Miért a Live Dealer Games a jövő

0 Comments

Az online kaszinó játékok az 1990-ek óta hosszú utat tettek. Amikor az első online kaszinók megnyitották a virtuális ajtókat, az egyetlen módja a legújabb játékok elérésének és lejátszásának az volt, hogy letöltse a szoftvert a Windows otthoni számítógépére. Kártya- és asztali játékszereplők számára az egyetlen lehetőség az volt, hogy a számítógép ellen játszott egy kevésbé tökéletes virtuális környezetben. Amikor flash alapú játékok érkeztek, a dolgok egy kicsit javultak, különösen a Mac felhasználók számára. De még ma is, az online kártyák és az asztali játékok, mint amilyen kiválóak, nem adnak ugyanolyan élményt, mint amit egy szárazföldi kaszinóban talál.

Ez az, ahol az élő kereskedő játékok jönnek a képbe. Eredetileg a két világ közötti szakadék áthidalására tervezték, az élő kereskedő játékok kínálnak a játékosok számára az élő játékélményt, amely az igazi kaszinóban való részvétel érzését biztosítja. A kártya- és asztali játék rajongóinak többet célozva az élő kereskedő játékok forradalmasították az iparágat, ahol a játékosok a droves helyszíneire csapkodtak. Ez azonban nem teljesen váratlan. Évek óta olyan élményre vágyunk, amely hitelesebb és közelebb áll a „valódi” kaszinó érzéshez. És úgy tűnik, ez csak a kezdet.

Miért jó az Élő Kereskedő Játékok

Azok számára, akik az elmúlt években egy barlangban bujkálnak, az élő kereskedő játékok olyan online kaszinó játékok, amelyek élő streaming technológiát használnak a játékosok összekapcsolására egy igazi élő kereskedővel egy kaszinóstúdióban. A legnépszerűbb élő kereskedő-kaszinó-szolgáltatók szentelt stúdiókkal rendelkeznek szakmailag képzett croupierekkel, akik az asztalokat dolgozzák fel. Bizonyos esetekben a kereskedők szigorú televíziós képzéseken is részt vettek annak érdekében, hogy megtanuljanak egy interaktív online közönséget.

A legjobb rész az élő kereskedő játékokról az, hogy mindent lát, amit a kereskedő csinál vagy mond. A videofelvétel azonban csak egy módja van, így ahhoz, hogy a kereskedővel és az asztal körül lévő többi szereplővel beszélgetni tudjunk, egy külön csevegőablakot kapsz. A kereskedő nyilvánvalóan válaszol a megjegyzésekre vagy kérésekre, ha közvetlenül a kamerájába beszél. Az integrált virtuális szoftver lehetővé teszi, hogy fogadásokat tegyen, amint azt egy rendszeres kaszinóban csinálná. Az egész beállítás célja, hogy a lehető leghitelesebb élményt nyújtsa, és a játék eredményei 100% valósak

Az On-Demand Casino tapasztalat

Nem nehéz megérteni, hogy az élő kereskedő játékok a kaszinójátékok jövője. Míg a résidők továbbra is megtartják az iparágat, egyre több játékos könnyebben játszhat élő kereskedőjátékokat, mint a legközelebbi szárazföldi kaszinóba vezetni. Ez különösen igaz a kaszinó puristákra, azoknak a kiválasztott játékosoknak, akik úgy vélik, hogy a véletlen számgenerátorok nem alkalmasak valódi pénzjátékra. Ahelyett, hogy a helyi kaszinóba utaznának, ugyanolyan jó minőségű játékokat szerezhetnek otthon vagy útközben.

Már láttunk egy hatalmas csökkenést a kaszinó emeletein járó játékosokban. Ez részben az online játékoknak köszönhető, bár sok más tényező is megjelenik. Az élő kereskedő játékok lényegében az, amit a játékosok igazán akarnak. Ha őszinte vagyunk, a hiteles kaszinó élményt saját otthonunk kényelméből szeretnénk. Ha az 4am-nál pizzát eszünk, akkor még jobb pókerjátékokat is játszhatunk.

Az élő kereskedőjátékok jövője

Amit most látunk, egy hatalmas elmozdulás az élő kereskedői tapasztalatok felé. Még azok is, akik örömmel játszottak az elektronikus játékokkal, úgy döntöttek, hogy a valódi kereskedő ellen játszani a szórakozást. A fejlesztők is eljöttek a pártba. Ahelyett, hogy csak egy maroknyi játék lenne, az élő kereskedő kaszinók szélesebb körű játékokat kínálnak, amelyek mindegyike többféle variációval rendelkezik. Azt is választhatod, hogy alacsony vagy magas tétek asztalát játszod. Mindez csak a kezdet, a jövőben az élő kereskedő szektorból nagy dolgot várunk.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért a Live Dealer Games a jövő Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon