észre, és azt hiszem, ez minden bizonnyal érdemes egy ellenőrzést.

Nem csak a nosztalgia

Természetesen a Double Dragon csak egy játék volt, egy nagyon különleges műfajban. Miután az otthoni konzolok megjelentek, egy új fajta játék került bevezetésre. Ugyanis; olyan játékok műfajja, amelyeket úgy terveztek, hogy szórakoztatóak legyenek, szemben az érméket. És ez természetesen az iparágat meghatározó klasszikus játékként adott. Pac Man, Mario Brothers, Donkey Kong, akik a legtöbb játékos ismerik, még akkor is, ha nem kifejezetten játszottak.

És ha visszajön és visszajátszja őket, akkor valószínűleg észre fogod venni, hogy a retro játékoknak két különböző jellemzője van. Az első az, hogy rettenetesen rossz grafikájuk van; a második az, hogy elég rohadtak. És ez, véleményem szerint, az egyik legfontosabb oka annak, hogy a retro játékok nagy visszatérést jelentenek. Mivel a régi játékok nem tudtak egyedül a grafikával és a látványossággal káprázatos játékosokkal eljutni, más módon kellett elkötelezniük magukat. Ugyanis; valódi készség, kitartás és elkötelezettség megkövetelése érdekében.

Visszatérés a gyökerekhez

Ezt nemrég említettem, és megemlítem; modern videojátékok elérik a fennsíkpontot. Vagyis; a technológia szempontjából nincs sokkal több előrelépés, ami a játékokat jobban tudná megteremteni, mint amilyenek már. Legalábbis a tényleges játékmenet tekintetében. Persze, a grafikák még jobbak lehetnek, de maguk a játékok nem fognak hasznot húzni a hatékonyabb konzolokból.

És a játékosok kezdik ezt tudomásul venni. A PlayStation 3-től a PlayStation 4-ig a játékok kissé jobbak lehetnek, de még mindig ugyanazok a játékok. És a PlayStation 5 lesz a kulcs, amely a videojátékokat teljesen új szintre emeli, forradalmasítja a játékmenetet? Nagyon kétségem van.

És így történik a logikus dolog; a játékok elbuknak a ragyogó grafikájukról, és visszatérnek az egyszerű játékhoz. Online kaszinójátékok jönnek eszembe, mint kiváló példát.

Retro de jobb

Természetesen, még ha a retro játékok is visszatérnek, a játékhoz használt technológia ugrásszerűen halad. A digitális pókerjáték funkciójával rendelkező játék néhány nap alatt, ha nem egy nap, összeütközhet a modern játékkészítő szoftver segítségével. A tényleges grafika megteremtése egy kicsit több időt vesz igénybe, de a póker keretének megteremtéséhez valójában bárki meg tudná kapni a kezét. És ez véleményem szerint meglehetősen mély dolog az egész játékágazat számára.

Shovel Knight egy célzottan retro játék, amit nemrég játszottam, kifejezetten a régi NES játékok nosztalgia megragadására. Kellemes élmény volt, és igen sok móka volt, mint a közelmúltbeli AAA videojátékokkal. Nem egy épület felrobbantott a Shovel Knightban, nem egy izzadt, négyzet alakú állkapocsú tengeren, amely több arctalan ellenséget rejtett, egy olyan fegyverrel, ami olyan hiper reális volt, hogy minden karcolást láthatott a felületén. És milyen megkönnyebbülés volt.

Csak azért, hogy tisztában legyek, nem hiszem, hogy a játékipar visszatér az 2D oldalsó görgetésű Mario játékokhoz, bár úgy gondolom, hogy sokkal többet fogunk látni az ilyen játékokról. Úgy gondolom, hogy a játékiparnak sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnie a játékoknak, hogy szórakoztatóak és kihívásokkal teliek, ahogy egyszer. És igen, mindenképpen jó lenne, ha elkezdenénk gondolkodni arról, hogy a kaszinójátékok miért is olyan népszerűek, mint amilyenek, és évszázadok óta változatlanok maradtak.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért olyan forró a Retro Gaming? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon